Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja po prostu nie wiem, co robić...

Przecież miała jechać do Bydgoszczy...Państwo z Ostródy dobrze o tym wiedzieli i zapewniali mnie że na 1000% nie trafi na powrót do schroniska.. No jak tak można psu bezbronnemu taką krzywdę wyrządzać????!!!

A cała wina jak zwykle na mnie....Czuję się podle, że zatrzymałam sunię tu, a nie wysłałam jej do Bydgoszczy....:placz::placz::placz:

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wystawiłam ją na nowo na allegro, TUTAJ

podałam takie dane adresowe jak przy Tinie
[email protected]
tel.:505 222 207

może tak zostać czy zmienić dane na jakieś inne?

[SIZE=2]neverend, czy możesz się dowiedzieć co takiego "narozrabiała"? Mam wrażenie to wykręt tych ludzi, u których była, ale może jest coś o czym powinien wiedzieć przyszły właściciel, żeby nie powtórzyła się podobna sytuacja

napisałam już do moda prośbę o przeniesienie wątku na "PwP"

Posted

Neverend, ja nie widzę tu Twojej winy. Chciałaś dobrze. Teraz tylko trzeba szukac suni domu....
Własnie, dowiedz się, co takiego robiła w domu, ze ją oddali?

Posted

Dokładnie nie wiem kochani... nie wiem, bo pani Ewa do mnie dzwoniła w sobotę zaraz po oddaniu Mony... wiem tyle,że "była niegrzeczna", ale ona jest młoda, to szczeniak jeszcze, nawet 2 lat nie ma... A poza tym jest bardzo kochanym psem, mądrym, umie na smyczy chodzić, załatwia się na dworzu...Ja nie ozumiem...Załamana jestem. Tak obiecywali,że jej na pewno nie oddadzą do schronu, przecież, jakby się tak nie zdeklarowali, to Mona byłaby w Bydgoszczy....:placz::placz::placz:

Ja nie chciałam źle....:placz::placz:

Posted

Dziewczyny a czy Agnieszka z Bydgoszczy znalazła innego psa dla siebie?
Ja miałam sprawdzić ten domek, ale Mona dom znalazła, czasu mi brakowało i się w końcu z Agą nie spotkałam. Ale może warto spróbować? Może nie ma psa i z chęcią by wzięła Monę?

Posted

Co za ludzie oddali ją w same świeta a do tego napewno szczesliwi zasiedli do stolu.Szkoda gadać ,najgorszy jest gatunek ludzki.Widocznie nie byli godni takiego psa jak Mona.Moje jamniki w nocy zwalily ze stolu koszyczek z pisankami i wszystkie zjadły.Podziwiam je,że tak potrafily zorganizowac sobie swięta!

Posted

neverend - nie martw sie - tacy są po prostu ludzie, niestety..
no cóż - trudno tu coś komentować..

a z reguły im wiecej ktoś sie zarzeka, ze nigy, ze na 100%, ze nie odda, ze kocha, ze pies u niego bedzie miał raj - wtedy własnie sa takie niespodzianki..

szkoda tylko mony w tym wszystkim - ile ona u nich była - 2 miesiace?
zamieszali w głowie i tyle..
sunia straciła szanse na stały dom u kogos innego...:shake:

a mówia, ze młodzież jest nieodpowiedzialna..
jak takie wzorce mamy..?

Posted

Dokładnie Aniu....

ech....jak jadę codziennie do szkoły pociągiem i patrzę na schronisko z daleka, myśląc i wiedząc,że tam jest Mona....:placz::placz::placz:

moja kochana...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Boże...serce pęka...

siedzi w klatce z dwoma innymi suniami na dworzu....jest przerażona, zdezorientowana....i błagająca o pomoc......

nie sposób o tym nawet pisać

to prawda Aga, nie sposób o tym pisać....:-(

Posted

wyczytałam wszystko co jest o maleństwie napisane i serce mi pęka tym bardziej,ze poznałam rudzielca osobiście.To przerażone maleństwo a w jej oczkach prośba o miłość.Sunia naprawdę jest do zakochania , do tego naprawdę z niej kruszynka malutka a siedzi w tym kojcu i czeka na swojego Pana , na miłość jaką jakis czas temu miała , na wspólne zabawy ...
Ech Aga,Mateusz jest mi źle ,że tylko jednemu mogłyśmy pomóc .Tak bardzo żal mi tych maleństw , nawet nie miałam odwagi pochodzic więcej i rozglądac się bo sam widok sąsiadek Denverka był dla mnie tak bolesny,że wyć mi się chce.
Będę robić wszystko aby jednak znaleźć suni dom.Będę pytać wszystkich, a nóż ktoś będzie chciał małą stokrotkę pokochać tak naprawdę.

Posted

Abis napisał(a):
wyczytałam wszystko co jest o maleństwie napisane i serce mi pęka tym bardziej,ze poznałam rudzielca osobiście.To przerażone maleństwo a w jej oczkach prośba o miłość.Sunia naprawdę jest do zakochania , do tego naprawdę z niej kruszynka malutka a siedzi w tym kojcu i czeka na swojego Pana , na miłość jaką jakis czas temu miała , na wspólne zabawy ...
Ech Aga,Mateusz jest mi źle ,że tylko jednemu mogłyśmy pomóc .Tak bardzo żal mi tych maleństw , nawet nie miałam odwagi pochodzic więcej i rozglądac się bo sam widok sąsiadek Denverka był dla mnie tak bolesny,że wyć mi się chce.
Będę robić wszystko aby jednak znaleźć suni dom.Będę pytać wszystkich, a nóż ktoś będzie chciał małą stokrotkę pokochać tak naprawdę.

pytaj, pytaj...zawsze co wiećej osób szukających domku to większe szanse...dziękujemy :Rose:
My też nie możemy bez ścisku w gardle o niej myśleć....Kruszynka nasza :glaszcze:

Posted

Abis napisał(a):

Abis, nie miej wyrzutów, nikt nie jest w stanie pomóc tym wszystkim naszym bidom schroniskowym:-( i to jest przygnębiające, taki kraj...