Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A nasza Tosieńka:loveu: zachowuje się jak prawdziwa przysłowiowa baba w ciąży:cool3:

Suchej karmy nie...pasztecik nie...biały serek nie...ale za to spagetti:cool3: i....zielony ogórek:crazyeye:, to jest to, co tygrysy lubią najbardziej:evil_lol:

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tosieńka ładnie zaczyna się zaokrąglać:) Ładnie je,dużo śpi...chyba zaczyna się wyciszać.

Strasznie boję się tego poniedziałku.Będzie dobrze.Musi być!!!

Posted

kaja69 napisał(a):
kado,wyluzuj :) koniaczek,tv,czy co tam lubisz ;)pełen relaks...nie mysl o poniedziałku:) będzie dobrze...

Z koniaczków, to ja najbardziej piwo lubię:evil_lol:, ale go nie piję, bo doopsko od tego rośnie:placz:

Posted

Kado - operejszyn w poniedziałek... i zapewne natychmiast rachuneczek - który musisz równie błyskawicznie opłacić, nie czekając na skarpety, bazarki. W poniedziałki mam zwykle Matki Boskiej Pieniężnej - jestem gotowa przesłać Ci małe co nieco na wyżej wspomniany rachuneczek, tylko numeru konta Twego potrzebuję jak powietrza, moja droga:loveu:

A sterylką się nie martw - Tośka zapewne w najlepszych chirurgicznie łapkach będzie :)
Keep smiling !

Posted

kado napisał(a):
Z koniaczków, to ja najbardziej piwo lubię:evil_lol:, ale go nie piję, bo doopsko od tego rośnie:placz:

No to mineralka zapijaj:) odchychaj głeboko ,rozluźnij się dasz radę:cool3: pamietaj będzie dobrze:lol:

Posted

[quote name='ocelot']Będzie dobrze!
I tak lepiej, ze strylka u Ciebie a nie w schronisku i inna siła weterynaryjna i opieka bez porównania po.

To na pewno. Tym bardziej,że to aborcyjna jest, a w schronisku nie wiadomo czy by zdążyli przed rozwiązaniem. Maluchy do uspienia, a dla malutkiej stres i rozpacz nie do opisania.

Tosieńka dzisiaj rano nakrzyczała:cool3:na labradora:evil_lol: Zero respektu do psów XXL:evil_lol:

Posted

farmerka63 napisał(a):
Kado - operejszyn w poniedziałek... i zapewne natychmiast rachuneczek - który musisz równie błyskawicznie opłacić, nie czekając na skarpety, bazarki. W poniedziałki mam zwykle Matki Boskiej Pieniężnej - jestem gotowa przesłać Ci małe co nieco na wyżej wspomniany rachuneczek, tylko numeru konta Twego potrzebuję jak powietrza, moja droga:loveu:

A sterylką się nie martw - Tośka zapewne w najlepszych chirurgicznie łapkach będzie :)
Keep smiling !

Wieczorkiem wyślę Ci na PW:)

Dzięki wielkie!!!!!!

Posted

[quote name='kado']Kochane trzymajcie jutro za mnie kciuki i bądźcie ze mną......Wasza Tosieńka:)

Tosiu :loveu: teraz to już będzie tylko lepiej :lol:, będziemy z Tobą :)

Posted

Tosieńka już sobie chrapie. Trzymałam Ja na rączkach, ładnie się uspokoiła. Zostawiłam Jej posłanko, żeby czuła coś swojego...Boże jak się denerwuję:(