Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale za to po powrocie miałby kogo głośno i dobitnie opieprzać jak to ma w zwyczaju :D on jest bardzo grzeczny jak nas nie ma - śpi sobie w sypialni na legowisku, ostatnio jak nas nie było to podchodziłam do domu i słuchałam - Luna szczekała bo widziała że samochód podjechał, weszliśmy to był ogólny raban bo Luna z Dropsem się cieszyli, a Dżordża nie ma :mdleje: ja już panika - gdzie Dżordż! a on głuchy sobie spał w najlepsze i nic nie słyszał :D aczkolwiek nie mam 100% pewności co do jego głuchoty bo czasem jakby reagował, ale jak śpi to nie słyszy :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
no ale jest problem ze sznupką która wczoraj przyjechała ze schroniska w Radomiu do nowego domu :( własnie rozmawiałam z jej panią i o 6 rano narobiła rabanu na całą kamienicę :/

Kiepsko... Czemu one takie durne? Przecież w ciepłym domku pospać mogą :( a pańcia wróci i już zawsze będzie wracać.

Posted

[quote name='malawaszka']pani wzięła tydzien urlopu i będzie pracować nad zostawaniem - to jest dzieciak jeszcze ta mała więc może się uda...
O to Pani super :) Nie wiem czy Ci to pokazywałam http://www.dogomania.pl/threads/19960-pies-wyje-zostawiony-sam-w-domu?p=2311981&viewfull=1#post2311981
Ja nagrywam, wówczas jestem pewna czy nie za długo mnie nie było i czy na pewno nie wył. Ale to trzeba mieć sprzęt. Chyb a, ze ją słychać na dole.

Posted

Dżordż ślicznie wygląda w ubrankach, ale naga rzeczywistość nie jest już taka radosna...

na szczęście z wystających kości został tylko ten kawałek kręgosłupa - i on by się już schował gdyby Dżordż miał mięśnie

żeberka i pupa ładnie się zaokrąglają wreszcie

a tak wygląda jego pupa - brzydko :(

no i pogląd ogólny na stare,łyse ciałko