Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mimo szczesliwych zakonczen jak sie oglada te zdjecia to serce i tak boli. mysle ze Logo zostal na zawsze w wielu sercach...

doddy - a ja poznalam Momboline taka lysa bidę - i chcialabym ja wreszcie na zywca zobaczyc w pelnej czarnoswiecacej krasie ; ))

Posted

[quote name='doddy']
Potem zabraliśmy Mambę... Chodzący obraz cierpienia i rozpaczy... Sucz, która nie wiedziała jak się merda ogonem... Ciężko jej było nauczyć się kochać... Dlatego została u mnie. Dziś mija rok i 6 dni jak jest u mnie :loveu:

[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/6246/mamba4wf8.jpg[/IMG]
[/quote]
Toż to był kłębek nieszczęścia :placz: Jak dobrze że ją zabrałaś:loveu:

Posted

Wspaniale że wiel psó znalazło swoje miejsce na ziemi :)

kurcze... to już rok...

to ja teraz przedstawiam moja małą ligocka ksieżniczkę NUKA

jeszcze w ligocie :

[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/2344/nowe010yn9.jpg[/IMG]

a tutaj w ubiegłoroczne wakacje :

[IMG]http://lh6.google.com/AnetkaT/RqzKgax8D0I/AAAAAAAAAJY/0aXw1ABYRho/100_1187.JPG?imgmax=512[/IMG]

[B]Ale nie zapominajmy o psiakach które jeszcze czekaja na wspaniale domki !!![/B]

Posted

[quote name='lovefigaro']JA mogę zaoferować tymczas dla jakiejś ligockiej bidy.. Suczki, niedużej.
oto mój numer 0505 838 749
Piszcie tez na priv.
Dziekuje i pozdrawiam[/quote]

dasz sobie rade z dwoma tymczasowiczami?

Posted

[quote name='Koperek']No i [B]MagYa [/B]pojechała po bandzie!:evil_lol:[/quote]
no co ciotka :eviltong: czemu sie smiejesz?
wiem, ze lovefigaro oferowala dt jeszcze innej suni, wiec to bylo takie pytanie teoretyczne.. heh.. no totalny brak zrozumienia, no!
Koperku a bylas moze w Ligocie ostatnio?

Posted

[quote name='Koperek']Gdzież tam:shake: Ja nawet w schronie ostatnio nie byłam:shake: TOTAL DEPRESION! ...i totalny brak czasu![/quote]

heh :( to tak jak ja.. zwlaszcza ta "TOTAL DEPRESION" :placz:

• 2 weeks later...
Posted

W Ligocie ostatnio podrzucili dwa onkowate szczeniaki dziewczynki 3mc, łapska to maja jak pieść faceta sa takie łoch twarde babska :)

Przyjechali tez ludzie z dorosłym psem , kiedy pracownicy odmówili przyjecia , przywiazano go do przystanku, i tak trafił do przytuliska.

Wczoraj z relacji mieszkanców wsi wyzucony z samochodu malamut! Piekny zadbany az dziw, bedziemy sprawdzac czy ma chipa , moze ktos złosliwie ukradł go jakiemus sasiadowi i wywiózł, takie sytuacjie juz bywały.

Wczoraj również zabrałyśmy od gospodarzy w Ligocie postrzelonego przez mysliwego psa, ludzie nie mieli kasy na weta i wsadzili go do stodoły myslac ze sam sie wylize:shake: postanowiłysmy ratowac psa:placz: a o kase bedziemy martwic sie potem. Pies jest juz po operacji ma pozszywane miesnie i skóre...

Obecnie w Ligocie zostało naszych psów 29 i 4 przybyłych, i wraca z adopcji dziadek pies z obrazka adopcyjnego Ligoty na stronie strazy...

Posted

tak,pisałam do Ani maila,a jutro zadzwonie. Ty maczałas w tym łapki :)?

Widziałaś bulka z wnyków, taki kochany , tak mi go szkoda normalnie chyba zaczne :mad: pseudo włascicieli.

Posted

[quote name='monikita']tak,pisałam do Ani maila,a jutro zadzwonie. Ty maczałas w tym łapki :)?

Widziałaś bulka z wnyków, taki kochany , tak mi go szkoda normalnie chyba zaczne :mad: pseudo włascicieli.[/quote]

ad1 - tak - maczałam łapki:evil_lol:
da2 - nie widziałam:shake:

Posted

[quote name='Koperek']A ten dziadek dlaczego wrócił z adopcji?? (na fotce taki uśmiechnięty, duży, brązowy, tak??)[/quote]
tak usmiechniety w Ligocie, natomiast u nowego własciciela nie:-(, został wydany przez pracowników bez naszej zgody , po sprawdzeniu warunków( ciasna buda, łancuch) kazalismy psa oddać. Na początku były opory... najwazniejsze ze wraca.

jest jeszcze jedna tak wydana suka , bez naszej zgody, dziewczyny były juz daw razy ja zabrac. Facet strasznie narwany stawia sie do bicia, jego zdaniem pies to pies i buda mu na zycie powinna wystarczyć.

pracownicy maja juz zapowiedziane ze nawet martwego szczura bez naszej zgody nie wolno wyniesc z posesji, zreszta wiedzieli to od poczatku...

Posted

[QUOTE]Była też Faza, która zamieszkała w Świdnicy:
[IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9803/dscn7603fz8.jpg[/IMG][/QUOTE]
to teraz bedę ją na spacerkach wyszukiwać:evil_lol: