Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

Posted

[quote name='mar.gajko']Ile psiaków jest jeszcze w Ligocie, tej "I".

chyba coś około 20-30:shake:

Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-)
W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u.

Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty.

Oto link do strony konkursu :

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776

PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja !

Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom.

• 2 weeks later...
  • Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Ligocie jest 12 psów.

Jeden owczarek pilnie potrzebuje dobrego, cierpliwego Człowieka, który nauczy go, że ludzka ręka nie tylko katuje, i nie trzeba już kulić się i sikać ze strachu na jej widok.... :-( Brak mi słów, co do stanu tego zwierzęcia:placz:

Posted

diuna_wro napisał(a):
Nie udaje mi się wstawić zdjęcia. Poprzednio prosiłam Anetkę, ale może ktoś mi wyjaśni sposób. :-?

A próbujesz przez imageshake, czy przez fotosik?? Osobiście proponuję to drugie rozwiązanie- zarówno prostsze w obsłudze, jak i po polskiemu :)

Posted

Przyznam, z pewnym zażenowaniem, iż próby moje kończyły się na KOPIUJ-WKLEJ bądź WSTAW OBRAZEK.:oops: Ale z Fotosikiem już się zapoznaję... Dziękuję za wskazówkę:lol:

Posted

Diuna- pędzisz z edukacją aż wicher wieje!:evil_lol:

A tak na temat psiaków ligockich- tylko 12 sztuk zostało???:crazyeye::crazyeye: To się wolontariusze i straż postarali!!!:multi: Ileż to nowych domków trzeba było wynaleźć...:roll:

Posted

Pędzę bo tam czas nagli, wójt i właściciel posesji już chcą się pozbyć problemu i wciąż kłody pod nogi... A pozostałe psiny już bez nadziei na kolejne domki krzakami zarastają:-(

Piesków ubywa, ale potrzeby pozostają, więc jakby ktoś miał sprawny wkład do kotła na zbyciu - to chętnie przyjmę i zapłacę za przesyłkę, bo ligocki już taki dziurawy, że lada chwila będzie po nim. Koszt nowego 300zł, a my tam tylko dwie jesteśmy z wolontariatu i wciąż coś: prąd, węgiel, etc. Mogę go także kupić za niewielką cenę:help1:

Posted

O- ja techniczna jestem to popytam, ale cudów się nie spodziewaj. Jak coś się dowiem to napiszę na PW.

Podaj proszę tylko nazwę i oznaczenie (dokładne!) do jakiego kotła ten wkład ma być.

Posted

zostaly te najwieksze.. ludzie takich duzych nie chca.. no i kilka z nich ma problemy z agresja :shake:
ale tak jak pisalam-jest tez kilka kochajacych, przytulasnych, ktorym trzeba po prostu poswiecic uwage...

Posted

a ciekawe co u pijaczki Sobańskiej? zaczęła kręcic w innym miejscu z psami? miejcie oko na tą degeneratką z rynsztoka-nie chleje, niech się w błocie tapla jak świnia ale do psów niech się nie dotyka!

Posted

nie wiem, co ona robi, ale na rozprawach sie raczej nie zjawia..

Na szczescie psy sa pod opieka pana Jozefa. Maja gotowane jedzenie
Ale nie zanosi sie, aby mialy domy.....:-(ja juz nie wiem, co wymyslic.

Posted

Prawdopodobnie Sobańska jest poza naszą zachodnią granicą. Nie wiem czy ta kobieta też nie jest ofiarą. Alkoholizm to jedno, ale warto zadać sobie pytanie: czy to nie władze gminy, gminni hycle i jej współpracownicy w przytulisku nie doprowadzili pani psycholog, podobno miłośniczki zwierząt, do takiego stanu degradacji, a placówki do przepełnienia, że dopuściła ona swoją bezsilnością do tej tragedii. Była być może zbyt słaba na taki ciężar. Być może nikt nie słyszał jej wołania o pomoc. Tak czy siak - wyrok skazujący winien zapaść, i to nie jeden...

Też nie wiem, Jona, co dalej...