Luna_wro Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Dżordż wygląda cudnie w zimowej scenerii:) i jaka piękna zima...u nas szaro buro:( Quote
wieso Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 on jest niesamowicie zjawiskowy, ta jego mina rozbraja calkowicie, on ma swoje wlasne zycie wewnetrzne :) Quote
malawaszka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 nie no - ja mam nadzieję, ze jego własne życie wewnętrzne, z którym przyjechał udało nam się już wytępić :lol: Quote
Andzike Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Nie mogę się na niego napatrzeć, niesamowita zmiana... Quote
AniaGucio Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Zdjęcia są czadowe... Dżordż też :)!! Quote
kasjas Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Sie uśmiałam jak zwykle :lol::lol::lol: Hannibal Lecter:roflt::roflt::roflt: Quote
Ewanka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Rewelacyjne fotki :D Dżordżyk zmężniał i wypiękniał :p Quote
malawaszka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Dżordż... już nie jest słodziakiem, teraz jest poważnym Panem Psem! tak... on ma takie krzywe nogi Dżordż jest jeszcze bardziej łysy niż był, ale nie mogłam już patrzeć na te jego okropne piórka pożółkłe od moczu i kupy w których siedział :shake: ani go to nie grzało ani ładnie nie wyglądało :shock: Quote
wieso Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 jaki sznupkowaty sie zrobil, taki uczesany.......no coz nogi pilkarskie :) Quote
WATACHA Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 A jak waga, tyje troszkę?Kurczę czemu mu te włoski nie rosną :(? Quote
malawaszka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 waga pomału, ale do przodu - już wazy ponad 6 kg, jak go dziś goliłam to szło gładko, a nie jakby było wcześniej po kościach więc jest ładnie, a włoski nie rosną bo potrzebne leczenie - pewnie tarczycy Quote
kasjas Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 No kochana, mucha nie siada. Nie wygląda już na zgreda, tylko prawdziwego sznaucera :) Nóżki fakt, piłkarskie ;) Quote
malawaszka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 eliza_sk napisał(a):A testowałaś oliwkę ? Oliwia nie gryzie :D a Dżordż gryzie ją też, żeby było przyjemniej to wczoraj użarł moją siostrę jak do nas przyszła :shock: oczywiście w klapka Quote
eliza_sk Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 malawaszka napisał(a):Oliwia nie gryzie :D a Dżordż gryzie ją też, żeby było przyjemniej to wczoraj użarł moją siostrę jak do nas przyszła :shock: oczywiście w klapka Nie gryzie, ale czy skleja :) ? Quote
malawaszka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 aahahahaha nie załapałam, że o tą oliwkę chodzi :roflt: :splat: jeszcze nie kupiłam, a u nas teraz mroźno więc śnieg kul nie robi Quote
eliza_sk Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 malawaszka napisał(a):aahahahaha nie załapałam, że o tą oliwkę chodzi :roflt: :splat: jeszcze nie kupiłam, a u nas teraz mroźno więc śnieg kul nie robi A tośmy się dogadały, a niby na co miałaś Oliwkę testować, na to czy nie jest agresywna do psów ... :evil_lol: ? Quote
Andzike Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 No no no ;) Piękny Dżordż :) Czy on ma duże uszy czy sznaucery takie mają ? ;) Quote
malawaszka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 eliza_sk napisał(a):A tośmy się dogadały, a niby na co miałaś Oliwkę testować, na to czy nie jest agresywna do psów ... :evil_lol: ? no bo Dzordż gryzie dzieci i myślałam, że o to chodzi :D czy testowałam znowu Andzike napisał(a):No no no ;) Piękny Dżordż :) Czy on ma duże uszy czy sznaucery takie mają ? ;) no on ma takie jakby większe no i stojące, a powinny lezeć Quote
eliza_sk Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 malawaszka napisał(a):no bo Dzordż gryzie dzieci i myślałam, że o to chodzi :D czy testowałam znowu A co Oliwka do adopcji idzie, że chciałaś testować :eviltong: Orzeszku ..... jakie sus ! Quote
Recommended Posts