Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znalazłam jeszcze takie zdjęcie...chociaż dla mnie wygląda na większą niż w rzeczywistości... to taka kruszynka jak Jessi, czy Karusia...

muszę jeszcze dodać, że Mona ma problem z jedną łapką - od zawsze, troszkę kuśtyka, bo na jednej z tylnych łapek ma "dodatkowego" pazura. On jej raczej nie przeszkadza, tylko że łapka jest trochę słabsza...

Posted

Przykro mi, na razie zadnego odzewu. Nie wiem dlaczego. Ona taka sliczna, moze dlatego, ze wakacje sie zblizaja . Nie wiem. Tak bym chciala, aby ona juz w domku byla.:placz:

Posted

Rozumiem Ciotka...tak tylko pytam, bo może jakby się udało coś znaleźć to by Moneczka pojechała jednym kursem z Julkiem i Karusią...

I tak wielkie dziękuję...naprawdę:):):):loveu:

Posted

No i kolejna tragedia Mony..

dziś okazało się, że Mona jest ciężarna...:( jest duży dylemat... przede wszystkim dla Mony...jej koleżanki z klatki są już w domkach a ona biedna została wręcz wyrzucona z ciepłego domu i to w dodatku nie sama.... :(:(

Posted

Kam napisał(a):
a sterylka aborcyjna nie wchodzi w grę? może udałoby się uzbierać kasę na to...

chcesz zabić małe bezbronne stworzonka w łonie Mony??:shake::shake:

Posted

chcesz zabić małe bezbronne stworzonka w łonie Mony??:shake::shake: __________________

matusz, nie jestem potworem, ale czasami lepiej wybrać mniejsze zło, urodzą się następne psy, które będą w klatkach...następne bezdomne nieszczęścia...

Posted

Kam napisał(a):
matusz, nie jestem potworem, ale czasami lepiej wybrać mniejsze zło, urodzą się następne psy, które będą w klatkach...następne bezdomne nieszczęścia...

ale szczeniaki szybko znajdują domki, ale to i tak już za późno jak napisała Aga

Posted

Mona mimo podwójnego oddania radzi sobie nieźle, jest nadal wesołą i przekochaną sunią,

może ktoś da Monie dT i dla jej maluchów ??:modla::modla::modla:

Posted

Rozumiem, za późno
To prawda, że szczeniaki szybciej znajdują domy, tylko raz: zajmują miejsca tym psom, które są już na świecie, dwa: nie wiadomo czy nie znudzą się właścicielom jak dorosną i przestaną być śliczne.
No, ale ok, nie chcę wzniecać światopoglądowej wojny, każdy ma prawo do swoich racji.
Mona ma znów obserwatora na allegro...