Koperek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [B][SIZE=3]Mnóstwo psiaków do adopcji!!![/SIZE][/B] [B][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]POMÓŻ![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
andzia69 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 a może wkleiłybyście zdjęcia psiakow. ktore szukają jeszcze domkow na 1 strone??? Quote
monikita Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='andzia69']a może wkleiłybyście zdjęcia psiakow. ktore szukają jeszcze domkow na 1 strone???[/quote] tak kochana andziu :) zrobimy, aktualne zdjecia psów z ligoty juz niebawem-zostało nas jeszcze około 50 Quote
andzia69 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='monikita']tak kochana andziu :) zrobimy, aktualne zdjecia psów z ligoty juz niebawem-zostało nas jeszcze około 50[/quote] Cześć Moniczko - a myślalam,że już o nas zapomnialaś!:loveu: Quote
Cisex Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81131[/url] To wątek suczki z Ligoty Quote
MagYa^^ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Monia, jak tam z jedzeniem dla psow stoicie? W mojej wsi ostatnio dzieciaki zrobily zbiorke i uzbieral sie jakis kosz smakolykow. Mam jeszcze kagance, obroze dla duzych psow. Nie mam kiedy podskoczyc do Ligoty :roll: Quote
justynavege Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 w Uciechowie jest preparat na pchly ale ze wzgledu na to ze są to szklane butelki ktoś musiałby odebrac osobiście znam pocztę i nie podejmę się wysłać Uciechów k dzierżoniowa Quote
starlet1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jak macie jakies jedzenie to podrzućcie iryskowi dla Nero!!! Sytuacja jest tragiczna!! Jego pani ma 80 lat i nie ma na utrzymanie ani siebie ani psiunia!!! [B] Nick irysek. Jesteście z Dolnego Śląska, pies jest we Wrocławiu. [/B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78625[/URL] [/FONT][/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta][COLOR=Black][B][COLOR=Red]Pomóż NERO, zalicytuj...[/COLOR][/B] - słodkości (bombonierka Lindt): [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83601[/URL] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta][COLOR=Black]- mega pojemnik RC: [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83596[/URL] Quote
oktawia6 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='dziuba'] Male sprawozdanie po dzisiejszej wizycie dla osob zaangazowanych w sprawy ligociakow. W Ligocie nadal przebywa ok 80 psiakow, z czego 20 jest juz przygotowanych na wyjazd do Niemiec. [B][COLOR=red]Dzisiaj kolejnego pieszczocha odwiezlismy do Zmigrodu.[/COLOR][/B] [/quote] Dziuba-po starej znajomości powiedz mi jaki Żmigród miałaś na myśli?:roll: Quote
Edi100 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ten, ten Żmigród! Ten gdzie ja mieszkam! Dziuba wspominała że Jest tu Ligockie Psiątko. Piesio Chyba mieszka w kojcu i pilnuje Firmy. Szkoda że wcześniej się nie "znałyśmy", może jakąś kawkę byśmy wipyły:) Quote
oktawia6 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Edi100'] [B]Ten, ten Żmigród![/B] Ten gdzie ja mieszkam! Dziuba wspominała że Jest tu Ligockie Psiątko. Piesio Chyba mieszka w kojcu i pilnuje Firmy. Szkoda że wcześniej się nie "znałyśmy", może jakąś kawkę byśmy wipyły:) [/quote] :crazyeye:nie Edi-żartujesz?....może miała na myśli miasto jako Żmigród-ale nie tą psychopatkę ponad 80-letnią, nie na pewno nie!:shake:nie tam-coś Ty, równie dobrze mogą jechac do Białki:roll:-na pewno są lokowane w schronisku żmigrodzkim.... Quote
Edi100 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ależ pies nie jest u Baby!!!!!!!!!!!!! Nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!!! Jest u jednego miłego właściciela tutejszej firmy! Wszystko ok. Wezmę od Dziuby namiary dokładne to zrobię oględziny, jak się piesiowi mieszka Quote
MagYa^^ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Psiska Ligockie przypominaja, ze predko chca uciec z tego miejsca !!!! Quote
BeataA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Helga_psiaki']podnoszę....[/quote] Ja też podniosę. Quote
magda z. Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 te psiaki jeszcze czekają, w górę!!!!!! Quote
doddy Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Przeczytajcie w wolnej chwili ten watek. Warto by bylo stworzyc co miesiaczna akcje dogomanii. Quote
Rybka_39 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 To ile jest jest jeszcze piesków?:roll: Quote
Evra Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Przydałoby się odświeżyć ten wątek, zamieścić zdjęcia i opisy psiaków, które jeszcze są do adopcji. Wątek jest długi i ciężko go przebrnąć, nie wiadomo gdzie są zdjęcia i jakie psy do adopcji. Quote
Recommended Posts