pucka69 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 No Evelin z Randa miały całe stosy kotów! Pipi chyba też w tym bierze udział. A Milva z twarzy wygląda trochę jak ... prosiaczek ;) Quote
Evelin Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Murko a chcesz koteczka? Napisz tylko jaki Ci potrzebny :) Quote
Murka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Dostałam takiego maila w sprawie Milvy, nie wiem czy się śmiać czy płakać... witam, Chciałabym się dowiedzieć w jakiej cenie jest ta psinka, oraz jakie są koszty jej miesięcznego utrzymania. Proszę o kontakt e-mail-owy Pozdrawiam Evelin, u nas jakiekolwiek kocie stworzenie nie ma racji bytu z racji Schermana (trafił do nas, bo tłukł wszystkie koty w lecznicy - przechowalni). Kiedyś mieliśmy przez przypadek kociaka i musieliśmy go super izolować i pędem szukać domku... Quote
doris66 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Zapraszam na wątek Stefci, Stefanii lub Stefana..... Zaglądajcie prosze, może ktos bedzie chciał i mógł pomóc malutkiej Stefci. http://www.dogomania.pl/threads/2221...7#post18522747 Quote
pucka69 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Evelin - śmiałaś się że do mnie żaden pies pod księgarnię po pomoc nie przyjdzie. A dziś - zgłosił się ... nietoperz. Nocek duży. Quote
Murka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ojej, jaki fajny! :) A u nas w sprawie adopcji psiaków cisza jak w eterze :( Nie rozumiem tego, zwłaszcza jak patrzę na Milvę i Gabi. Quote
Evelin Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 pucka69 napisał(a):Evelin - śmiałaś się że do mnie żaden pies pod księgarnię po pomoc nie przyjdzie. A dziś - zgłosił się ... nietoperz. Nocek duży. Jaki Nocek Duży- pewnie sie Pucek Mały nazywa :) Pucka - zrobić mu ogłoszenia hahaha Quote
Pipi Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Pucka69, a tak powaznie, to co z nim zrobisz? Quote
pucka69 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Zaniosłam go w pudełku do piwnicy i zadzwoniłam po Straż Miejską. Wcale nie zdziwiona pani powiedziała:"Proszę podać adres, przyjedziemy po niego". I po półtorej godzinie przyjechali i zabrali Nocka-Pucka. Spytałam ich czy wiedzą co z nim zrobić - powiedzieli że tak. Na wszelki wypadek napisałam Nockowi różne telefony i info na pudełku - ale nie dzwonił więc pewnie wszystko ok. Wiecie, to pewnie nie pierwszy obudzony tej zimy w Wawie nietoperz ;) Quote
Evelin Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Murka,jak sobie radzicie w te mrozy? U Was też tak zimno???? Quote
Murka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A no zimno, ale chyba nie tak jak u Was. Chyba najgorsze za nami (najgorzej było z czwartku na piątek: -28 w nocy). Radzimy sobie po staremu: mamy 14 psów w domu i tłok w boksach wewnętrznych. Wszystkie zewnętrzne boksy stoją na razie puste, tylko Lorcio został na posterunku. Na wątku hotelikowym jest parę fotek z zimowiska :) Quote
Murka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Chyba cza będzie pomyśleć o aktualnych fotkach do ogłoszeń panienek :roll: Quote
Pipi Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Pewnie urosly? Jak sie maja? Buźkam. Quote
Randa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 wydawało się, że sunie rozejdą się jak świeże bułeczki, a tu klops... nowe zdjęcia prosimy:lol: Quote
Murka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Troszkę urosły, ale kolosy to nie będą :) Fajniutkie są i kochane przytulaszczki, garną się do człowieka i dziamgotają na wszystko co za płotem ;) Quote
Murka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Parę fotek z dzisiaj, jutro porobimy jeszcze takie z ludziami, żeby było widać wielkość. One teraz ważą ok. 7-8 kg. Quote
Pipi Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ale fajne są, takie niuńki. Chyba im sie przytylo? . . . . Quote
Patmol Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 7-8 kg ważą a ile teraz mają miesięcy? Quote
Murka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 One teraz mają ok. 4,5 miesiąca. Wczoraj zostały trzeci raz zaszczepione i doszła już wścieklizna. Także mają full wypas. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli ich sterylizować, tzn. że wybędą do domku wcześniej ;) Quote
Pipi Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Urosły panienki. Fajne co nie?????? I Pan Murek tez fajny;):oops::diabloti::loveu: Dziekuje Panstwu za opieke:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts