Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ocelot napisał(a):Domek się rozmyślił. Mąż Pani nie jest przekonany do adopcji. No nic mamy potencjalny dom w Toruniu. Dobrze, że teraz się rozmyślił, a nie już po adopcji. Może ten dom w Toruniu okaże się właściwy. Quote
Ra_dunia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ocelot napisał(a):Domek się rozmyślił. Mąż Pani nie jest przekonany do adopcji. No nic mamy potencjalny dom w Toruniu. Tego to się nie spodziewałam... :shake: Dobrze, że chociaż poinformowali. Trzymam kciuki za dom w Toruniu! Quote
malagos Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 W Toruniu też opcja na dom stały? Takie cudko kochane, mnie aż sie serce sciska, jak na nią patrzę. A jak maluszek? Quote
ocelot Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Tak opcja na dom stały. Ale to adopcja schroniskowa. pani wypatrzyła maliznę i dzwoniła do schroniska. malec no cóż jest prześlicznej urody:)zdrowy, tłuściutki:) Quote
rita60 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ocelot napisał(a):Tak opcja na dom stały. Ale to adopcja schroniskowa. pani wypatrzyła maliznę i dzwoniła do schroniska. malec no cóż jest prześlicznej urody:)zdrowy, tłuściutki:) No pewnie,że sliczny...po mamusi:lol: Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Dogo07 napisał(a):A będzie wizyta w tym Toruniu czy nie ? Jak adopcja przez schronisko, to pewnie nie. Ale będzie najpierw sterylka ? Quote
ocelot Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Gosiapk napisał(a):Jak adopcja przez schronisko, to pewnie nie. Ale będzie najpierw sterylka ? sterylka będzie na pewno. Quote
ludka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 A jesli adopcja przez schronisko, to musza sami przyjechac po sunie? Tez zadna gwarancja, ale zawsze troche sie musza postarac. :) Quote
ocelot Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 ludka napisał(a):A jesli adopcja przez schronisko, to musza sami przyjechac po sunie? Tez zadna gwarancja, ale zawsze troche sie musza postarac. :) tak muszą i są gotowi. dla pewności poprosili jeszcze o zdjęcia jak iza stoi. no gwarancji brak, ale jazda z Torunia do nas o czymś świadczy chyba? Quote
Isiak Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 rita60 napisał(a):No to wcześniej nie uzgadniali:shake:ech ci ludzie..... To naprawdę różnie mogło być. W zeszłym roku chciałam adoptować sunię z dogo, wszystko było OK, pełna zgoda w domu, już się umawiałam w sobotę na wyciągnięcie małej ze schronu i organizowanie transportu, a w niedzielę rano w domu ostry protest i zmiana zdania i musiałam wszystko odwołać :( Sunia po kilku dniach znalazła dom, ale mnie do dzisiaj cholera bierze, jak sobie to przypominam. Quote
ocelot Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 ja myślę, ze Pni bardzo chciała ją adoptować. Gotowa była po zmianie decyzji wpłacać na nią pieniążki, ale akurat Izie one nie są potrzebne Quote
Onaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Najważniejsze żeby miała dobry dom, to czekamy teraz na domek z Torunia :). Quote
ocelot Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 a bo Ci ludzie mnie powiem Wam ostatnio denerwują! Quote
Gosiapk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ocelot napisał(a):a bo Ci ludzie mnie powiem Wam ostatnio denerwują! Co się stało? Quote
ocelot Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Gosiapk napisał(a):Co się stało? Oj ogólnie tak:) niezdecydowanie. Emocje, potem myslenie. Quote
Gosiapk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ocelot napisał(a):Oj ogólnie tak:) niezdecydowanie. Emocje, potem myslenie. Typowe. Trzeba się uzbroić w cierpliwość :) Quote
Onaa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Czyli do końca nie wiadomo będzie co z sunią ? Jeśli ds z Torunia jej nie weźmie to sunia pójdzie na boksy ogólne tak ? Quote
Gosiapk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dogo07 napisał(a):Czyli do końca nie wiadomo będzie co z sunią ? Jeśli ds z Torunia jej nie weźmie to sunia pójdzie na boksy ogólne tak ? Na tym mrozie to ona długo nie pociągnie w budzie na zewnątrz :/ Quote
ocelot Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Tak w 2 minucie filmiku nasza Iza http://www.tvtomaszow.pl/podczas-mroz%C3%B3w-otoczmy-opiek%C4%85-zwierz%C4%99ta Quote
mshume Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jaka kochana, tak się pcha do głasków. Czy ona jest ogłaszana? To przecież adopcyjny piesio. Quote
Onaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ocelot pewnie wie dlaczego ja tak dopytuję :). Quote
Recommended Posts