Gosiapk Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='ocelot']i ciagle do schroniska dzwoniła[/QUOTE] to dobry znak :) Kiedy zadzwonisz? Quote
ocelot Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Gosiapk']to dobry znak :) Kiedy zadzwonisz?[/QUOTE] Chciałbym we wtorek, bo mam nowy cykl rozliczeniowy, a jakoś nadmiernie w tym miesiącu dzwoniłam. Do schroniska mam numer darmowy, więc ich dręczę codziennie jakie wieści. Ale jeśli sądzicie, że lepiej jutro czy dzisiaj to zdzwonię. Quote
Gosiapk Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='ocelot']Chciałbym we wtorek, bo mam nowy cykl rozliczeniowy, a jakoś nadmiernie w tym miesiącu dzwoniłam. Do schroniska mam numer darmowy, więc ich dręczę codziennie jakie wieści. Ale jeśli sądzicie, że lepiej jutro czy dzisiaj to zdzwonię.[/QUOTE] ja siedzę jak na szpilkach, ale zadzwoń kiedy uważasz za stosowne :) Quote
Ra_dunia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Świetne informacje :) Dużo miłości w nowym domku Izuniu. Quote
ocelot Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 I tak... izunia wcale nie jest suczką cichutką i wycofaną:)jest bardzo przymilna, całuśna. Musi się sporo nauczyć. Nie umie na smyczy chodzić. bała się wejść do domu, potem wejść na piętro. Pierwszą noc spędziła na kanapie, drugą już w łóżku w sypialni. ma apetyt, nawet wyżarła michę kotu dochodzącemu. Poszczekała na psinę 14 letnią rezydentkę u rodziców pani. Rodzice zachwyceni, bo ich sunia raczej oszczędna w okazywaniu uczuć, a Izunia nie:) Jest bystra, ciekawa wszystkiego. I bardzo duzo śpi Quote
Gosiapk Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='ocelot']I tak... izunia wcale nie jest suczką cichutką i wycofaną:)jest bardzo przymilna, całuśna. Musi się sporo nauczyć. Nie umie na smyczy chodzić. bała się wejść do domu, potem wejść na piętro. Pierwszą noc spędziła na kanapie, drugą już w łóżku w sypialni. ma apetyt, nawet wyżarła michę kotu dochodzącemu. Poszczekała na psinę 14 letnią rezydentkę u rodziców pani. Rodzice zachwyceni, bo ich sunia raczej oszczędna w okazywaniu uczuć, a Izunia nie:) Jest bystra, ciekawa wszystkiego. I bardzo duzo śpi[/QUOTE] No proszę jak się nam Izunia rozochociła w domku własnym. Druga noc już w łóżku?! Nieźle, nieźle :) Uff... dobrze, że rodzice także zadowoleni :) choć pewnie rezydentka nienajszczęśliwsza ;) Dużo śpi? Może trzeba zbadać cukier? Quote
Recommended Posts