Kajka_72 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='bela51']...................... Kajko, moze nie pałamy do siebie miłoscia, ale nie znaczy to, ze masz przekrecac moje słowa i intencje. Nigdzie nie napisałam, ze Ty łamiesz regulamin. Po prostu poprosiłam o opinie moda,bo obawiałam sie, ze zarobie punkty karne l naraze sie na usuwanie moich bazarków. ( co chyba wyrażnie Viris napisała ). Belu, na Boga ...ani jednego slowa Twojego nie przekrecilam ...pokaz mi wpis , gdzie to zrobilam!!!! wiec blagam , nie mieszaj juz! Intencja Twoja byla jasna ...watpliwosc w zasadnosc wplaty z bazarku czyli -podejrzenie o dzialanie nieregulaminowe , czyli inaczej -niezgodnosc z regulaminem, czyli inaczej -lamanie regulaminu ! czyz nie? ... Intencja Twoja bylo sprawdzenie czy wplata jest zgodna z regulaminem, poniewaz Twoim zdaniem doszukalas sie niezgodnosci z regulaminem inaczej nie poprosilabys o decyzje moderatora. Ja napisalam : Bela dopatrzyla sie w tym wpisie lamania regulaminu. To dopatrzylas sie czy nie ? dopatrzylas i jak sie okazalo slusznie w opinii moderatora.. Pokaz mi prosze gdzie przekrecilam Twoje jedno slowo , lub intencje... Belu , dajmy juz sobie z tym spokoj ..ok? Acha i jeszcze jedno ...ja nie zawracam sobie glowy okresleniem swoich uczuc do Ciebie ;-) Mam inne zdanie w wielu sprawach-to tyle! Quote
bela51 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Tak Kajko, dajmy juz temu spokój. I bardzo prosze, nie odsyłaj juz tych pieniedzy. Quote
kasiapsiaki Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ale się porobiło tutaj niemiło :( koniec już...Kajko ucałowania dla całej rodzinki Lurkowej:) Quote
kika_krk Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Pozdrawiamy Laurkę i całe stadko :). Kika i Czaki Quote
Iljova Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Witaj Lauruniu i Kajko w wieczór poniedziałkowy Niech będzie on dla Was fajny i odlotowy Lauruniu, kochane nasze serduszko szepnę Ci coś na uszko My Ciebie wszyscy bardzo kochamy ale nikt tak Cię nie kocha jak Kajka sercem oddanym Te Twoje psoty które nas robawiają Kajce sen z oczu spędzają. Wiem też, że Ty bardzo Kajkę kochasz Laurko I jeśli będziesz już zdrowa zabierzesz ją na podwórko Będziecie biegać razem z radością i będzie wiało wokół Waszą miłością Quote
Kajka_72 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ilusiu :loveu: pieknie . Wzruszylam sie :-( Jakos tak mnie wzielo . Fajnie Ci wychodza te wierszyki:lol: Nie przestawaj....:), a jak je wydasz , bede stala nawet w kolejce po autograf ;-) Bardzo Wam Kochani dziekuje w imieniu "Lornetki" :-) Ten lobuz nauczyl sie otwierac drzwi :mad: Samotna wycieczka po pralni skoczyla sie delikatnym podgryzieniem kocyka Sabinki i glebokim snem na nim ....:roll::evil_lol: W efekcie dostala go w spadku...ale byla radosc :multi: Sabcia za to dostala nowy....... w prosiaczki , takie rozowe prosiaczki :oops: ;) Quote
Iljova Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 To psotnica i łobuziara :-) Oj Lauruniu co Ty jeszcze wymyślisz ? Aż boję się myśleć co ona będzie wyprawiała jak już będzie mogła biegać Quote
Marycha35 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Kajko nic nie odsyłaj, a wręcz przyjmuj, przyjmuj, przyjmuj;) Poproszę na PW namiary, skromnie mogę, bo jeszcze tę 6 namierzam;) A ręce, które leczą łapki są bezcenne!!! Ściskamy stadko:) i rzecz oczywista damy radę;). Quote
Kajka_72 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Marysiu, Kocham Cie nieustannie :loveu: Czy ja juz to kiedys pisalam? :eviltong: Dziekuje. Ilusiu , ja mam ogromna nadzieje, ze jak sie wyszaleje ...bedzie spokojniesza. teraz jest troszke biedna bo wiesz ...sznurek, ograniczenie etc :( Quote
Iljova Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Kajka_72']Marysiu, Kocham Cie nieustannie :loveu: Czy ja juz to kiedys pisalam? :eviltong: Dziekuje. Ilusiu , ja mam ogromna nadzieje, ze jak sie wyszaleje ...bedzie spokojniesza. teraz jest troszke biedna bo wiesz ...sznurek, ograniczenie etc :([/QUOTE] Nie bądź taka pewna ;-) bo może jej tak zostać ;-) i nie przestanie szaleć i co wtedy będziesz szalała razem z Laurunią ;-) Quote
