kado Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Tosia jest w niebo wzięta, bo Pańcio ma urlop...;) Tak spędza czas wolny:) Kado jak na razie spokojnie:cool3: Podział łózkowy jest taki: Tosia z Pańciem, a Kadunio z Karolką:lol: Mój mąż się śmieje,że jak teraz idzie na spacer z piesami, to wygląda jak Janek z "Barw szczęścia":evil_lol: Quote
kado Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 (edited) Dubel!!!!!!! Edited January 23, 2012 by kado Quote
NikaEla Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 kado napisał(a): Mój mąż się śmieje,że jak teraz idzie na spacer z piesami, to wygląda jak Janek z "Barw szczęścia":evil_lol:czyli jak? Quote
kado Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Nikaragua napisał(a):czyli jak? Czyli 2 psy na smyczach ciągną go za sobą:evil_lol: Quote
ona03 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='kado']Czyli 2 psy na smyczach ciągną go za sobą:evil_lol: Czyli jest wesoło :evil_lol: A ja czekam na fotkę Kadunia z Tosią ;) Quote
NikaEla Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 kado napisał(a):Czyli 2 psy na smyczach ciągną go za sobą:evil_lol: dobrzy, że to nie jakieś olbrzymie psy :) Quote
kado Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='ona03']Czyli jest wesoło :evil_lol: A ja czekam na fotkę Kadunia z Tosią ;) Może jutro, bo dzisiaj w domu mamy sajgon:) Jutro zaczynamy remont mieszkania i ja z dziećmi:cool3: wybywamy na wieś do dziadków, a Michał będzie nadzorował :roll::cool3: roboty w mieszkaniu:) Quote
mshume Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Proszę, oddajcie swój głos na psiaki z Klembowa w ankiecie Krakvetu, one bardzo potrzebują karmy.KAŻDY głos się liczy ! Uploaded with ImageShack.us Quote
Anula Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 I jeszcze ja po prośbie,może ktoś zaglądnie i pomoże. Cioteczki! Biafra prosi o pomoc-siadła jej cala instalacja-zajrzyjcie do niej http://www.dogomania.pl/threads/221624-NIE-MAMY-PR%C4%84DU.-RATUNKU-!!!!-Spali%C5%82a-si%C4%99-instalacja-zbieramy-na-kabelki-(?p=18459526#post18459526 Quote
Poker Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 A ja nie mogę sobie wyobrazić jak te małe psy ciągną dorodnego mężczyznę za sobą.O fotkę proszę !! Quote
togaa Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 dorodnego mężczyznę Oj dorodny Ci On, dorodny....:razz: W sam raz do adopcji.... Quote
kado Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Nikaragua napisał(a):jak tam się czuje piękna panienka? My na wsi u dziadków:) Nie mogę wstawić zdjęć,bo tato ma innego laptopa i nie mogę wstawić zdjęć z karty, a kabla nie mam:roll: Foty będą w sobotę wieczorem albo w niedzielę:p U malutkiej wszystko w porządku,urzęduje z Kadem na działce, ale generalnie to śpi zakopana w kołderce w sypialni u dziadków:razz: Quote
ona03 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Cóż z niej taki śpioch, Lolcio gania od rana pod płotem sąsiadów /relacja togaa :evil_lol:/ a księżniczka chrapie ;), myślę, że z wiosną jej przejdzie i też będzie szaleć na dworku :) Quote
kado Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) Młoda wyłaź w końcu z tego łóżka...idziemy z dziadkiem na spacer... Nie wypinaj się, nie wypinaj tylko idziemy... No normalnie uparta jak każda baba, ale ja i tak nie odpuszczę!!!!! Złaź Tosia, ale już!!!! Idziemy!!!!! No w końcu się ruszyłaś!!! Chodź, pokażę Ci, gdzie będziemy kopać wiosną w iglakach...Dziadek pozwala:cool3: Na ogrodzie jest czadersko,później pójdziemy koło koników...wrażenia niezapomniane...prawda mamuniu????:evil_lol: To może ja się tylko nieśmiało:cool3: przedstawię...Jestem Kado:loveu:, starszy brat Tosieńki:loveu: Edited January 29, 2012 by kado Quote
Poker Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Kado kochany chłopczyk , przyjął siostrzyczkę jak przystało na dżentelmena. Czy on bierze pod uwagę ,że siostrzyczka może zostać na stałe ? Quote
togaa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Czy on bierze pod uwagę ,że siostrzyczka może zostać na stałe ? Ależ kado ma to jak w banku ! ;) Gdzie by tam Martunia dała kruszynę Lolko-podobną na poniewierkę w Świat ? (kaduniu, nie bij...;)) Quote
kaja69 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jak sie psiaki tak ładnie zgadzaja i kochaja aż żal je rozdzielać:cool3: Kado sam moze nie dać rady tych iglaków przekopać:evil_lol: Zresztą adopcje stoją...myśle ,ze i tak żaden domek odpowiedni sie nie znajdzie,po co czas i pieniadze na ogłoszenia marnować:razz: Quote
togaa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 myśle ,ze i tak żaden domek odpowiedni sie nie znajdzie,po co czas i pieniadze na ogłoszenia marnować Święte słowa, święte słowa.... Quote
Onaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Ale psiaczki mają super :). A Tosia i Kado to jak rodzeństwo ;). To ja zrobię mały spamik i zaprosze do brzydkiego dziadeczka Miecia z mojego podpisu. Quote
kado Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dzisiaj mija miesiąc jak Tosieńka:loveu: jest u nas:multi: Bardzo, ale to bardzo Ją wszyscy kochamy:loveu: Jeżeli nikt się nie sprzeciwi:mad::evil_lol:, to bardzo proszę Dogo07 o zmianę tytułu: Tosia zostaje na zawsze w DT:multi: Zgadzacie się?????:cool3: Quote
Recommended Posts