Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::loveu::loveu:kocham Was :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
aaaaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Pojada po Swietach.
A tym czasem kilka fotek dzisiejszych, ktore baaardzo trudno zrobic, bo to wodai ogien

z Pektusem

Posted

Rozmawiałam dziś z Murką, bialasy pojadą zaraz po swietach we wtorek lub środę...
Pucka,wiesz co ja dziś wymysliłam podczas rozmowy z Murką??? Że jak będzie Twoja kolejka wybierania psa do Murki,to pofatyguję się do Warszawy i przed księgarnią wypuszczę np szczeniaka lub Tajgę...Ty znajdziesz i będzie wszystko grało :)

Posted

Trafilam tu po banerku i musze sie przyznać, że nic z tego wątku nie rozumiem... :-) Jakieś rozmowy szyfrem, wypuszczanie psa pod ksiegarnią i takie tam... A może ja tylko wstalam za wczesnie...

Posted

Evelin, wiesz, ze moja wdziecznosc nie ma granic. Wielkie dziekuje z calego serca.
Murka, Sherman, bardzo dziekuje.
Ciekawe jak tam dziewczynki w nowym miejscu sie zachowają. Na pewno zmeczone bardzo i glodne, to pewnie bedzie im wszystko jedno. Byleby odpoczac i zjesc. Wyspia sie i jutro za widna zobacza, ze znalazly sie w nowym miejscu. Trzymam kciuki za maluszki.

Posted

Dziewczynki dojechały całe i zdrowe. Co ciekawe przez całą drogę nie zrobiły w klatce ani siku, ani koopki, ani nie zwymiotowały. Zaraz po dojechaniu wypuściliśmy je na ogród i jak na komendę robiły siku i koopy :)
Są cudowne :loveu:
Apetyciki im dopisują.
Podałam im dziś środki na odrobaczenie, a jutro podjedziemy je zaszczepić.

Wczoraj wydawało mi się, że bardziej otwarta jest Gabi, Milva była trochę bardziej wystraszona, ale dzisiaj obserwuję, że Milva rządzi :cool3:

Chciałam dziś jakieś fotki zrobić, ale pogoda była do bani i popadywało. Może jutro będzie lepiej.

Posted

Tak, bardziej zadziorna jest Milva, ale od miski to Gabi odpedza Milve. Gabi jest bardziej przylepna do czlowieka i bardziej posluszna. Obie lekko nadpobudliwe, ale generalnie grzeczne i w miare czyste. Bardzo serdeczne i przyjazne.
Ciesze sie, ze nie daly plamy od poczatku. U mnie poszarpaly koldre i jak sie zagapilam, a bylo to 2 razy, to papier toaletowy poszedl w strzepy. Pilnuja sie podworka, to jest dobre.
Murka, Mysle, ze dlugo nie beda u Ciebie, bo fajne sa.