Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam takiego maila w sprawie Milvy, nie wiem czy się śmiać czy płakać...

witam,
Chciałabym się dowiedzieć w jakiej cenie jest ta psinka, oraz jakie są
koszty jej miesięcznego utrzymania.
Proszę o kontakt e-mail-owy
Pozdrawiam

Evelin, u nas jakiekolwiek kocie stworzenie nie ma racji bytu z racji Schermana (trafił do nas, bo tłukł wszystkie koty w lecznicy - przechowalni). Kiedyś mieliśmy przez przypadek kociaka i musieliśmy go super izolować i pędem szukać domku...

Posted

pucka69 napisał(a):
Evelin - śmiałaś się że do mnie żaden pies pod księgarnię po pomoc nie przyjdzie.
A dziś - zgłosił się ... nietoperz. Nocek duży.

Jaki Nocek Duży- pewnie sie Pucek Mały nazywa :)
Pucka - zrobić mu ogłoszenia hahaha

Posted

Zaniosłam go w pudełku do piwnicy i zadzwoniłam po Straż Miejską. Wcale nie zdziwiona pani powiedziała:"Proszę podać adres, przyjedziemy po niego". I po półtorej godzinie przyjechali i zabrali Nocka-Pucka. Spytałam ich czy wiedzą co z nim zrobić - powiedzieli że tak. Na wszelki wypadek napisałam Nockowi różne telefony i info na pudełku - ale nie dzwonił więc pewnie wszystko ok. Wiecie, to pewnie nie pierwszy obudzony tej zimy w Wawie nietoperz ;)

Posted

A no zimno, ale chyba nie tak jak u Was. Chyba najgorsze za nami (najgorzej było z czwartku na piątek: -28 w nocy). Radzimy sobie po staremu: mamy 14 psów w domu i tłok w boksach wewnętrznych. Wszystkie zewnętrzne boksy stoją na razie puste, tylko Lorcio został na posterunku. Na wątku hotelikowym jest parę fotek z zimowiska :)

Posted

One teraz mają ok. 4,5 miesiąca. Wczoraj zostały trzeci raz zaszczepione i doszła już wścieklizna. Także mają full wypas. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli ich sterylizować, tzn. że wybędą do domku wcześniej ;)

Posted

Urosły panienki. Fajne co nie?????? I Pan Murek tez fajny;):oops::diabloti::loveu:
Dziekuje Panstwu za opieke:loveu::loveu::loveu: