kado Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A nasza Tosieńka:loveu: zachowuje się jak prawdziwa przysłowiowa baba w ciąży:cool3: Suchej karmy nie...pasztecik nie...biały serek nie...ale za to spagetti:cool3: i....zielony ogórek:crazyeye:, to jest to, co tygrysy lubią najbardziej:evil_lol: Quote
kado Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Tosieńka ładnie zaczyna się zaokrąglać:) Ładnie je,dużo śpi...chyba zaczyna się wyciszać. Strasznie boję się tego poniedziałku.Będzie dobrze.Musi być!!! Quote
NikaEla Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 z bazarku mamyAlfika http://www.dogomania.pl/threads/220576 mam nadzieje, że coś będzie dla Tosi na sterylke :) Quote
kado Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Nikaragua']z bazarku mamyAlfika http://www.dogomania.pl/threads/220576 mam nadzieje, że coś będzie dla Tosi na sterylke :) Dzięki, kochane jesteście:loveu: Quote
kaja69 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 kado,wyluzuj :) koniaczek,tv,czy co tam lubisz ;)pełen relaks...nie mysl o poniedziałku:) będzie dobrze... Quote
kado Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 kaja69 napisał(a):kado,wyluzuj :) koniaczek,tv,czy co tam lubisz ;)pełen relaks...nie mysl o poniedziałku:) będzie dobrze... Z koniaczków, to ja najbardziej piwo lubię:evil_lol:, ale go nie piję, bo doopsko od tego rośnie:placz: Quote
farmerka63 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Kado - operejszyn w poniedziałek... i zapewne natychmiast rachuneczek - który musisz równie błyskawicznie opłacić, nie czekając na skarpety, bazarki. W poniedziałki mam zwykle Matki Boskiej Pieniężnej - jestem gotowa przesłać Ci małe co nieco na wyżej wspomniany rachuneczek, tylko numeru konta Twego potrzebuję jak powietrza, moja droga:loveu: A sterylką się nie martw - Tośka zapewne w najlepszych chirurgicznie łapkach będzie :) Keep smiling ! Quote
kaja69 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 kado napisał(a):Z koniaczków, to ja najbardziej piwo lubię:evil_lol:, ale go nie piję, bo doopsko od tego rośnie:placz: No to mineralka zapijaj:) odchychaj głeboko ,rozluźnij się dasz radę:cool3: pamietaj będzie dobrze:lol: Quote
ocelot Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Będzie dobrze! I tak lepiej, ze strylka u Ciebie a nie w schronisku i inna siła weterynaryjna i opieka bez porównania po. Quote
kado Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='ocelot']Będzie dobrze! I tak lepiej, ze strylka u Ciebie a nie w schronisku i inna siła weterynaryjna i opieka bez porównania po. To na pewno. Tym bardziej,że to aborcyjna jest, a w schronisku nie wiadomo czy by zdążyli przed rozwiązaniem. Maluchy do uspienia, a dla malutkiej stres i rozpacz nie do opisania. Tosieńka dzisiaj rano nakrzyczała:cool3:na labradora:evil_lol: Zero respektu do psów XXL:evil_lol: Quote
NikaEla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='kado'] Tosieńka dzisiaj rano nakrzyczała:cool3:na labradora:evil_lol: Zero respektu do psów XXL:evil_lol: coraz bardziej lolkopodobna się robi :) Quote
ocelot Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 wiem, że nie kudlate i nie male, ale... I błagam o pomoc. http://www.dogomania.pl/threads/2206...2#post18347072 Quote
as_ko Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Zajrzyjcie, mix york: http://www.dogomania.pl/threads/220680-Poruszy-serce-Mia%C5%82a-by%C4%87-yorkiem-nie-jest.-Ma%C5%82a-przera%C5%BCona-nie-wychodzi-z-budki?p=18349326#post18349326 Quote
kado Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 farmerka63 napisał(a):Kado - operejszyn w poniedziałek... i zapewne natychmiast rachuneczek - który musisz równie błyskawicznie opłacić, nie czekając na skarpety, bazarki. W poniedziałki mam zwykle Matki Boskiej Pieniężnej - jestem gotowa przesłać Ci małe co nieco na wyżej wspomniany rachuneczek, tylko numeru konta Twego potrzebuję jak powietrza, moja droga:loveu: A sterylką się nie martw - Tośka zapewne w najlepszych chirurgicznie łapkach będzie :) Keep smiling ! Wieczorkiem wyślę Ci na PW:) Dzięki wielkie!!!!!! Quote
kado Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Kochane trzymajcie jutro za mnie kciuki i bądźcie ze mną......Wasza Tosieńka:) Quote
ona03 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='kado']Kochane trzymajcie jutro za mnie kciuki i bądźcie ze mną......Wasza Tosieńka:) Tosiu :loveu: teraz to już będzie tylko lepiej :lol:, będziemy z Tobą :) Quote
farmerka63 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Kado - wyczyściłam skrzynkę. Tośka przecudna:loveu: Quote
kado Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Strasznie się czuję, bo Tośka chodzi głodna, a ja jej nic nie mogę dac do jedzenia....biedna tak patrzy...ech:( Quote
kado Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Tosieńka już sobie chrapie. Trzymałam Ja na rączkach, ładnie się uspokoiła. Zostawiłam Jej posłanko, żeby czuła coś swojego...Boże jak się denerwuję:( Quote
Recommended Posts