Awit Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 O Boże, słów nie mam:-( Może los będzie łaskawy i po stokroć tej łachudrze odda wyrządzone przez niego krzywdy. Quote
Olena84 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Tez zapisuje.... Obawiam sie ze ten ktos wzial juz kolejnego psa z hodowli, ktory jak sie zestarzeje, czeka go taki sam los... Quote
arabiansaneta Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Może przeczytał sobie artykuł o myśliwym z Włoch, który niedawno zakopał żywcem spaniela bretońskiego, bo mu się już nie sprawdzał na polowaniach... Quote
bira Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Obraz nędzy i rozpaczy... Oby tego zwyrodnialca znaleźli... Quote
abero Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Piszą, że Oda już po operacji, dobrze zniosła, już sama chodzi i nawet coś zjadła. :-) Quote
Mysza2 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 abero napisał(a):Piszą, że Oda już po operacji, dobrze zniosła, już sama chodzi i nawet coś zjadła. :-) To dobre wiadomości, zdrowiej biedulko, zapisuję Quote
DONnka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 abero napisał(a):Piszą, że Oda już po operacji, dobrze zniosła, już sama chodzi i nawet coś zjadła. :-) Jak to dobrze :multi: To znaczy, że będzie żyła :multi: :multi: :multi: Zdrowiej szybko sunieczko i żyj jeszcze długo choćby na złość temu łajdakowi, który Ci to zrobił !!! Quote
storozak Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Dziewczynko trzymaj się dzielnie.... Quote
Lili8522 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Trafiłam przypadkiem lecz wczoraj słyszałam o tym w radiu... Zastanawiałam się czy psinka ma wątek... Trzymam kciuki oczywiście... Quote
wojtuś Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zdrowiej Kochana.. już będzie dobrze... Quote
ClaudiaAnna Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 jak można zrobić coś takiego... :( zapisuje. Quote
szafranekm Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja także będę udostępniać gdzie się da pomoc dla Odi, mam nadzieję, że właściciel się odnajdzie i poniesie kare ( typowy pseudo katolik pewnie)- choć w naszym prawie kary nadal są za mało dotkliwe.Teraz będzie najważniejszy DT- kurcze nie znam za wiele, a ten o którym myślę jest już podobno przepełniony. Quote
Marinka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ta bestia musi za to odpowiedzieć! Oda będę do ciebie śliczna zaglądać. Obyś była zdrowa i znalazła super dom. Quote
Weimaromaniaczka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Myślę,że sama kara pieniężna czy nawet pozbawienia wolności to nie wystarczy,powinni przede wszystkim upublicznić wizerunek i personalia tego zwyrodnialca! Sama bym mu wymalowała na aucie wielkimi literami "Zakopałem wierną suczkę żywcem-bo była chora"!!! :angryy: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Brak jakichkolwiek słów!!!! Oduniu! Wracaj do zdrowia Kochana!!! Jeszcze znajdziesz dom, który Cie pokocha!!! Będziesz szczęśliwa!!! Quote
martasekret Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 nic tylko wyć z bezsilności i rozpaczy....... takie bestialstwo....w wigilię.....ten sk.... pewnie jeszcze na pasterce przed bogiem klękał i prosił o zdrowie dla swoich pociech...... Quote
masza44 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Oby przeżyła jeszcze kilka pięknych lat z kimś kto ją pokocha. Na to co ją spotkało nie ma słów, nie ma kary odpowiedniej... Quote
Recommended Posts