Onaa Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 No tak ... można się było spodziewać :cool3:. A więc: czy wszyscy tu obecni się zgadzają aby Tosia została z Kado :lol: ? Tosia jak rozumiem, wyraziła już zgodę :). Quote
mshume Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Super :) ja bym jednak nie wprowadzała w błąd tytułem, że to tzw. dożywotni tymczas ;)kado napisał(a):Dzisiaj mija miesiąc jak Tosieńka:loveu: jest u nas:multi: Bardzo, ale to bardzo Ją wszyscy kochamy:loveu: Jeżeli nikt się nie sprzeciwi:mad::evil_lol:, to bardzo proszę Dogo07 o zmianę tytułu: Tosia zostaje na zawsze w DT:multi: Zgadzacie się?????:cool3: Quote
NikaEla Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 kado napisał(a):Dzisiaj mija miesiąc jak Tosieńka:loveu: jest u nas:multi: Bardzo, ale to bardzo Ją wszyscy kochamy:loveu: Jeżeli nikt się nie sprzeciwi:mad::evil_lol:, to bardzo proszę Dogo07 o zmianę tytułu: Tosia zostaje na zawsze w DT:multi: Zgadzacie się?????:cool3: a niby kto ma się sprzeciwiać???? imprezujemy :BIG::cunao::tort::BIG: Quote
ocelot Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nie można było sobie lepszego końca wyobrazić:):) Quote
farmerka63 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Taaak..A gdzież ta Tosia znalazłaby tyle legowisk, flanelciowej pościeli, kocyków , poduszeczek .... no i przede wszystkim mała Karolcia do przytulenia jest tylko jedna :loveu: Edited January 31, 2012 by farmerka63 Quote
Anula Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 To nic innego tylko pogratulować Kado takiej decyzji a Tosi wspaniałego domku! Quote
ona03 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ale heca :evil_lol: Tosieńko :loveu: sssuper, Loluś :loveu: też się zgadza :evil_lol:/ jakby miał cokolwiek do powiedzenia ;)/ Quote
kado Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dzisiaj byliśmy z Tosieńką u weta, bo na końcu tej ranki po sterylce zrobił się jej taki guzek?krwiaczek? Prawie dostaliśmy zawału, ale okazało się,że to coś od szwów. Dostała zastrzyk p/bólowy, smarujemy jej to żelem Aescin (ludzkim) i obserwujemy.Musi nosić jeszcze fartuszek po sterylce,żeby nie wylizała żelu. Wetka powiedziała,że bardzo dobrze,że tak szybko zareagowaliśmy. Tośka rześka, wesolutka i ssssssssssttasznie przytulasta. A tak się kochamy z Panem;) Quote
farmerka63 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Tosia to maskota :) Kurczę....a jaka fotogeniczna, selera jedna. Patrzy prosto w obiektyw jak modelka ! Chyba już wie, jaka decyzja zapadła :D Quote
ona03 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ależ Pańciu :evil_lol: se laskę wyrwał :evil_lol:, kado uważaj ;) Tosieńko :loveu: masz z mojego bazarku 25 zł Quote
togaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A Pańcio przypadkiem nie jest do adopcji ?;) Quote
farmerka63 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Eeee...chyba nie.... Nie wygląda na zagłodzonego ...Na poprzednich zdjęciach widziałam talerzyk z kanapkami, to chyba jeść dostaje... Sfilcowany tez nie jest . Legowisko też ma , więc w sumie nie ma podstaw do odebrania właścicielce :evil_lol: Quote
kado Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 A Pańcio przypadkiem nie jest do adopcji ?;-)Eeee...chyba nie.... Nie wygląda na zagłodzonego ...Na poprzednich zdjęciach widziałam talerzyk z kanapkami, to chyba jeść dostaje... Sfilcowany tez nie jest . Legowisko też ma , więc w sumie nie ma podstaw do odebrania właścicielce :evil_lol:Umarliśmy ze śmiechu :evil_lol: Michaś zabezpieczony... 04.10.2008 roku został zaczipowany:evil_lol: A poza tym nic tak w życiu nie łączy ludzi jak dzieci i....kredyt hipoteczny:evil_lol: Quote
NikaEla Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Tak sobie tylko myślę, :hmmmm: że z bazarku mama_Alfika ma być kaska za sterylkę. Ale skoro Tosia jest w ds a nie dt to zgodnie z regulaminem nie może dostać tych pieniędzy.... :???: chociaż sterylizowana była jeszcze w dt to może może???? Quote
