Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak ... można się było spodziewać :cool3:.
A więc:
czy wszyscy tu obecni się zgadzają aby Tosia została z Kado :lol: ?

Tosia jak rozumiem, wyraziła już zgodę :).

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super :) ja bym jednak nie wprowadzała w błąd tytułem, że to tzw. dożywotni tymczas ;)

kado napisał(a):
Dzisiaj mija miesiąc jak Tosieńka:loveu: jest u nas:multi: Bardzo, ale to bardzo Ją wszyscy kochamy:loveu:

Jeżeli nikt się nie sprzeciwi:mad::evil_lol:, to bardzo proszę Dogo07 o zmianę tytułu: Tosia zostaje na zawsze w DT:multi:

Zgadzacie się?????:cool3:

Posted

kado napisał(a):
Dzisiaj mija miesiąc jak Tosieńka:loveu: jest u nas:multi: Bardzo, ale to bardzo Ją wszyscy kochamy:loveu:

Jeżeli nikt się nie sprzeciwi:mad::evil_lol:, to bardzo proszę Dogo07 o zmianę tytułu: Tosia zostaje na zawsze w DT:multi:

Zgadzacie się?????:cool3:

a niby kto ma się sprzeciwiać????

imprezujemy :BIG::cunao::tort::BIG:

Posted (edited)

Taaak..A gdzież ta Tosia znalazłaby tyle legowisk, flanelciowej pościeli, kocyków , poduszeczek .... no i przede wszystkim mała Karolcia do przytulenia jest tylko jedna :loveu:

Edited by farmerka63
Posted

Dzisiaj byliśmy z Tosieńką u weta, bo na końcu tej ranki po sterylce zrobił się jej taki guzek?krwiaczek? Prawie dostaliśmy zawału, ale okazało się,że to coś od szwów. Dostała zastrzyk p/bólowy, smarujemy jej to żelem Aescin (ludzkim) i obserwujemy.Musi nosić jeszcze fartuszek po sterylce,żeby nie wylizała żelu. Wetka powiedziała,że bardzo dobrze,że tak szybko zareagowaliśmy. Tośka rześka, wesolutka i ssssssssssttasznie przytulasta.

A tak się kochamy z Panem;)

Posted

Eeee...chyba nie.... Nie wygląda na zagłodzonego ...Na poprzednich zdjęciach widziałam talerzyk z kanapkami, to chyba jeść dostaje... Sfilcowany tez nie jest . Legowisko też ma , więc w sumie nie ma podstaw do odebrania właścicielce :evil_lol:

Posted

A Pańcio przypadkiem nie jest do adopcji ?;-)
Eeee...chyba nie.... Nie wygląda na zagłodzonego ...Na poprzednich zdjęciach widziałam talerzyk z kanapkami, to chyba jeść dostaje... Sfilcowany tez nie jest . Legowisko też ma , więc w sumie nie ma podstaw do odebrania właścicielce :evil_lol:
Umarliśmy ze śmiechu :evil_lol:
Michaś zabezpieczony... 04.10.2008 roku został zaczipowany:evil_lol:
A poza tym nic tak w życiu nie łączy ludzi jak dzieci i....kredyt hipoteczny:evil_lol:

Posted

Tak sobie tylko myślę, :hmmmm: że z bazarku mama_Alfika ma być kaska za sterylkę. Ale skoro Tosia jest w ds a nie dt to zgodnie z regulaminem nie może dostać tych pieniędzy.... :???:
chociaż sterylizowana była jeszcze w dt to może może????

Posted

Oczywiście, że może Tosia dostać kaskę z bazarku, bo to jest kaska właśnie za sterylkę, która była wcześniej, tylko trzeba umieścić rozliczenie w pierwszym poście. Przecież wiele bazarków jest na splacenie długów jak już piesek jest w DS.
Kaduniu zrób rozliczenie a Dogo07 umieści w pierwszym poście i będzie załatwione :).

Posted

[B napisał(a):
kaja69;18564136]Ja tam nie chcę się chwalić swoim darem jasnowidzenia:cool3:ale od samego poczatku miałam wizje ,ze Tosia to juz z tego dt nie wyjdzie:evil_lol:

Cioteczko Kaju a nie widzisz tam w swych następnych wizjach następnego ,cudownego domku dla następnej ślicznej kudlatej Tosieńki ??;) :p
Prosimy-Wyczarujcie cioteczki następny domek dla slicznej ,drugiej Tosieńki !!!:loveu::loveu: :
http://www.dogomania.pl/threads/221034-Tosia-po-wypadku-wraca-do-zdrowia-w-DT-./page15

Posted

olga7 napisał(a):
Cioteczko Kaju a nie widzisz tam w swych następnych wizjach następnego ,cudownego domku dla następnej ślicznej kudlatej Tosieńki ??;) :p
Prosimy-Wyczarujcie cioteczki następny domek dla slicznej ,drugiej Tosieńki !!!:loveu::loveu: :
http://www.dogomania.pl/threads/221034-Tosia-po-wypadku-wraca-do-zdrowia-w-DT-./page15

Olga,dla drugiej Tosi tez widze fajny domek,ale jeszcze troszke trzeba poczekać;)

Posted (edited)

ona03 napisał(a):

Kaduniu zrób rozliczenie a Dogo07 umieści w pierwszym poście i będzie załatwione :).

Rozliczenie gotowe i wysłane do Dogo07 celem uzupełnienia postu pierwszego:)

kaja69 napisał(a):
Ja tam nie chcę się chwalić swoim darem jasnowidzenia:cool3:ale od samego poczatku miałam wizje ,ze Tosia to juz z tego dt nie wyjdzie:evil_lol:

Ciotka czaruj dla drugiej pięknej Tosieńki:loveu: domek, bo naszej to my już nigdy w życiu nie oddamy:loveu:

A tu dzisiejszy poranek ...sielanka rodzinna:)

Edited by kado
Posted

kado napisał(a):
Rozliczenie gotowe i wysłane do Dogo07 celem uzupełnienia postu pierwszego:)

Ciotka czaruj dla drugiej pięknej Tosieńki:loveu: domek, bo naszej to my już nigdy w życiu nie oddamy:loveu:

A może by tak dwie śliczne Tosieńki cioteczka z TZ by chcieli posiadać i uszczęsliwić ;)? Taki cudny dwupak Tosiek ? Podwojne szczęscie -takie dwie sliczne kudlate Tosie :razz:;)

Posted

olga7 napisał(a):
A może by tak dwie śliczne Tosieńki cioteczka z TZ by chcieli posiadać i uszczęsliwić ;)? Taki cudny dwupak Tosiek ? Podwojne szczęscie -takie dwie sliczne kudlate Tosie :razz:;)

Obawiam się,że taka możliwość jest po prostu fizycznie niemożliwa;)
W domu już komplet;) Poza tym cierpliwośc Kada też ma swoje granice:evil_lol: