kasiask Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Konto pewnie tam jest, ale ja linka do żaby potrzebuję. Może mi podrzucić?? A może gdzieś w tym wątku jest??? Quote
Roszpunka Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=imageshack&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CGsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fimageshack.us%2F&ei=_-SjT5fSFeSD4gT0qL2-CQ&usg=AFQjCNGN1Dv-zdrNxtUrxOGr4rkGovxKvQ&cad=rja Quote
kasiask Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Dzięki!!! O to chodziło!!! URL=http://imageshack.us/photo/my-images/821/antekzkikwdolicekluczwo.jpg/] Uploaded with ImageShack.us Quote
kasiask Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Roszpunka Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Chuda nie... ale jakby szczuplejsza ;) Czyżby wspólne odchudzanie przyniosło efekty?:razz: Quote
kasiask Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Może jej, bo mnie nie bardzo. Owszem, trochę schudłam, ale to ze stresu, bo dwa tygodnie temu zmarł mój Tatuś. :( Quote
Roszpunka Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Tak mi przykro Kasiu :glaszcze: Są w życiu sytuacje nieuniknione, niemniej jednak zawsze bardzo bolesne i przykre...:( Quote
Nutusia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Kasiu, trzymaj się... A Kikulec - przepiękna, zgrabna sareneczka! :) Quote
kasiask Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Kikulinda pozdrawia swoje wierne fanki!! :)) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kikunia to taka grzeczna to tylko w domu, bo na spacerze to istny wulkan energii :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Roszpunka Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Bossska jest :loveu::loveu::loveu: Kurczę, pamiętam jak ją zabierałam z Chmielnika, chudzinę z łupieżem i zaropiałymi oczami,a teraz... No, czy ona mogła się spodziewać, że tak się to wszystko potoczy, kiedy wystraszona została wepchnięta na tył mojego autka? Buziaki dla Kikuni i Kikusiowej ekipy :) Quote
Nutusia Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Myślę, że powinna była się spodziewać - w końcu do autka Cioci Roszpunkowej wsiadła ;) Cudna! I... latać potrafi :) Quote
kasiask Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Dzisiaj to się Kikunia wybiegała, bo praktycznie przez cały spacer nie odstępowała Maksia. Wyraźnie go pilnuje. :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Roszpunka Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 kasiask napisał(a):Dzisiaj to się Kikunia wybiegała, bo praktycznie przez cały spacer nie odstępowała Maksia. Wyraźnie go pilnuje. :) Kochana, takiego przystojnego młodzieńca sama nie odstąpiłabym ani na krok ;) Quote
Roszpunka Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Miałabym dylemat, kogo pierwszego obejmować ;) Fajnie im razem :loveu: Quote
kasiask Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Kikulinka jest najsłodszym psem pod słońcem! Nie mogliśmy lepiej trafić! :) Quote
Roszpunka Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 kasiask napisał(a):Kikulinka jest najsłodszym psem pod słońcem! Nie mogliśmy lepiej trafić! :) Lejesz miód w me serce :loveu: I jak czytam Twoje wpisy, to mi się oczy strasznie pocą :placz: ze szczęścia :) Biorąc pod uwagę historię Kikuni, byliście sobie pisani, bez dwóch zdań :multi::multi::multi: EDIT: Rude Kundliszcze nie mogło trafć lepiej - u Was rozkwitła tak pięknie, tak szybko... jesteście Jej rodziną i chyba od początku to wiedziała... Quote
kasiask Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Rude Kundliszcze - śliczne określenie - ma biegi jak charcica. Mało jest psów w okolicy, które potrafią jej dorównać w wyścigach. Skacze, jak rączy rumak. Dzisiaj wlazła do jakiegoś przyblokowego ogródka i chciała wyjść drugą stroną, gdzie był płotek-taki na jakieś pół metra wysoki, podeszła, stanęła, a ja powiedział "hop" i ona skoczyła pięknie na drugą stronę z taką gracją, że musiałbyś ją zobaczyć, żeby uwierzyć! Quote
Roszpunka Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Już Incia stwierdziła, że to chart hiszpański miniatura :diabloti: więc chyba bym uwierzyła ;) A ja ją jeszcze pamiętam, jak ledwie przechodziła przez niziutkie murki, ze zwieszoną głową, noga za nogą... Czasem, żeby sobie uzmysłowić, jak bardzo odmienił się jej los, zaglądam na pierwszą stronę... i nie poznaję psa :) Quote
kasiask Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Każdy widzi w niej taką rasę, jaką lubi. :) Jedna pani wmawiała mi ostatnio, ze ona jest jakimś tam terierem. Ponoć ma charakterystyczną dla tych terierów sierść. Ktoś inny twierdził, że to potomek posokowca. Była już jamnikiem, wyżłem i kilkoma innymi rasami. :)) Dla nas jest jedynym i niepowtarzalnym kundliszczem. :) Quote
Recommended Posts