Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
A kanapę w pracy masz, czy psu na wykładzinie każesz leżeć?... Wtedy wcale się nie dziwię, że nie jest zachwycona ;)

na wykładzinie :oops::oops::oops::oops:

Posted

ania shirley napisał(a):
No!!! Skandal! Mało tego,że Kika to pies pracujący , to jeszcze pracujacy w trudnych warunkach:shake:. Bez kanapy....

Będziemy musiały to gdzieś zgłosić :evil_lol:
A pensję dostaje, czy tak za darmo każesz jej tyrać?:cool3:

Posted

ania shirley napisał(a):
No!!! Skandal! Mało tego,że Kika to pies pracujący , to jeszcze pracujacy w trudnych warunkach:shake:. Bez kanapy....

Spokojnie! Więcej jej nie biorę - pierwszego klienta wpuściła bez gadania, drugiego owarczała, a trzeciego oszczekała. Rozkręcała się panna coraz bardzie i strach pomyśleć, co mogło być dalej! :)
A poza tym była mocno zestresowana nowym miejscem. Jak wyszłam na chwile do ubikacji, to się potem trzęsła przez 5 minut. Chyba jeszcze dla niej za wcześnie na takie ekscesy.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Będziemy musiały to gdzieś zgłosić :evil_lol:
A pensję dostaje, czy tak za darmo każesz jej tyrać?:cool3:

Luna (Pixi) też pracuje.... Ciężko tym naszym psiaczkom, cięźko... Bernardyny to chociaż beczulkę z rumem miały , a te biedaki na wykładzinie....

Posted

ania shirley napisał(a):
Luna (Pixi) też pracuje.... Ciężko tym naszym psiaczkom, cięźko... Bernardyny to chociaż beczulkę z rumem miały , a te biedaki na wykładzinie....

Ufunduję jej baryłeczkę z rumem!! :)

Posted

Na szczęście Kikunia zastrajkowała i zamiast pracować, będzie pilnowała swojego fotela :)

Ufunduję jej baryłeczkę z rumem!! :smile:
I sądzisz, że pijana będzie lepiej pracowała?:razz:

Posted

[quote name='kasiask']pierwszego klienta wpuściła bez gadania, drugiego owarczała, a trzeciego oszczekała. Rozkręcała się panna coraz bardzie i strach pomyśleć, co mogło być dalej! :)
.

Ugryzłaby!:diabloti:!! Ksieżniczka nie chce pracować!:mad:! Praca jest dla pospólstwa . Jakby ktos miał wątpliwosci co do mojej przynależności do tej grupy społecznej- to jutro o 7.30 zaczynam:diabloti:

Posted

A wiecie, że Kikunia NIE cierpi wychodzić z domu po godzinie 21-szej??
Jak się nie wyrobimy ze spacerem w odpowiednim czasie to potem takie uniki robi i cuda odstawia, żeby tylko nie wyjść. Jak już się w końcu uda ją wyprowadzić z domu, to tylko siusiu i z powrotem. Cudna jest jak udaje, że idzie w stronę drzwi, a tu nagle zwrot o 180 stonie i galopem na fotel. Trzeba się na prawdę postarać, żeby ją wtedy z domu wyprowadzić. Ktoś ją w nocy wywalił, czy co????

Posted

ania shirley napisał(a):
Tak się publicznie do lenistwa przyznawać???:crazyeye:

Trzeba dzielnie zdawać sobię sprawę z własnych słabości i walczyć z nimi każdego dnia. Hej!! :)

Posted

Za to moje psy uwielbiają nasze nocne (po północy) spacerki... Wystarczy, że sięgnę po smycz i z najgłębszego snu można dziewczyny wyrwać.
Ale widać nie są z porządnego domu :oops:

Posted

[quote name='Incia']No to moja to już całkiem ladaco...Ostatnio o 1 w nocy pannie sie zachciało...I poleciałam w szlafroczku czerwonym:oops:

Jak Pańcia biega po nocach w szlafroczku czerwonym, to pies musi być ladaco :diabloti:

• 1 month later...