doris66 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ślicznotki.Biała jest niespotykanej urody. Quote
Evelin Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Pucka, lubisz te szczylki ??? Podobają Ci się,czy nie??!!!!! Quote
pucka69 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 1. szczylki lubię 2. i mi się podobają 3. to ja wybieram szczylka A czyli białego, bardziej ciapkowatego czyli Milvę Quote
Pipi Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 :multi::multi::loveu::loveu:kocham Was :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: aaaaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Pipi Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 pucka Milve, a Ty Gabi :evil_lol: Quote
Evelin Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Murka,....no, sama widzisz...obie muszą przyjechać... nie moja wina,że są dwie.... Quote
Pipi Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Pojada po Swietach. A tym czasem kilka fotek dzisiejszych, ktore baaardzo trudno zrobic, bo to wodai ogien z Pektusem Quote
malagos Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 A co to to białe, na ziemi? Nie mów, ze śnieg, w grudniu??? Quote
Pipi Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 :evil_lol:Taaaakkk, u nas snieg i lekki mrozek, po prostu zima proszę państwa Quote
Evelin Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Rozmawiałam dziś z Murką, bialasy pojadą zaraz po swietach we wtorek lub środę... Pucka,wiesz co ja dziś wymysliłam podczas rozmowy z Murką??? Że jak będzie Twoja kolejka wybierania psa do Murki,to pofatyguję się do Warszawy i przed księgarnią wypuszczę np szczeniaka lub Tajgę...Ty znajdziesz i będzie wszystko grało :) Quote
beta ata Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Trafilam tu po banerku i musze sie przyznać, że nic z tego wątku nie rozumiem... :-) Jakieś rozmowy szyfrem, wypuszczanie psa pod ksiegarnią i takie tam... A może ja tylko wstalam za wczesnie... Quote
beta ata Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Zagladam jeszcze raz, zawsze to lepiej, gdy watek wyżej :-) Quote
Pipi Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Witaj beta ata, bardzo nam milo. Dziewczynki rosna i ciesza sie zyciem, poki co. A telefon milczy:-( Quote
malagos Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Moze po Świetach ktoś zadzwoni?....... Quote
Evelin Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Będzie musiał się pospieszyć... 28 grudnia wyjeżdżają do hoteliku u Murki :) Wszystko uzgodnione,oprócz godzin,ale na to jest czas...:) Quote
Majka0010 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Śliczne szczeniaki oby szybko znalazly kochajace domki ;) Quote
Evelin Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dwie ślicznotki Milva i Gabi dojeżdżają z Shermanem do hoteliku u Murki.... Quote
Pipi Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Evelin, wiesz, ze moja wdziecznosc nie ma granic. Wielkie dziekuje z calego serca. Murka, Sherman, bardzo dziekuje. Ciekawe jak tam dziewczynki w nowym miejscu sie zachowają. Na pewno zmeczone bardzo i glodne, to pewnie bedzie im wszystko jedno. Byleby odpoczac i zjesc. Wyspia sie i jutro za widna zobacza, ze znalazly sie w nowym miejscu. Trzymam kciuki za maluszki. Quote
Murka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Dziewczynki dojechały całe i zdrowe. Co ciekawe przez całą drogę nie zrobiły w klatce ani siku, ani koopki, ani nie zwymiotowały. Zaraz po dojechaniu wypuściliśmy je na ogród i jak na komendę robiły siku i koopy :) Są cudowne :loveu: Apetyciki im dopisują. Podałam im dziś środki na odrobaczenie, a jutro podjedziemy je zaszczepić. Wczoraj wydawało mi się, że bardziej otwarta jest Gabi, Milva była trochę bardziej wystraszona, ale dzisiaj obserwuję, że Milva rządzi :cool3: Chciałam dziś jakieś fotki zrobić, ale pogoda była do bani i popadywało. Może jutro będzie lepiej. Quote
Erica Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Słodziaki :loveu: Zaznaczam sobie wątek i posyłam tam gdzie trzeba. Quote
Pipi Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Tak, bardziej zadziorna jest Milva, ale od miski to Gabi odpedza Milve. Gabi jest bardziej przylepna do czlowieka i bardziej posluszna. Obie lekko nadpobudliwe, ale generalnie grzeczne i w miare czyste. Bardzo serdeczne i przyjazne. Ciesze sie, ze nie daly plamy od poczatku. U mnie poszarpaly koldre i jak sie zagapilam, a bylo to 2 razy, to papier toaletowy poszedl w strzepy. Pilnuja sie podworka, to jest dobre. Murka, Mysle, ze dlugo nie beda u Ciebie, bo fajne sa. Quote
Stevie Rae Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zaglądam. Sunie są cudowne. I mają świetne imiona, a jak. Cieszę się, że na razie są bezpieczne. Czekam na fotki :) Quote
Recommended Posts