neverend Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Mona jest malutka, nawet do półydki nie sięga... taka jamnikowata z wielkości...przypomina też Karusię (jeśli chodzi o wielkość)... maleństwo... Quote
neverend Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 znalazłam jeszcze takie zdjęcie...chociaż dla mnie wygląda na większą niż w rzeczywistości... to taka kruszynka jak Jessi, czy Karusia... muszę jeszcze dodać, że Mona ma problem z jedną łapką - od zawsze, troszkę kuśtyka, bo na jednej z tylnych łapek ma "dodatkowego" pazura. On jej raczej nie przeszkadza, tylko że łapka jest trochę słabsza... Quote
Evelin Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Piękna ta Mona....Miejmy nadzieję,że pech się od Niej odwróci....I spotka kogoś normalnego i będzie Jej dobrze... Quote
LittleMy Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 slicznosci :loveu:. czy pojawila sie jakas szansa na nowy domek? Quote
neverend Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Oj tak...potrzeba cierpliwości....cały czas.... Mona - trzymaj się.... Quote
pajunia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Przykro mi, na razie zadnego odzewu. Nie wiem dlaczego. Ona taka sliczna, moze dlatego, ze wakacje sie zblizaja . Nie wiem. Tak bym chciala, aby ona juz w domku byla.:placz: Quote
neverend Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Rozumiem Ciotka...tak tylko pytam, bo może jakby się udało coś znaleźć to by Moneczka pojechała jednym kursem z Julkiem i Karusią... I tak wielkie dziękuję...naprawdę:):):):loveu: Quote
neverend Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 No i kolejna tragedia Mony.. dziś okazało się, że Mona jest ciężarna...:( jest duży dylemat... przede wszystkim dla Mony...jej koleżanki z klatki są już w domkach a ona biedna została wręcz wyrzucona z ciepłego domu i to w dodatku nie sama.... :(:( Quote
LittleMy Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 o rany :-( jakby malo bylo nieszczesc :( i co teraz? urodzi? Quote
neverend Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 LittleMy napisał(a):o rany :-( jakby malo bylo nieszczesc :( i co teraz? urodzi? tak, na pewno...ale zobaczymy jak się ułoży - nie traćmy nadziei... Quote
Kam Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 a sterylka aborcyjna nie wchodzi w grę? może udałoby się uzbierać kasę na to... Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Kam napisał(a):a sterylka aborcyjna nie wchodzi w grę? może udałoby się uzbierać kasę na to... chcesz zabić małe bezbronne stworzonka w łonie Mony??:shake::shake: Quote
Aga_Mazury Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mona można powiedziec, że w zasadzie już rodzi....tzn. może to się stać lada chwila... Quote
Kam Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 chcesz zabić małe bezbronne stworzonka w łonie Mony??:shake::shake: __________________ matusz, nie jestem potworem, ale czasami lepiej wybrać mniejsze zło, urodzą się następne psy, które będą w klatkach...następne bezdomne nieszczęścia... Quote
auraa Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jeśli to będą małe psiulki to szybko znajdą domki:-(:-(:-( Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Kam napisał(a):matusz, nie jestem potworem, ale czasami lepiej wybrać mniejsze zło, urodzą się następne psy, które będą w klatkach...następne bezdomne nieszczęścia... ale szczeniaki szybko znajdują domki, ale to i tak już za późno jak napisała Aga Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mona mimo podwójnego oddania radzi sobie nieźle, jest nadal wesołą i przekochaną sunią, może ktoś da Monie dT i dla jej maluchów ??:modla::modla::modla: Quote
Kam Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Rozumiem, za późno To prawda, że szczeniaki szybciej znajdują domy, tylko raz: zajmują miejsca tym psom, które są już na świecie, dwa: nie wiadomo czy nie znudzą się właścicielom jak dorosną i przestaną być śliczne. No, ale ok, nie chcę wzniecać światopoglądowej wojny, każdy ma prawo do swoich racji. Mona ma znów obserwatora na allegro... Quote
Recommended Posts