ona03 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Oczywiście, że może Tosia dostać kaskę z bazarku, bo to jest kaska właśnie za sterylkę, która była wcześniej, tylko trzeba umieścić rozliczenie w pierwszym poście. Przecież wiele bazarków jest na splacenie długów jak już piesek jest w DS. Kaduniu zrób rozliczenie a Dogo07 umieści w pierwszym poście i będzie załatwione :). Quote
Olga7 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jakoś tu może "zareklamuję " inną i nawet podobną kudlaczkę Tosię. Chyba cioteczki wybaczą ,bo ta Tosia też ma w sobie b.dużo uroku i urody ,tak jak Tosia z tego wątku . Zatem Tosia II : http://www.dogomania.pl/threads/221034-Tosia-po-wypadku-wraca-do-zdrowia-w-DT-./page15 Pomożmy tej drugiej Tosi szukac jej nowego domu- bardzo prosimy !! :loveu::loveu: Quote
kaja69 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ja tam nie chcę się chwalić swoim darem jasnowidzenia:cool3:ale od samego poczatku miałam wizje ,ze Tosia to juz z tego dt nie wyjdzie:evil_lol: Quote
ocelot Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A ja tu moje kochane poproszę o pomoc nie dla kudlaczka, ale... http://www.dogomania.pl/threads/222261-Era-zdycha%C5%82a-pod-krzy%C5%BCem-na-rozstaju-dr%C3%B3g-po%C5%82amane-%C5%82apy-!Koszty-leczenia-1800z%C5%82?p=18562184#post18562184 Quote
Olga7 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [B napisał(a):kaja69;18564136]Ja tam nie chcę się chwalić swoim darem jasnowidzenia:cool3:ale od samego poczatku miałam wizje ,ze Tosia to juz z tego dt nie wyjdzie:evil_lol: Cioteczko Kaju a nie widzisz tam w swych następnych wizjach następnego ,cudownego domku dla następnej ślicznej kudlatej Tosieńki ??;) :p Prosimy-Wyczarujcie cioteczki następny domek dla slicznej ,drugiej Tosieńki !!!:loveu::loveu: : http://www.dogomania.pl/threads/221034-Tosia-po-wypadku-wraca-do-zdrowia-w-DT-./page15 Quote
kaja69 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 olga7 napisał(a):Cioteczko Kaju a nie widzisz tam w swych następnych wizjach następnego ,cudownego domku dla następnej ślicznej kudlatej Tosieńki ??;) :p Prosimy-Wyczarujcie cioteczki następny domek dla slicznej ,drugiej Tosieńki !!!:loveu::loveu: : http://www.dogomania.pl/threads/221034-Tosia-po-wypadku-wraca-do-zdrowia-w-DT-./page15 Olga,dla drugiej Tosi tez widze fajny domek,ale jeszcze troszke trzeba poczekać;) Quote
kado Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) ona03 napisał(a): Kaduniu zrób rozliczenie a Dogo07 umieści w pierwszym poście i będzie załatwione :). Rozliczenie gotowe i wysłane do Dogo07 celem uzupełnienia postu pierwszego:) kaja69 napisał(a):Ja tam nie chcę się chwalić swoim darem jasnowidzenia:cool3:ale od samego poczatku miałam wizje ,ze Tosia to juz z tego dt nie wyjdzie:evil_lol: Ciotka czaruj dla drugiej pięknej Tosieńki:loveu: domek, bo naszej to my już nigdy w życiu nie oddamy:loveu: A tu dzisiejszy poranek ...sielanka rodzinna:) Edited February 5, 2012 by kado Quote
Olga7 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 kado napisał(a):Rozliczenie gotowe i wysłane do Dogo07 celem uzupełnienia postu pierwszego:) Ciotka czaruj dla drugiej pięknej Tosieńki:loveu: domek, bo naszej to my już nigdy w życiu nie oddamy:loveu: A może by tak dwie śliczne Tosieńki cioteczka z TZ by chcieli posiadać i uszczęsliwić ;)? Taki cudny dwupak Tosiek ? Podwojne szczęscie -takie dwie sliczne kudlate Tosie :razz:;) Quote
kado Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 olga7 napisał(a):A może by tak dwie śliczne Tosieńki cioteczka z TZ by chcieli posiadać i uszczęsliwić ;)? Taki cudny dwupak Tosiek ? Podwojne szczęscie -takie dwie sliczne kudlate Tosie :razz:;) Obawiam się,że taka możliwość jest po prostu fizycznie niemożliwa;) W domu już komplet;) Poza tym cierpliwośc Kada też ma swoje granice:evil_lol: Quote
ocelot Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ależ to wygodna panna:) kado gdzie poleguje, jak mu najwygodniejsze miejsce zabrała? Quote
Recommended Posts