ocelot Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Dogo07 napisał(a):To ile ma jeszcze czasu ? ze 2 tyg? Miot przed Świętami był ślepy. Teraz malec ma około 4 tyg. Quote
Owieczka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='ocelot']Iza jest maleńka i bardzo kochana. taka przytulanka. Aż ryczałam w niedzielę jak się przytulala. Cudowna :( Aż serce ściska... Quote
Onaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Czyli mamy dwa tygodnie aby znaleźć suni DT, nie oddamy jej przecież do zimnego boksu ? Quote
Isadora7 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 O mateńko dopiero trafiłam na ten watek i zawyłam, płaczem i wsciekłoscią. Quote
ocelot Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Może trzy, bo sterylizacja i po niej jeszcze szpitalik. Quote
ocelot Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Isadora7 napisał(a):O mateńko dopiero trafiłam na ten watek i zawyłam, płaczem i wsciekłoscią. Ja nie mogłam w niedzielę od niej odejść, to takie maleńkie, kochane stworzenie. A ludziom no cóż życzę wszystkiego najgorszego Quote
rita60 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Jestem u ciebie malenka,czyli mamy ok. 3 tygodni zanim pojdzie na boksy ? Quote
Owieczka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 rita60 napisał(a):Jestem u ciebie malenka,czyli mamy ok. 3 tygodni zanim pojdzie na boksy ? Mało czasu :( Potrzebne ogłoszenia. potem jeszcze wizyta PA , to sie schodzi ;/ Kto skleci jakiś tekścik ? I do kogo namiary ? Quote
rita60 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Owieczka napisał(a):Mało czasu :( Potrzebne ogłoszenia. potem jeszcze wizyta PA , to sie schodzi ;/ Kto skleci jakiś tekścik ? I do kogo namiary ? Namiary na cioteczkę ocelot,ja postaram się jutro napisać jakiś tekścik. Na FB ktoś pyta "gdzie ona się znajduje ? Jaki ma stosunek do psów, suczek ?" Quote
ocelot Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 rita60 napisał(a):Namiary na cioteczkę ocelot,ja postaram się jutro napisać jakiś tekścik. Na FB ktoś pyta "gdzie ona się znajduje ? Jaki ma stosunek do psów, suczek ?" W schronisku w Tomaszowie. Nie wiem jaki ma stosunek do psów i suczek. Jest przecież z mlcem sama w boksie, ale sądzę, że bardzo dobry. To bardzo łagodne stworzenie. krmi malca, a pozwala go glaskać, brać na ręce. a np. Bierka szczeka i nie pozwala dojść Quote
ocelot Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Kochane:) jestem administratorem wydarzenia http://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki/203103946376771 zrobiłam dwa albumy:)Ha! ale proszę pomóżcie mi pozapraszać ludzi i poudostępniać bo to dla mnie czarna magia. Quote
malagos Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Dal mnie też, ale tym bardziej dzielna jesteś :) Quote
ocelot Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 malagos napisał(a):Dal mnie też, ale tym bardziej dzielna jesteś :) Taa już 5:) I codziennie kilka psiaczków dodam:) Tylko nie wiem jak zapraszać znajomych i co z tymi grupami? Tu mi musi dogo podpowiedzieć. Quote
Onaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Najlepiej udostępniać na tablicy znajomego lub w grupie. Do grupy się trzeba najpierw dołączyć. Można też na pw prosić osoby o polubienie strony schroniska Tomaszowskiego, bo to jest strona troszkę inna niż taka prywatna. Quote
ocelot Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Dogo07 napisał(a):Najlepiej udostępniać na tablicy znajomego lub w grupie. Do grupy się trzeba najpierw dołączyć. Można też na pw prosić osoby o polubienie strony schroniska Tomaszowskiego, bo to jest strona troszkę inna niż taka prywatna. No tak, ale jak na tablicy grupy to zrobić? Quote
Onaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Jak masz na fb jakieś zdjęcie czy coś i masz UDOSTĘPNIJ, to masz obok: na swojej tablicy, obok taki znaczek i jak klikniesz na niego to poniżej się pokażą opcje: na tablicy znajomego, w grupie. Tam trzeba wpisać nazwę grupy lub nazwisko znajomego. Quote
ocelot Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Dogo07 napisał(a):Jak masz na fb jakieś zdjęcie czy coś i masz UDOSTĘPNIJ, to masz obok: na swojej tablicy, obok taki znaczek i jak klikniesz na niego to poniżej się pokażą opcje: na tablicy znajomego, w grupie. Tam trzeba wpisać nazwę grupy lub nazwisko znajomego. NA próbę Izę n kudłaczach udostępniłam:)Następnym razem tylko kudłate będę. Ale nie wiem czy się udało. Quote
Wessi Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Zgadzam sie z Toba ! Dodam od siebie ,że nie ktorzy nie powinni sie okreslac jako człowiek! Najwspanialszego domku mordeczko dla Ciebie i maluszka! Quote
Gosiapk Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ocelot napisał(a):Ja nie mogłam w niedzielę od niej odejść, to takie maleńkie, kochane stworzenie. A ludziom no cóż życzę wszystkiego najgorszego Przyłączam się do tych życzeń dla ludzi, którzy ją wyrzucili. Quote
rita60 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 21 grudnia do Schroniska została przywieziona mała,ruda suczka ze ślepym miotem. Szczeniąt było siedem.Były w tekturowym pudełku wymoszczonym słomą. Pani z synem, którzy ją przywieźli twierdzili zgodnie, że psa znaleźli na ulicy. Zachowanie małej Izy wskazywało jednak na coś zupełnie innego. Zanim kierowniczka schroniska zdążyła zaprowadzić sunię z dziećmi do szpitalnego boksu Państwo zwyczajnie uciekli... Przerażenie suni, której daliśmy na imię Iza, nie miało granic. Z oczu płynęły jej łzy. Trzeba widzieć wtedy przerażone psie oczy, żeby wiedzieć co taki pies czuje.... Izunia odchowała maluszka,który znalazł domek,teraz czeka na swój.. To malenka/6kg/ sunia,jest kochana mimo krzywdy jaką zrobili jej ludzie,ufna,przytula się do człowieka całą sobą,w jej oczach widać smutek i tęsknotę za miłością. Pokochaj Izunię,zabierz i przyrzeknij jej,że juz pozostałe Święta spędzi z Tobą,w Twoim domu i nikt już jej nie skrzywdzi... Kontakt Tomaszów Mazowiecki 604-416-873 Quote
Wessi Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Jestem dobrej myśli ,że i ona znajdzie dobry dom Przyszly właściciel uzyska na pewno bezwarunkowa milosc ! Quote
Onaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ocelot napisał(a):NA próbę Izę n kudłaczach udostępniłam:)Następnym razem tylko kudłate będę. Ale nie wiem czy się udało. Udało się :). Tylko zdjęcie jest małe, nie wiem na czym klikałaś udostępnij, może pod opisem. Jeśli dajesz udostępnij pod zdjęciem, to wtedy będzie większe zdjęcie. I tak właśnie można udostępniać, zdjęcia, całe albumy, itp. Quote
Recommended Posts