Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laureczka to też śpiewająca dziewczynka na wysokich tonach nie tylko łobuziaczek i psotnik, chwilę pogadałam z nią przez komórkę:evil_lol: A jak dziewczynka jest gadatliwa i ile buziaków Pańci serwuje to niesamowite, słodki dzieciak:loveu:
zaciskamy mocno kciuki za jutrzejsze RTG, oby łapinka tylna była już zrośnięta:modla:
buziaczki dla całej Kajkowej sfory z Prezesem włącznie oczywiście :)

Posted

Ilusiu :-) dziekuje, nareszcie jakas rymowanka ;-) stesknilam sie juz za Twoja tworczoscia :loveu:
U nas cieplej :-) poki co mroz lekko odpuscil i sypie snieg ale tak delikatnie :-)
Spacery bylu baaaaardzo przyjemne:multi:
Mala jest nie do opanowania, energia ja rozpiera ...:roll: podskakuje ciagle, nie ma na to sposobu...:mad: , chyba , ze dziewczyne do kaloryfera na krotko przywiaze :cool1: :eviltong:. Zdecydowanie czuje sie lepiej i pewniej na lapeczkach :evil_lol:
"spiewa" wciaz tak jak Jola pisze, chociaz jest juz zdecydowanie lepiej . Wie, ze trzeba sie uspokoic zeby pancia wycalowala ;-)
Troche sie boje jutrzejszego RTG :roll: , bardzo bym juz chciala wyciagnac plytke. To przyspieszy proces zdrowienia :-) Zobaczymy....jade ok 12.
Kika wyjezdzilas sie na nartach i za mnie? ;-)
Prezes dzisiaj ma dyzur na oknie ;-) obserwuje sikorki skubiace slonecznik w "jadlodajni" :evil_lol:
pozdrawiamy i dziekujemy :loveu:

Posted (edited)

Kciuki bardzo mocno trzymam
I dlatego żadnej pracy się nie imam :-)
Ciężko jest napisać dzisiaj posta
Bo z zaciśniętymi kciukami to nie jest rzecz prosta :)
Jutro czekać będę cierpliwie na wieści po wizycie.
Że Lauruni w końcu wyjmą płytkę licząc skrycie :)

Edited by Iljova
literówka
Posted

To znaczy, że WIELKI DZIEŃ już jutro ???
Od rana trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki:
Dosłownie !!!
Będą miały dzieci w szkole ubaw, że pani po feriach wróciła jednoręczna :evil_lol:

Posted

Kajko, wyjeździłam się za Ciebie i za siebie :).
Mocno trzymam kciuki za jutrzejsze RTG i przesyłam moc miziaków dla wszystkich członków stadka z Szefostwem na czele.
Kika i Czaki :)

Posted

Ilusiu :loveu: pieeeeknie :evil_lol:
Dziekujemy Kochani :loveu: przy tylu zacisnietych kciukach jestem przekonana, ze jutro bedzie wszystko ok :-) oj tam ...w koncu musi.
U nas pada snieg ...jest pieknie i w nareszcie nie tak mrozno:multi: Rodzenstwo przeprowadzilo sie do swoich kojcow, a Laurka dzisiaj "za brama" spotkala kolege :-) bardzo chciala do niego podejsc ale jej nie pozwolilam :shake: Laurka nie ma jeszcze wszystkich szczepien, nie wolno jej :( i balam sie obcego pieska. Myslicie, ze jestem prosiak? :oops: Piesek ewidentnie czyjsc ale czy ja wiem, czy zdrowy? ...brylant mowi, ze przesadzam...sama juz nie wiem :roll:

spokojnej nocy zyczymy :-)

Posted

Wracam do domu i prosto od drzwi lecę do kompa, a tu ..... jeszcze nic nie wiadomo :roll:
Ciocia Cantadorra chyba pisała, że Laurka ma mieć prześwietlenie w południe ...
A może coś poknociłam .... :hmmmm:
No nic, czekamy dalej
Będzie dobrze :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Kajko - kciuki bolą, odciski się robią - ale obiecałam, to mocno ściskam aż do skutku.
Nie ma innej opcji poza tą, że jest OK :).
Czekamy na dobre wieści
Kika i Czaki :)

Posted

JUz jestem Kochani :-)
po powrocie nim obrobilam ta swoja trzode, wyspacerowallismy, nakarmilismy, "wypradowalam", to dopiero teraz usiadlam ;-)
Dziekujemy za kciuki :)
Kochani , ja sama jeszcze nie wiem jaka bedzie decyzja dr. :oops: Dopiero wyslalam mu DICOM do konsultacji. Nie mam jeszcze odpowiedzi. Jak bedzie mial czas , przeanalizuje i da znac co dalej.
Laurki RTG przesunelo sie na godz 14 ,bo przywiezli pieska z wypadku i moja pani dr musiala operowac :( Piesek przezyl i bedzie zdrowy ale wygladalo to strasznie :crazyeye:
My bylismy i z Laurka i Sabinka . Nie chcialysmy premedykowac malej ale przeciez to male z ADHD nie da sie przyzwoicie ulozyc. Sily sporo, checi do calowania jeszcze wiecej ;-) Jak nie mozna bylo lizac , to szczypanko odchodzilo. Obled :mad: ;-)Powiem Wam, ze moja vetka to aniol cierpliwosci...ale zdecydowalysmy po 15 minutach walki, ze Laurka jednak sie sama nie polozy i trzeba jej dac przynajmniej relanium by przeswietlic;-) Usnela na 10minut :evil_lol::evil_lol: ot sie dziewczyna naspala ;-) ale zdazylysmy .
Moja pani dr mowi, ze jej zdaniem lapka nie jest jeszcze wystarczajaco dobrze "sklejona" :( , ze widac ogromna roznice in plus ale niestety nie jest to wystarczajace:roll: Wedlug niej potrzeba jeszcze tygodnia. Ona by sie bala teraz wyjac plytke przy tak energicznym piesku jak Laurka ale oczywiscie dr N. zadecyduje. Zobaczymy.
Pozytywne jest to, ze lapeczka sie zrasta i to widocznie. Dobrze kosci reaguja na ossopan i jest niezle ale czy wystarczajaco dobrze? o tym zadecyduje dr.

Dziekujemy za wsystkie zacisniete kciuki:loveu: Teraz "spocznij" :evil_lol::evil_lol:

Posted (edited)

Uffff, kamień spadł mi z serca :mdleje:
Ze względu na Laurkę i ze względu na tego biedaka po wypadku :)
Było słychać ??? ;)
Troszeńkę zaczynałam się już niepokoić.
Myślę, że w sprawie Laurki to są dobre wieści, nawet jeśli trzeba byłoby poczekac jeszcze jeden tydzień.
Najważniejsze, że się zrasta a postęp widać na zdjęciach rtg :multi: :multi: :multi:

Edited by DONnka
Posted

Pociepla się więc ten metal nie będzie już tak ziębił. Lepiej poczekać! ja juz dwa lata noszę metal w ręce i nie czuje zimą różnicy :-) A ze kośc była w strzępach to się pewniej z tym czuję