piechcia15 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 ja juz rozsyłałam ale jeszcze jutro porozsyłam, ale mam wrażenie że jak już ludzie widzą na pw mój nick to już od razu usuwają wiadomość:) to jest sama Rawa, nie okolice.Szukałam tam kogoś z dogo lub jakichś ludzi zwierzolubnych jak my, ale nie ma. Tam takich jak my uważa się za dziwaków. Nie mam pojęcia w jakim wieku, nie patrzyłam jej w zęby bo trochę respekt budzi jak dla mnie:) Quote
mestudio Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No cóż, mnie przezywają na wsi Matka Teresa. Czy dziwak, czy Teresa na jedno wychodzi:-). Niech ktoś inny rozsyła wątek, musi się ktoś znaleźć. Koniecznie trzeba więcej osób tu ściągnąć z odległości najwyżej 100 km. Quote
Isiak Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A czy hotelik wchodziłby w grę? Ale tam to kojce zazwyczaj, a ja ją widzę w ciepłym mieszkaniu :( Quote
tanitka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 to jest sama Rawa, nie okolice.Szukałam tam kogoś z dogo lub jakichś ludzi zwierzolubnych jak my, ale nie ma. są na dogomanii osoby ze schroniska z Rawy Maz (b. Wahl) Ostatnia Szansa Quote
mestudio Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ostatniaszansa - zajmują się schroniskiem w Boguszycach, powinni pomóc - Ewa i Agnieszka są bardzo fajne Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Piękna dziewczynka i wciąż mieszka na wycieraczce.... Gdyby tak przyszła pod moje drzwi... już nie mieszkałaby przed nimi... Quote
piechcia15 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Sarunia, nie ma sprawy, mogę ci ją podrzucić na wycieraczkę!!:)powiedz tylko jedno słowo i jadę:) ale nie wiem jak ona zachwouje się do psów. Urodzonym mordercą chyba nie jest.To jak??:)chociaż bądź DT??Nerunio miałby kolejny obiekt do westchnień. Jestem w kontakcie z dziewczynami z Ostatniej Szansy, ale nie oddam psa do schroniska z własnej woli:( jeszcze do takiego sajgonu jaki teraz mają dziewczyny. Tam na tych wiochach to opędzić się od roboty nie mogą.Masę psów ludzie wyrzucają. Quote
andzia69 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 dziewczyny...zglosiła się do mnie dziewczyna z ok. Kielc, która chciala zostać dt...ma dzieci, koty i inne psiaki - chciala od nas ze schronu wziąść na tymczas Stiviego - ślepego i chorego na nerki psiaka...może zapytać jej - co??? bo serce się kraje:(:( wyślę jej zdjęcia - spróbuję, choć nei wiemy jaka ona do innych zwierzakow... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='andzia69']dziewczyny...zglosiła się do mnie dziewczyna z ok. Kielc, która chciala zostać dt...ma dzieci, koty i inne psiaki - chciala od nas ze schronu wziąść na tymczas Stiviego - ślepego i chorego na nerki psiaka...może zapytać jej - co??? bo serce się kraje:(:( wyślę jej zdjęcia - spróbuję, choć nei wiemy jaka ona do innych zwierzakow... Pytaj, pytaj koniecznie!!! Ona jest taka piękna!!! Quote
piechcia15 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 no właśnie nie wiemy nic, ani jaka do psów, ani do dzieci:( też nie wiemy co to za osoba, na ile wprawiona w psie przeboje i czy nie podda się na pierwszym utrudnieniu i powie zabierajcie sobie tego psa:( Quote
WATACHA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ja bym ją bardziej pod posokowca podciągnęła http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/ba/Posokowiec_hanowerski_2009_pl2.jpg/693px-Posokowiec_hanowerski_2009_pl2.jpg Tak czy siak jest bardzo ładna i widać sympatyczna z niej sunia.Trzymam kciuki za chociaż DT Quote
malagos Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 a powiedzcie, u kogo ona na tej wycieraczce siedzi? U Ciebie, Piechciu? Czy Ty tylko zakładasz wątek? Przecież jakoś można sprawdzić jak ona do dzieci i kotów. Musi przeciez wychodzić "za potrzebą" na dwór, spotyka i koty i dzieci. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 piechcia15 napisał(a):no właśnie nie wiemy nic, ani jaka do psów, ani do dzieci:( też nie wiemy co to za osoba, na ile wprawiona w psie przeboje i czy nie podda się na pierwszym utrudnieniu i powie zabierajcie sobie tego psa:( A może jednak warto zaryzykować? Fakt, domku nie znamy, ale może to być szansa dla suni (może nazwiemy Ją po prostu Rawa?)... Zawsze to jakaś szansa, a życie na wycieraczce? Jak długo jeszcze? A Ona wygląda akurat bardzo poczciwie, na złośnicę nie wygląda zupełnie... Quote
piechcia15 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Ja mieszkam 80km stąd. Ona śpi to tu to tam, ale mogę ich zapytać chociaż jak na psy reaguje.Poproszę ich Quote
piechcia15 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 adopcje RR odpisały mi że ona wogóle nie jest w typie RR więc jeszcze do posokowców napisałam:( chwytam się czego mogę Quote
andzia69 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 mam odpowiedź od tej dziewczyny - Piechcia, skontaktuj się, powiedz, ze ode mnie masz namiary i spróbujcie jakoś to dograc - tyle moglam pomóc;) to jej odp.: "[FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Proszę ją przywieść ja jestem w sobote i niedziele cały dzień w domu razem z mężem więc będe mogła poświęcić jej dużo c[/FONT][FONT=Arial]zasu w te dni,każdy dzień inny też mi odpowiada nie widze żadnego problemu.Tylko prosze dać mi wcześniej znać najlepiej telefonicznie":) zaraz wyślę ci jej namiary na pw:) [/FONT] Quote
piechcia15 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 kurde ale co my zrobimy jak suka nie nada się w te warunki?:( czy kobitka jest sprawdzona? Quote
modliszka84 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 no na chłopski rozum to chyba w tym bloku mieszkają ludzie z dziećmi, psami itp. Więc jakby była agresywna to już dawno by ją wygnali z klatki i nie wiadomo co jeszcze... Quote
andzia69 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 jeśli by była jakaś kasa na hotel to taki wpis znalazlam: "To ja również zapraszam do siebie - na "ferie zimowe" - i nie tylko :smile: [email protected] oferta: http://www.huskyzone.pl" nick Szaman Quote
chita Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 modliszka84 napisał(a):no na chłopski rozum to chyba w tym bloku mieszkają ludzie z dziećmi, psami itp. Więc jakby była agresywna to już dawno by ją wygnali z klatki i nie wiadomo co jeszcze... tez mi sie tak wydaje...trzymam kciuki bo narazie to jedyna szansa dla sunki Quote
holmina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 weszłam ze spamu/hahah to sie czasem przydaje!/ poczytam wątek póżniej,chętnie pomoge,żal mi tej psiny z klatki schodowej gdzie ona przebywa i cos wiecej poprosze tu lub na pw może jakis domek znajde.... Quote
Recommended Posts