Evelin Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Pipi zmień tytuł wątku,że Milva i Gabi już u Murki :) Bedzie dobrze...:) Murka jak tylko będą zdjęcia nowe-wstaw,bo mam wykupione 60 ogłoszeń.... siekowa ma prawo się denerwować...:) Quote
Pipi Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Zmieniony, ale nie wiem czy dobrze. Quote
pucka69 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 to ja zaraz "mojej" pakiet wykupię ogłoszeniowy, tak Evelin? Czy Ty milion wykupionych masz, na zapas ? ;) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 To ja się zapisuję u dziewcząt! ;-) Quote
Evelin Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Mam milion sześćdziesiąt wykupionych na zapas...ale czekam na zdjęcia...nowe.. Naprawdę to 60..... Quote
Pipi Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 A znacie takie powiedzenie: milion pięćset sto dziewięćset:megagrin::megagrin::megagrin: I jak tam dziewczynki? grzeczne?;) Quote
Murka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) Małe już zaszczepione, a wczoraj odrobaczone. Zauważyłam, że Gabi jest bardziej skora do wędrówek i oddalania się od boksu, a Milva jest taką trochę domatorką :) Ogólnie bardzo fajne z nich dziewczynki. Wet ocenił je na ok. 3 miesiące i powiedział, że wg niego będą to psiaki ważące ok. 10 kg. W samochodzie są bardzo grzeczne, nie mają choroby lokomocyjnej. MILVA: Edited January 11, 2012 by Murka Quote
Murka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Milva i niedźwiedź polarny :) Miś polarny nie ma szans z podlasiankami ;) GABI: Quote
Pipi Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Bardzo ładne zdjęcia, a modelki????extra. Milo bylo popatrzec, dziekuję. Teraz ogloszenia i do domkow. Bardzo trzymam kciuki. Niech sie uda:thumbs::cool2: Quote
Javena Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [FONT="Arial Black"][SIZE="6"]Specjalna przesyłka z naszej dogo poczty ,dla Murki od pucka69[/FONT] [FONT="Arial Black"][SIZE="6"]Z najlepszymi życzeniami ode mnie i moich wszystkich zwierzów - koszatniczek - Eduardo-Manuela, Ludwiga i Fikandra, świnek morskich - Wikty i Zyty oraz psa Ryszarda.[/FONT] [FONT="Arial Black"][SIZE="5"]Oby Nowy Rok ,obfitował w same dobre dni. [/FONT] [FONT="Arial Black"][SIZE="5"]Życzy pucka69[/FONT] Quote
Murka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 O raju, zatkało mnie... dzięki pucka :D Quote
Randa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 pucka69 napisał(a):ale że co? nieładne? otóż to:evil_lol: Quote
pucka69 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 pffffffffff. Ty się Radna na ładności wcale nie znasz. wcale a wcale ! Quote
Randa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 pucka69 napisał(a):pffffffffff. Ty się Radna na ładności wcale nie znasz. wcale a wcale ! pfffffffffff, Ty na żartach się nie poznajesz:evil_lol: Toż gołym okiem widać, że piękna przesyłka:lol: Quote
pucka69 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 pfff - a toć ja się podrażnić jeno chciałam. Jednak Evelin jedna w swoim rodzaju do drażnienia jest. Quote
Randa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 pucka69 napisał(a):pfff - a toć ja się podrażnić jeno chciałam. Jednak Evelin jedna w swoim rodzaju do drażnienia jest. Ano wypowiedz się bliżej o tej Evelin, chętnie poczytamy:lol: Quote
Murka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Ojjjj, jak tu zaraz wpadnie Evelin to się komuś oberwie ;) A życznie przepiękne, cudowne, wspaniałe (nie chcę podpaść pucce). Quote
pucka69 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Na Evelin jestem obrażona, to jest mi niestraszne jej wpadnięcie tutaj. Murko - czy można ogłaszać MOJĄ Milvę? Czy poczekać tydzień albo dwa? Evelin wprawdzie uzurpuje sobie jakieś do niej prawa - ale skoro ja ją wybierałam to jest moja, proste, nie? Quote
Pipi Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Murke zatkalo z zachwytu nad zyczeniami na pewno, bo mnie tez zatkalo jak dostalam takie zyczenia od pucki69. Zatkalo, ale z zachwytu i piekna zyczen. pucka69, bardzo dziekuje za zyczenia i Tobie zycze spelnienia marzen, szczescia kazdego dnia do nastepnego nowego roku. Niech sie spełni. Quote
Recommended Posts