Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pipi zmień tytuł wątku,że Milva i Gabi już u Murki :)
Bedzie dobrze...:)
Murka jak tylko będą zdjęcia nowe-wstaw,bo mam wykupione 60 ogłoszeń....
siekowa ma prawo się denerwować...:)

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A znacie takie powiedzenie: milion pięćset sto dziewięćset:megagrin::megagrin::megagrin:
I jak tam dziewczynki? grzeczne?;)

Posted (edited)

Małe już zaszczepione, a wczoraj odrobaczone.
Zauważyłam, że Gabi jest bardziej skora do wędrówek i oddalania się od boksu, a Milva jest taką trochę domatorką :)
Ogólnie bardzo fajne z nich dziewczynki. Wet ocenił je na ok. 3 miesiące i powiedział, że wg niego będą to psiaki ważące ok. 10 kg.
W samochodzie są bardzo grzeczne, nie mają choroby lokomocyjnej.

MILVA:

Edited by Murka
Posted

Bardzo ładne zdjęcia, a modelki????extra. Milo bylo popatrzec, dziekuję. Teraz ogloszenia i do domkow. Bardzo trzymam kciuki. Niech sie uda:thumbs::cool2:

Posted

[FONT="Arial Black"][SIZE="6"]Specjalna przesyłka z naszej dogo poczty ,dla Murki od pucka69[/FONT]

[FONT="Arial Black"][SIZE="6"]Z najlepszymi życzeniami ode mnie i moich wszystkich zwierzów - koszatniczek - Eduardo-Manuela, Ludwiga i Fikandra, świnek morskich - Wikty i Zyty oraz psa Ryszarda.[/FONT]

[FONT="Arial Black"][SIZE="5"]Oby Nowy Rok ,obfitował w same dobre dni.
[/FONT]

[FONT="Arial Black"][SIZE="5"]Życzy pucka69[/FONT]

Posted

pucka69 napisał(a):
pffffffffff. Ty się Radna na ładności wcale nie znasz. wcale a wcale !

pfffffffffff, Ty na żartach się nie poznajesz:evil_lol:

Toż gołym okiem widać, że piękna przesyłka:lol:

Posted

pucka69 napisał(a):
pfff - a toć ja się podrażnić jeno chciałam. Jednak Evelin jedna w swoim rodzaju do drażnienia jest.

Ano wypowiedz się bliżej o tej Evelin, chętnie poczytamy:lol:

Posted

Na Evelin jestem obrażona, to jest mi niestraszne jej wpadnięcie tutaj. Murko - czy można ogłaszać MOJĄ Milvę? Czy poczekać tydzień albo dwa? Evelin wprawdzie uzurpuje sobie jakieś do niej prawa - ale skoro ja ją wybierałam to jest moja, proste, nie?

Posted

Murke zatkalo z zachwytu nad zyczeniami na pewno, bo mnie tez zatkalo jak dostalam takie zyczenia od pucki69. Zatkalo, ale z zachwytu i piekna zyczen.
pucka69, bardzo dziekuje za zyczenia i Tobie zycze spelnienia marzen, szczescia kazdego dnia do nastepnego nowego roku. Niech sie spełni.