Apbt_sól Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Fza , mieszka u Aiko :) A ja pokaze agare z ligity , odbieraną na dworcu głownym we wrcoku :) suk cudna - w super chacie :) tak na oslodzenie i do wglądu;) Quote
masienka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ja wprawdzie nie mam zdjec ale kilka dni temu widzialam dziewczynki Lusie i Jowitke w Przystani Ocalenie :p sa super! Przylepy jakim malo :loveu: odpasione i wesolutkie:loveu: Quote
monikita Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 masienka napisał(a):ja wprawdzie nie mam zdjec ale kilka dni temu widzialam dziewczynki Lusie i Jowitke w Przystani Ocalenie :p sa super! Przylepy jakim malo :loveu: odpasione i wesolutkie:loveu: A przydały by sie nowe zdjecia dziewczyn, to były bardzo ciezko chore psy, a teraz...:crazyeye: :multi: . Quote
masienka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 musicie mi wierzyc na slowo :) ale pannice wygladaja super Quote
andzia69 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 bez komentarza:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107061&highlight=ligota Quote
xxxx52 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 kulawa Diuna-Flori ma wspolnie z psimi przajaciolmi ma Hp www.Bluemchendackel.de Quote
monikita Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 :-( kolejnych 6 psów pojechało z Ligoty do domów, zostało jeszcze 27 . A prawdopodobnie od kwietnia pracownicy nie bedą otrzymywali zapłaty od gminy. Quote
mawin Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ja bym tych ludzi w gminie:mad: są bezduszni i bez serca. i co teraz będzie? Quote
MagYa^^ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 jasny gwint! czyli znowu gmina sie d..pa wypina? i nawet sie rymuje co powinno.. :angryy: czyli co? znowu bojkot? wysylamy sms? mailujemy? przeciez nie mozna tego tak zostawic? do cholery przeciez to pieprzona gmina ponosi odpowiedzialnosc za wszystko co sie w niej dzieje..:angryy: Quote
magda z. Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 tak niewiele psiaków zostało, a tu taki numer:shake: Quote
Anetka83 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 kurcze... normalnie brak słów:( to już rok... dzieki wspaniałym ludziom tak wiele psiaków znalazło swoje miejsce na ziemi:) tak wiele ludzi znalazło szczęscie w zaadoptowanych psinach... no m.in. my... Nuka dała i daje nam wiele szczęścia i wniosła do naszego domu tyle ciepła wesołości i miłości Oby każdy psiak z Ligoty uszczesliwiał kogos tak jak nasze Maleństwo nas!!! Psiaki pokażcie się !!!! Quote
MagYa^^ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Przypominam o Ligocie! TU wciaz potrzebna pomoc.. wciaz sa psiaki, ktore czekaja na nowe domy. Quote
Koperek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Z tego, co pamiętam to nie udało się go uratować- jakiś pies się zerwał z łańcucha i duluś został zagryziony :-( Ale może zadzwoń do źródła- monikity! Quote
doddy Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Jak ma się sytuacja bullowatych w Ligocie? Czy jest jeszcze ten pies? Quote
Koperek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ja wiem o tamtym- ale tak jak pisałam, lepiej dowiedzieć się u źródła. Quote
doddy Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Pisali na tym wątku, że to drugi pies został wtedy zagryziony - o ten: Quote
diuna_wro Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 doddy napisał(a):Jak ma się sytuacja bullowatych w Ligocie? Czy jest jeszcze ten pies? Nie ma już tego pieska z Ligocie. Quote
diuna_wro Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Szukam wolontariuszy schronu w Jarocinie. Dotyczy psów z Ligoty, które tam pojechały. Proszę o kontakt i pomoc. [email protected] Quote
straż_wrocław Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Oba w/w psy sie zagryzly. Tymczasem rozpoczal sie proces Marzenny S. Szczegóły: http://soz.webd.pl/index2.html Quote
Anetka83 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 a one nadal czekają Przywiązali mnie do słupa...to ja prawie Golden....zauważ mnie!!! !!! Potrzebuję odrobiny Twojej miłości... !!! Szczekam...nie słyszysz...??!! Czekam...nie widzisz...??!! Uśmiecham się do Ciebie...widzisz ??? Staruszek...czy znajdzie dom na ostatnie lata swojego życia...? Ja nadal czekam... Quote
Recommended Posts