unixena Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 To ja psotnicy Laurce zycze spokojnej nocki na swoim zdobycznym kocyku .Cmokam to piekne ,madre pysiatko . Quote
joteska Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 przyłaczam sie do nocnych życzen dla psotnego mądrego kangurka ślicznego:loveu: podpisuję sie czterema łapami ;-) pod tym, ze pomiędzy chcieć a móc jest czasem duża przepaść, w wielu aspektach, w pragnieniu laurkowym też:cool3: i nadal nie moge pojąć czym różni sie bdt od dożywotniego pdt czy hospicjum, które jest wspomagane bazarkami:roll: w tym "sztywnym" regulaminie, cóż... ciepłe myśli do sanatorium pod Prezesem:bluepaw: ślę, kolorowych snów :) Quote
Marycha35 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ludkowie błagam looknijcie tutaj, do bidy onka, łzy same płyną:(, poczciwina taki, trzeba rozruszać wątek: http://www.dogomania.pl/threads/2234...iem?p=18679894 Quote
Marycha35 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Kajko dziękuję, że wpadłaś do tego bidulca, poryczałm się jak przeczytałam jego losy i zobaczyłam ten mądry, śliczny pysk z oczami pełnymi strachu i wdzięczności. I błagam, nawet nie myśl o tym.......!!!!! Quote
Iljova Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marycha35']Kajko dziękuję, że wpadłaś do tego bidulca, poryczałm się jak przeczytałam jego losy i zobaczyłam ten mądry, śliczny pysk z oczami pełnymi strachu i wdzięczności. I błagam, nawet nie myśl o tym.......!!!!![/QUOTE] Będziemy wybijać Kajce ten pomysł z głowy ;-) Quote
Kajka_72 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Marysiu , ano wpadlam i popadlam :( To takie biedne stworzenie, ryczec sie chce .....echhh...przeciez to naprawde zwariowac mozna ! Wiesz ...serce swoje , a rozsadek swoje :( mam burze mysli ale chyba nie poradze:shake: i nie o miejsce tu chodzi, bo je mam ale jak poradzic sobie czasowo i finansowo z opieka ???? ...nie dam chyba rady . No nic .....przespie sie z tym. Brylantowi nie powiem, bo jego reakcje znam. Ja chyba oszalalam :oops: Moze by tak robote rzucic i na garnuszku brylanta zostac? ;-) Marysiu, walnij mnie w leb :mad:...Ilusiu popraw:mad: Quote
Iljova Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Widzę że będzie trzeba i to porządnie. Nie pomożesz wszystkim psom pomóż jednemu a dobrze. Masz Laurunie która wymaga poświęcenia dużo czasu a reszta ?, więc nie myśl o kolejnym bo żadnemu y efekcie nie pomożesz, koniec dyskusji ma ten temat. Quote
Kajka_72 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Iljova']Widzę że będzie trzeba i to porządnie. Nie pomożesz wszystkim psom pomóż jednemu a dobrze. Masz Laurunie która wymaga poświęcenia dużo czasu a reszta ?, więc nie myśl o kolejnym bo żadnemu y efekcie nie pomożesz, koniec dyskusji ma ten temat. wredna baba :( ;-) Quote
DONnka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Kajka była u Farelka, co ??? Wiedziałam, że tak będzie i dlatego nawet Jej nie podsyłałam wątku :shake: Rozmawiałam z Felą o tej psinie już jakiś czas temu, bo jestem na wątku Diny, a to właśnie tam Fela po raz pierwszy o Nim wspomniała. Podsunęłam Jej to hospicjum u Anja, bo to zawsze jest jakieś wyjście, choć nie idealne... Strasznie kochany jest :loveu: :loveu: :loveu: Mizianki - przytulanki dla Laurki wysyłam na dobranoc :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ag2709 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 A ja uważam, że można pomyśleć, a co :) W sumie z drugiej strony, staruszek to nie szczylek podszczypujący, którego wszędzie pełno. No nie wiem, nie wiem - są plusy i minusy decyzji. Ale ja też "wpadłam" widząc te oczka i ucho nadgryzione, więc wiem co Kajka czuje. Quote
Iljova Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) Ja Ci dam wredną babę poczekaj dopiero mogę być wredna ;-) DOnka, a ja myślałam że jeszcze Cię nie ma na tamtym wątku Farelka ;-) Edited February 21, 2012 by Iljova Literowka Quote
DONnka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Iljova']Ja Ci dam wredną babę poczekaj dopiero mogę być wredna ;-) DONka, a ja myślałam że jeszcze Cię nie ma ma tamtym wątku Farelka ;-) To, że się nie odzywam, to nie znaczy, że mnie tam nie ma :razz: Poza tym znam Farelka z wątku Diny ;) Quote
Recommended Posts