Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosia jest w niebo wzięta, bo Pańcio ma urlop...;)

Tak spędza czas wolny:)

Kado jak na razie spokojnie:cool3: Podział łózkowy jest taki: Tosia z Pańciem, a Kadunio z Karolką:lol:

Mój mąż się śmieje,że jak teraz idzie na spacer z piesami, to wygląda jak Janek z "Barw szczęścia":evil_lol:

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ona03']Czyli jest wesoło :evil_lol:

A ja czekam na fotkę Kadunia z Tosią ;)

Może jutro, bo dzisiaj w domu mamy sajgon:) Jutro zaczynamy remont mieszkania i ja z dziećmi:cool3: wybywamy na wieś do dziadków, a Michał będzie nadzorował :roll::cool3: roboty w mieszkaniu:)

Posted

Nikaragua napisał(a):
jak tam się czuje piękna panienka?

My na wsi u dziadków:) Nie mogę wstawić zdjęć,bo tato ma innego laptopa i nie mogę wstawić zdjęć z karty, a kabla nie mam:roll: Foty będą w sobotę wieczorem albo w niedzielę:p

U malutkiej wszystko w porządku,urzęduje z Kadem na działce, ale generalnie to śpi zakopana w kołderce w sypialni u dziadków:razz:

Posted

Cóż z niej taki śpioch, Lolcio gania od rana pod płotem sąsiadów /relacja togaa :evil_lol:/ a księżniczka chrapie ;), myślę, że z wiosną jej przejdzie i też będzie szaleć na dworku :)

Posted (edited)

Młoda wyłaź w końcu z tego łóżka...idziemy z dziadkiem na spacer...

Nie wypinaj się, nie wypinaj tylko idziemy...

No normalnie uparta jak każda baba, ale ja i tak nie odpuszczę!!!!! Złaź Tosia, ale już!!!! Idziemy!!!!!

No w końcu się ruszyłaś!!! Chodź, pokażę Ci, gdzie będziemy kopać wiosną w iglakach...Dziadek pozwala:cool3: Na ogrodzie jest czadersko,później pójdziemy koło koników...wrażenia niezapomniane...prawda mamuniu????:evil_lol:

To może ja się tylko nieśmiało:cool3: przedstawię...Jestem Kado:loveu:, starszy brat Tosieńki:loveu:

Edited by kado
Posted

Kado kochany chłopczyk , przyjął siostrzyczkę jak przystało na dżentelmena. Czy on bierze pod uwagę ,że siostrzyczka może zostać na stałe ?

Posted

Czy on bierze pod uwagę ,że siostrzyczka może zostać na stałe ?
Ależ kado ma to jak w banku ! ;)
Gdzie by tam Martunia dała kruszynę Lolko-podobną na poniewierkę w Świat ?
(kaduniu, nie bij...;))

Posted

Jak sie psiaki tak ładnie zgadzaja i kochaja aż żal je rozdzielać:cool3: Kado sam moze nie dać rady tych iglaków przekopać:evil_lol:
Zresztą adopcje stoją...myśle ,ze i tak żaden domek odpowiedni sie nie znajdzie,po co czas i pieniadze na ogłoszenia marnować:razz:

Posted

myśle ,ze i tak żaden domek odpowiedni sie nie znajdzie,po co czas i pieniadze na ogłoszenia marnować

Święte słowa, święte słowa....

Posted

Ale psiaczki mają super :).
A Tosia i Kado to jak rodzeństwo ;).

To ja zrobię mały spamik i zaprosze do brzydkiego dziadeczka Miecia z mojego podpisu.

Posted

Dzisiaj mija miesiąc jak Tosieńka:loveu: jest u nas:multi: Bardzo, ale to bardzo Ją wszyscy kochamy:loveu:

Jeżeli nikt się nie sprzeciwi:mad::evil_lol:, to bardzo proszę Dogo07 o zmianę tytułu: Tosia zostaje na zawsze w DT:multi:

Zgadzacie się?????:cool3: