Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja juz rozsyłałam ale jeszcze jutro porozsyłam, ale mam wrażenie że jak już ludzie widzą na pw mój nick to już od razu usuwają wiadomość:) to jest sama Rawa, nie okolice.Szukałam tam kogoś z dogo lub jakichś ludzi zwierzolubnych jak my, ale nie ma. Tam takich jak my uważa się za dziwaków.
Nie mam pojęcia w jakim wieku, nie patrzyłam jej w zęby bo trochę respekt budzi jak dla mnie:)

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cóż, mnie przezywają na wsi Matka Teresa. Czy dziwak, czy Teresa na jedno wychodzi:-).
Niech ktoś inny rozsyła wątek, musi się ktoś znaleźć. Koniecznie trzeba więcej osób tu ściągnąć z odległości najwyżej 100 km.

Posted

to jest sama Rawa, nie okolice.Szukałam tam kogoś z dogo lub jakichś ludzi zwierzolubnych jak my, ale nie ma.

są na dogomanii osoby ze schroniska z Rawy Maz (b. Wahl) Ostatnia Szansa

Posted

Sarunia, nie ma sprawy, mogę ci ją podrzucić na wycieraczkę!!:)powiedz tylko jedno słowo i jadę:) ale nie wiem jak ona zachwouje się do psów. Urodzonym mordercą chyba nie jest.To jak??:)chociaż bądź DT??Nerunio miałby kolejny obiekt do westchnień.

Jestem w kontakcie z dziewczynami z Ostatniej Szansy, ale nie oddam psa do schroniska z własnej woli:( jeszcze do takiego sajgonu jaki teraz mają dziewczyny. Tam na tych wiochach to opędzić się od roboty nie mogą.Masę psów ludzie wyrzucają.

Posted

dziewczyny...zglosiła się do mnie dziewczyna z ok. Kielc, która chciala zostać dt...ma dzieci, koty i inne psiaki - chciala od nas ze schronu wziąść na tymczas Stiviego - ślepego i chorego na nerki psiaka...może zapytać jej - co??? bo serce się kraje:(:( wyślę jej zdjęcia - spróbuję, choć nei wiemy jaka ona do innych zwierzakow...

Posted

[quote name='andzia69']dziewczyny...zglosiła się do mnie dziewczyna z ok. Kielc, która chciala zostać dt...ma dzieci, koty i inne psiaki - chciala od nas ze schronu wziąść na tymczas Stiviego - ślepego i chorego na nerki psiaka...może zapytać jej - co??? bo serce się kraje:(:( wyślę jej zdjęcia - spróbuję, choć nei wiemy jaka ona do innych zwierzakow...
Pytaj, pytaj koniecznie!!! Ona jest taka piękna!!!

Posted

no właśnie nie wiemy nic, ani jaka do psów, ani do dzieci:( też nie wiemy co to za osoba, na ile wprawiona w psie przeboje i czy nie podda się na pierwszym utrudnieniu i powie zabierajcie sobie tego psa:(

Posted

a powiedzcie, u kogo ona na tej wycieraczce siedzi? U Ciebie, Piechciu? Czy Ty tylko zakładasz wątek? Przecież jakoś można sprawdzić jak ona do dzieci i kotów. Musi przeciez wychodzić "za potrzebą" na dwór, spotyka i koty i dzieci.

Posted

piechcia15 napisał(a):
no właśnie nie wiemy nic, ani jaka do psów, ani do dzieci:( też nie wiemy co to za osoba, na ile wprawiona w psie przeboje i czy nie podda się na pierwszym utrudnieniu i powie zabierajcie sobie tego psa:(

A może jednak warto zaryzykować? Fakt, domku nie znamy, ale może to być szansa dla suni (może nazwiemy Ją po prostu Rawa?)...
Zawsze to jakaś szansa, a życie na wycieraczce? Jak długo jeszcze?
A Ona wygląda akurat bardzo poczciwie, na złośnicę nie wygląda zupełnie...

Posted

mam odpowiedź od tej dziewczyny - Piechcia, skontaktuj się, powiedz, ze ode mnie masz namiary i spróbujcie jakoś to dograc - tyle moglam pomóc;)

to jej odp.:

"[FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Proszę ją przywieść ja jestem w sobote i niedziele cały dzień w domu razem z mężem więc będe mogła poświęcić jej dużo c[/FONT][FONT=Arial]zasu w te dni,każdy dzień inny też mi odpowiada nie widze żadnego problemu.Tylko prosze dać mi wcześniej znać najlepiej telefonicznie":)

zaraz wyślę ci jej namiary na pw:)
[/FONT]

Posted

modliszka84 napisał(a):
no na chłopski rozum to chyba w tym bloku mieszkają ludzie z dziećmi, psami itp. Więc jakby była agresywna to już dawno by ją wygnali z klatki i nie wiadomo co jeszcze...

tez mi sie tak wydaje...trzymam kciuki bo narazie to jedyna szansa dla sunki

Posted

weszłam ze spamu/hahah to sie czasem przydaje!/
poczytam wątek póżniej,chętnie pomoge,żal mi tej psiny z klatki schodowej
gdzie ona przebywa i cos wiecej poprosze tu lub na pw
może jakis domek znajde....