MagYa^^ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 cholera by ich wziela :/ szkoda, ze mam kawalek do ligoty, bo pewnie chodzilibysmy z małżem tam gotowac... ehsz.. mam 70,- do wydania na rzecz Ligoty wiec kupujcie do tej kwoty smialo co potrzeba. Quote
diuna_wro Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Super, dołożę i bedzie 200kg korpusów! Zamrażarki hulają więc bedzie na dłuższy czas Quote
MagYa^^ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No to super, ze moi goscie weselni sie do czegos przydali ;) - zwlaszcza rodzina i potraktowala serio moja prosbe o karme dla Ligociakow. Czekam wiec jutro na informacje :) Quote
diuna_wro Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Goście weselni:cool3: Gratuluję nowego członka rodziny, czyli męża. Sto lat Miłości!! Quote
Jona Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 bede jechac w sobote , pojutrze, ok 11-12 do ligoty, wiec moge cos wziac, jak trzeba (jade z Zakrzowa)..jesli cos, to podam nr telefonu na PW. Quote
Anetka83 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 wspaniale że jeszcze są jeszcze ludzie którzy pamiętają o Ligocie:) Dla Was wszystkich przesyłam buziaki w nos od mojej kudłatej księżniczki która mam nadzieje zapomniała już o swoim pobycie w Ligocie. Oby wszystkim psiakom się udało... nalezy im się miejsce u kogoś w serduchu :) P.S. Najlepszego na nowej drodze życia !!! :) Quote
MagYa^^ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='diuna_wro']Goście weselni:cool3: Gratuluję nowego członka rodziny, czyli męża. Sto lat Miłości!! DZIEKUJĘ :))) Mam nadzieje, ze ta nie wygasnie nigdy!!! :loveu: [quote name='Jona']bede jechac w sobote , pojutrze, ok 11-12 do ligoty, wiec moge cos wziac, jak trzeba (jade z Zakrzowa)..jesli cos, to podam nr telefonu na PW. Jona czekam na kontakt od Diuny, poniewaz miala cos jeszcze dokupic i skontaktowac sie. Dzieki za informację. Quote
diuna_wro Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 I jak dziewczyny? Dogadałyście się sprawie transportu karmy? Co do pieniędzy MagYa - dołożę i kupimy korpusy, czekam tylko na info od drugiej wolontariuszki nt. kiedy możemy pojechać i kupić. Dam znać. Quote
MagYa^^ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Jona ja mieszkam kolo Jelcza (w ratowicach) mozemy umowic sie wstepnie np. w Jelczu lub podskocz do mnie jesli mozesz, podaj mi na pw swoj nr tel. DZIEKI :) Quote
diuna_wro Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 MagYa - my najwcześniej możemy kupić i jechać tam w najbliższy weekend. Czy Jona wzięła od Ciebie tę karmę? Jak zrobimy z kasą? Proponuję przelew na moje konto, a ja prześlę Tobie pocztą dowód zakupu korpusów drobiowych z pisemnym potwierdzeniem pracownika przytuliska. Quote
andzia69 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 mały off...dziewczyny potrzebne cokolwiek dla 4-letniej onki - ma czas do 28 sierpnia. Sunia jest we Wrocławiu...:-( Quote
Koperek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 andzia69 napisał(a):mały off...dziewczyny potrzebne cokolwiek dla 4-letniej onki - ma czas do 28 sierpnia. Sunia jest we Wrocławiu...:-( Jakiś jej wątek, czy cuś...? Więcej info, wiek, fota :roll: Quote
MagYa^^ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 diuna, nie spotkalysmy sie z Jona, nic Jej nie przekazalam. Ktoredy jedziecie do Ligoty? Jesli przez J-Laskowice to moglibysmy sie spotkac dala bym Wam pasze i kase. A jak nie to bedziemy cosik kombinowac. Quote
Koperek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Nawiązując do offa- już znalazłam wątek ;) Quote
Justynak Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Nie wiem czy się nie pogubiłam ale czy ja dobrze rozumiem, że Zdzisio vel Pies z Przystanku (bo to chyba ten sam zwierz?) nadal jest "do wzięcia"? :roll: Moi rodzice szukają zwierzaka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118176 i Zdzich może by ich zauroczył... Niczego oczywiście nie mogę obiecać, bo po pierwsze to nie ja podejmuję decyzję a po drugie rodzice już mają swoje wstępne typy (probelm polega na tym, że każde ma innych faworytów i teraz pracują nad kompromisem ;)), ale że adopcja miała by nastąpić dopiero ok. połowy września, to wszystko jeszcze może się zdarzyć (niektórzy kandydaci np. już się wykruszyli-znaleźli domy :multi:)... Tak więc, jeżeli uznacie, że warto przedstawić Zdzicha moim protoplastom, to zapraszam! :razz: Quote
Justynak Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 A już tak zupełnie z czystej ciekawości, co stało się z tą psina? Nie ma jej na stronie Straży, więc mniemam, że znalazła domek? Mogę się dowiedzieć o niej/nim czegoś więcej, bo gdyby nie to że ogonek trochę inny i to że moja pannicna właśnie wyleguje się w domu na kanapie, to pomyślała bym, że to MOJA FUNIUSIA (patrz awatar)! ;) [quote name='Cisex'] Quote
diuna_wro Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 MagYa - jedziemy w tę sobotę. Zróbmy tak: ja założę za Ciebie te 7 dyszek, dołożę i kupię 200kg korpusów - zawiozę do Ligoty razem z makaronem, który udało mi się uzbierać w hurtowniach. A karma poczeka do przyszłego tyg. (też mam 15kg), ale z suchym nie spieszy się, bo bedzie mięsko. W przyszłym tygodniu znajomy z Jelcza podjedzie do Ciebie bo pieniążki i karmę i oda razu osobiście przekaże Ci rachunek za zakup korpusów. Może tak być? Quote
diuna_wro Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Justynak - Zdzisio vel Pies z Przystankunajpierw zaginął, a potem dostałam info od drugiej wolontariuszki, ze ma dom, ale u kogo i jaki to nie mam pojęcia, to pytanie do Straży, do Jony... Założyłam mu wątek, magda.z zrobiła mu allegro - ale nie dostałyśmy żadnej informacji czy ma dom czy nie i co dalej. Quote
MagYa^^ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 diuna, daj spokoj z tym rachunkiem ;) Bardziej mi pasuje przekazac pieniazki, niz przelac, ale jesli taka forma jest dla was wygodniejsza to OK. Mam jeszcze 2 duze paki makaronu "chinskiego" dla psow. Quote
diuna_wro Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 MagYa - rachunek proszę ode mnie przyjąć bez gadania;) Inaczej kasy nie wezmę. Z Jelcza będzie jechał do Wro znajomy w przyszłym tygodniu, będzie mógł odebrać od Ciebie wszystko, i pieniążki, i karmę i makaron. Jak już będę znać termin kiedy będzie jechał - odezwę się. Będziesz w domku w przyszłym tygodniu czy planujesz jakiś wyjazd np.? Quote
MagYa^^ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Raczej bede w domku, wiec czekam na kontakt :) Quote
Jona Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 wg moich informacji Zdzich zaginal...Pracownicy gminy nie odbieraja telefonow, wiec nie moge powiedziec na 100 proc. Quote
diuna_wro Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Niestety sprawy rodzinne zatrzymały nas w zeszły weekend, jedziemy (mam nadzieję) w tę sobotę. Dam znać co się dowiedziałam. Quote
Recommended Posts