Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Bossska jest :loveu::loveu::loveu:

Kurczę, pamiętam jak ją zabierałam z Chmielnika, chudzinę z łupieżem i zaropiałymi oczami,a teraz...
No, czy ona mogła się spodziewać, że tak się to wszystko potoczy, kiedy wystraszona została wepchnięta na tył mojego autka?

Buziaki dla Kikuni i Kikusiowej ekipy :)

Posted

kasiask napisał(a):
Dzisiaj to się Kikunia wybiegała, bo praktycznie przez cały spacer nie odstępowała Maksia. Wyraźnie go pilnuje. :)

Kochana, takiego przystojnego młodzieńca sama nie odstąpiłabym ani na krok ;)

Posted

kasiask napisał(a):
Kikulinka jest najsłodszym psem pod słońcem! Nie mogliśmy lepiej trafić! :)

Lejesz miód w me serce :loveu:
I jak czytam Twoje wpisy, to mi się oczy strasznie pocą :placz: ze szczęścia :)
Biorąc pod uwagę historię Kikuni, byliście sobie pisani, bez dwóch zdań :multi::multi::multi:

EDIT: Rude Kundliszcze nie mogło trafć lepiej - u Was rozkwitła tak pięknie, tak szybko... jesteście Jej rodziną i chyba od początku to wiedziała...

Posted

Rude Kundliszcze - śliczne określenie - ma biegi jak charcica. Mało jest psów w okolicy, które potrafią jej dorównać w wyścigach. Skacze, jak rączy rumak. Dzisiaj wlazła do jakiegoś przyblokowego ogródka i chciała wyjść drugą stroną, gdzie był płotek-taki na jakieś pół metra wysoki, podeszła, stanęła, a ja powiedział "hop" i ona skoczyła pięknie na drugą stronę z taką gracją, że musiałbyś ją zobaczyć, żeby uwierzyć!

Posted

Już Incia stwierdziła, że to chart hiszpański miniatura :diabloti: więc chyba bym uwierzyła ;)

A ja ją jeszcze pamiętam, jak ledwie przechodziła przez niziutkie murki, ze zwieszoną głową, noga za nogą...

Czasem, żeby sobie uzmysłowić, jak bardzo odmienił się jej los, zaglądam na pierwszą stronę... i nie poznaję psa :)

Posted

Każdy widzi w niej taką rasę, jaką lubi. :)
Jedna pani wmawiała mi ostatnio, ze ona jest jakimś tam terierem. Ponoć ma charakterystyczną dla tych terierów sierść. Ktoś inny twierdził, że to potomek posokowca. Była już jamnikiem, wyżłem i kilkoma innymi rasami. :))
Dla nas jest jedynym i niepowtarzalnym kundliszczem. :)