Nilsson Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='ocelot']No nie wiem gdzie jest wątek mikropsiaków. Oj malizna, ja stawiam że góra 6 kg waży, jest drobna i chudziutkaWitam,śledzę wątek.Ona taka bidulka.Posyłam wątek mikro. http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85!/page326#top Quote
BasiaD Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 O Boże, biedna psinka...Dobrze że chociaż 1 dziecko jej zostało...Podnoszę Niunię i trzymam kciuki za domek dla nie i szczylka..... Quote
Wessi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 czy ta mała ma ogłoszenia na internecie? Czy orientuje sie ktos o hotelikach i domkach tymczasowych? Quote
ocelot Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Wessi napisał(a):czy ta mała ma ogłoszenia na internecie? Czy orientuje sie ktos o hotelikach i domkach tymczasowych? Nie ma jeszcze. O hoteliku nie myślę nawet, to kasa. Quote
Onaa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Gdyby tak osoby z fundacji Mikropsiaków zechciały jej dać dt ... Takie marzenie. Quote
Wessi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dogo07 a pytał ktos chociaz o to ? Dlaczego nie ma jeszcze aukcji Quote
malagos Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 A zgłoszona ta sunia, mówię o mikropsiakach? Quote
ocelot Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Tak Iza jest od kilku dni na mikropsiakach Quote
Wessi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 może jej ktoś zrobic allegro ,tablice i inne? Quote
ocelot Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Wessi napisał(a):może jej ktoś zrobic allegro ,tablice i inne? może. ja jej zrobię. Ale niech ona odchowa malca. Malec ma trzy tygodnie dopiero. Quote
Owieczka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ocelot napisał(a):może. ja jej zrobię. Ale niech ona odchowa malca. Malec ma trzy tygodnie dopiero. Ocelot ale na co tu czekac , przecież wiadomo że nikt wczesniej jej malca nie odstawi :( A moze się trafi dom tymczasowy , albo dom który ja weźmie z maluszkiem. Zróbcie jej ogłoszenia , na co czekacie ? Quote
ocelot Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Owieczka napisał(a):Ocelot ale na co tu czekac , przecież wiadomo że nikt wczesniej jej malca nie odstawi :( A moze się trafi dom tymczasowy , albo dom który ja weźmie z maluszkiem. Zróbcie jej ogłoszenia , na co czekacie ? Owiecko u nas pies musi ze schroniska wyjść po sterylizacji. gdyby się takowy znalazł gotowe jesteśmy złamac przepisy, ale bez awantury się nie obejdzie. Quote
Owieczka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ocelot napisał(a):Owiecko u nas pies musi ze schroniska wyjść po sterylizacji. gdyby się takowy znalazł gotowe jesteśmy złamac przepisy, ale bez awantury się nie obejdzie. achhh.. rozumiem :( jeśli będzie szansa na jeszcze jakieś jej zdjęcia to bardzo bym prosiła, najlepsze by były takie na rękach. A jak by się udało zdjęcia zrobić maluchowi to było by wspaniale. Quote
ocelot Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Owieczka napisał(a):achhh.. rozumiem :( jeśli będzie szansa na jeszcze jakieś jej zdjęcia to bardzo bym prosiła, najlepsze by były takie na rękach. A jak by się udało zdjęcia zrobić maluchowi to było by wspaniale. Zrobimy:)w weekend prawdopodobnie. Quote
Owieczka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='ocelot']Zrobimy:)w weekend prawdopodobnie. To ja czekam cierpliwie :) I trzymam za sunieczkę i maluszka :) Zerknijcie... ;( Sunia straciła mleko, choruje, nie ma czym karmić maluchów :( POMOCY!!! http://www.dogomania.pl/threads/220805-Alarm!-Matka-straci%C5%82a-mleko-8-maluch%C3%B3w-nie-prze%C5%BCyje-w-schronisku!?p=18362318#post18362318 Quote
BasiaD Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Hopsajcie malizny na początek...Do góry po domki.... Quote
Owieczka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 I co u Izuni i maluszka ?? Będa obiecane foteczki ? Jak mała znosi mrozy w schronie ? Quote
malagos Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Jest na mikropsach, widziałam ją, i nie am nadal dt......... Gdyby to było lato, to moze ja bym ją wzieła, jak Gapcie i jej synka, ale teraz, do budy, za zimno...... Quote
ocelot Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 malagos napisał(a):Jest na mikropsach, widziałam ją, i nie am nadal dt......... Gdyby to było lato, to moze ja bym ją wzieła, jak Gapcie i jej synka, ale teraz, do budy, za zimno...... Chyba za zimno faktycznie. poczekamy. Może jak synusia odchowa, tobie akurat zwolni się DT. Quote
Gosiapk Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Bardzo ładna ta sunieczka, kolor śliczny, oczna piękne. Wygląda na kanpowca. :( Quote
ocelot Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Iza jest maleńka i bardzo kochana. taka przytulanka. Aż ryczałam w niedzielę jak się przytulala. Quote
Onaa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ależ ona kochana :loveu:. Taka malizna. I jej syneczek też słodziak. Dobrze że chociaż mają siebie. A ile on ma tygodni, kiedy może być już do adopcji ? Czy one będą cały czas razem, czy jak psiak będzie już sam jadł to pójdzie do szczeniakarni a sunia na boksy ogólne ? Im by się przydał domowy dt. Zwłaszcza suni, bo maluszka może niedługo ktoś zaadoptuje. A może już trzeba go ogłaszać żeby dobry dom znalazł, jak myślicie ? Quote
ocelot Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Dogo07 napisał(a):Ależ ona kochana :loveu:. Taka malizna. I jej syneczek też słodziak. Dobrze że chociaż mają siebie. A ile on ma tygodni, kiedy może być już do adopcji ? Czy one będą cały czas razem, czy jak psiak będzie już sam jadł to pójdzie do szczeniakarni a sunia na boksy ogólne ? Im by się przydał domowy dt. Zwłaszcza suni, bo maluszka może niedługo ktoś zaadoptuje. A może już trzeba go ogłaszać żeby dobry dom znalazł, jak myślicie ? Maluszek ma już dom podobno zaklepany. izunia po odstawieniu malca, po sterylizacji pójdzie na boksy ogolne, aż nie chce mi się o tym myśleć Quote
Recommended Posts