Murka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Evelin i jak tam????? To niepojęte, ale nie ma żadnego zainteresowania dziewczynkami :( Na szczęście one same czują się wyśmienicie. Dzisiaj coś rano rozluźniły się im koopki, ale to chyba po odrobaczeniu (w sobotę odrobaczaliśmy wszystko co żywe ;) ). Quote
Evelin Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Wszystko dobrze , tylko dziś wiozłam Prymusa w kujawsko-pomorskie i padnięta jestem....tyle się dzieje... allegro się niestety opóźni- jutro... Zobaczysz ,zainteresowanie będzie...Najwazniejsze,że są zdrowe a my pewni że mają dobrze :) Aha i jeszcze chcialam się pochwalić,że Doris66 zasponsorowała szczepienia dla Gabi :) Bardzo dziękuję.... Edited January 16, 2012 by Evelin Quote
doris66 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Oj tam drobiazg. Takie tam grosze. Powodzenia białasom życzę. Quote
Murka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Evelin, allegro chyba nie ma co robić, bo ściągają psy do adopcji :( odsyłają na tablicę. Quote
Randa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 moje allegro ma sie dobrze, piszę, że cena za 1 zł, a w treści allegro - że warunkiem jest umowa Quote
Murka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Dzisiaj zadzwoniła pani o jakieś dwa psiaki, myślałam, że chodzi o Milvę i Gabi, ale jak zapytałam o imiona to powiedziała: Chmurka i Mgiełka... nie mam pojęcia co to za psiaki, u nas takich nie ma :roll: Quote
Evelin Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 to jakiś cyrk....Chmurka i Mgiełka pojechały do Pati-C, Mgiełka ma już domek, Chmurka jeszcze nie...może jakiś błąd w ogłoszeniach?? Muszę posprawdzać.... Quote
Murka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Wysłałam Ci na PW tel. do tej pani, może coś z tego będzie. Quote
Evelin Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 napisałam do pani sms z prośbą o kontakt-dzięki Quote
pucka69 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Evelin - no i co z tym co kciuki trzymałam? nic nie powiesz? Quote
Evelin Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 I dobrze,ze trzymałaś,bo nic głupiego dzięki temu nie zrobiłaś....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Dobrze jest, wszystko powoli się wyjaśnia na moją korzyść..choć lekcję od zycia niezłą dostałam.. Nie na darmo ktoś powiedział: Panie Boże ,chroń mnie od przyjaciół,bo z wrogami poradzę sobie sam..... Czytałam na wątku świnkowym na caviarni, że protestujesz przeciwko zajęciu weekendu grudniowego na pakowanie kalendarzy świńskich....no wiesz co, Pucka....zamiast marnować czas na obrażanie się na mnie,lepiej bedzie jak te kalendarze popakujesz....hehe dobrze,ze jestem daleko:diabloti: Może trochę bez sensu piszę ( wiem,że powiesz- no nic w tym dziwnego, to norma :)),ale wczoraj zaliczyłam kolejną daleką podróż..z futrami....bardzo udaną,ale dziś mam dość.... No i co Pucka...czekamy nadal- może ludzie się obudzą...bo Milva i Gabi fajne są...i w dodatku piekne.... Quote
pucka69 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 dużo głupich rzeczy udało mi się zrobić, bo trzymałam kciuki na jednej ręce tylko bu ha ha ha czy Ty tez mój wpis na caviarni odebrałaś tak, że W OGÓLE nie będę pakować ich? bo niektórzy, ci co nie umieją czytać ze zrozumieniem tak go pojęli ... zostajesz w kolnie czy nie? czekamy ... ostatnio dwa lata czekałyśmy, mamy czas ... dużo czasu ... Quote
Evelin Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 tak, zostaję.. ale jestem oburzona,że trzymałaś tylko jedną rękę....normalnie jakieś brakoróbstwo....a wiesz,że Paja przeprowadziła się do w zachodniopomorskie? Jeszcze tylko tam Jej nie było... Quote
pucka69 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 trzymałam jedną - ale za to z podwójnym zaangażowaniem. wiem, bo czytałam. Quote
Evelin Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ale czytałaś ze zrozumieniem???czy bez? :) Quote
Pipi Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Uwielbiam Was z tymi rozmowami. Toż golym okiem widac, ze sie lubicie;):loveu::diabloti: . . . no, :nono: Quote
pucka69 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 czytałam ze zrozumieniem - mój iloraz inteligencji pozwolił mi przyswoić sobie tę wiadomość. tę, że Pajka się przeprowadziła. ja jestem na Evelin obrażona, wiec nie wiem jak to jest z lubieniem teraz. Jak dziewczynki na śniegu? szaleją? mój Ryszard uwielbia. zjeżdżał z górki na brzuchu ;) Quote
Evelin Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Murka,wczoraj napisałam sms do tej pani od Chmurki..Pani się odezwała skontaktowała sie z PatiC i umówiły się na piątek.. Pani mieszka w nowym Dworze mazowieckim,pracuje w Warszawie wiec kłopot z transportem odpada... Może cos z tego wyjdzie-dzieki! Dalej jesteś obrażona???No to ja sobie przypomniałam,ze jak sobie dobrze przypomnę, to tez jeszcze troszke jestem obrażona... A co! Czemu Rysiek zjeżdża na brzuchu? Nie ma sanek?? Murko nikt nie pyta o slicznoty? Quote
Murka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 I jak tam Chmurka? O pięknotki nikt nie pyta, w ogóle nie mam pytań o żadne psiaki... Miałam ze dwa dni temu tel. w sprawie Dumki, próbowałam "sprzedać" Milvę lub Gabi, ale pani się więcej nie odezwała :( Małe szaleją w śniegu aż miło patrzeć :) Gabi zeszła gulka z pyszczka i po szczepieniu też. Obie zdrowe i radosne. Tylko domków ni chu chu :( Quote
Evelin Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Murka,własnie napisalam na wątku ,co u Chmurki... Masz Ty wyczucie- jaki komu telefon podać...Chmurka wlasnie dziś pojechała do domu ...do tego domu ,ktory zadzwonił do Ciebie..Dzięki !!!!!!!!!!!! Chmurka jest stąd... http://www.dogomania.pl/threads/218083-Bia%C5%82ystok-b%C5%82aga-o-dt-dla-5-tygodniowych-szczeni%C4%85t Milva i Gabi z pewnością znajdą dom...muszą tylko trochę poczekać... Quote
Murka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 No to fajnie, że się udało z Chmurką, w końcu to Chmurka ;) A Milva i Gabi kochają się jak poniżej ;) Jeśli Gabi ma obróżkę i identyfikator, a w przypadku Milvy już dawno strzępy takowych wyrzuciłam do kosza to kto jest większą gryzeldą? ;) Quote
Pipi Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Urosły dziewczynki i kluseczki jakie???? cudne są. A gryzeldą wieksza jest Gabi-uwazam, bo Milvie w zabawie pogryzła wszystko. Quote
Murka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Nie ogłaszał ktoś z Was kotów do adopcji??? Bo dostałam dziś SMSa z pytaniem o kota do oddania... Quote
Recommended Posts