tripti Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 majqa - zawzięta jesteś z ogłoszeniami :) Gonzo jest takiej normalnej budowy, w sam raz, chociaż pod tymi kłakami to można było nie wyczuć żeber. Fajnie, że jednak wykastrowany, nie trzeba jajek szukać w brzuchu, ale tam rzeczywiście w tej części część psiaków nie ma jajek. Trzymam kciuki za wizytę! Quote
majqa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Zawzięta tak ale nie czasowa więc je cedzę. ;-) Quote
Ewanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 To i ja się przywitam i czekamy na fotki :) Quote
Astaroth Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 nie chciał wczoraj pozować, byłam sama więc co próbowałam zrobić zdjęcie to do mnie podbiegał, mam tylko takie: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/1205/c5252a3fdded7504med.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/1213/05838e99eea3a8edmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ewanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Cudny psiak :) sorry, ale kolejna tragedia, tym razem ... zbiorowa :( cytuję z wątku kieleckiego: [COLOR=purple]"Kochani, sytuacja jest tragiczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! Błagam was rozpowszechniajcie te wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Bedziemy tez zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć troche ich uratować Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051 Błagam Cię rozsyłaj ten link gdzie sie da ! Tu chodzi o życie wyobraź sobie jagby to ciebie uśpili! :( "[/COLOR] Quote
Onaa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Biedne psiaki :(. Kolejne schronisko do zamknięcia. Ale może da się je jakoś uratować. To w Celestynowie też mieli zamknąć a nadal istnieje. Quote
obraczus87 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Piekny ten Gonzo :) Przepraszam, ale Inka i Bawarka lada dzień trafią z powrotem do Korabiewic. Czy ktoś z tutaj obecnych mógłby pomóc również na tamtym wątku?? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216703-Inka-i-Bawarka-miały-10-dni-wracają-do-Korabiewic..."]KLIK[/URL] Quote
Astaroth Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='obraczus87']Piekny ten Gonzo :) Przepraszam, ale Inka i Bawarka lada dzień trafią z powrotem do Korabiewic. Czy ktoś z tutaj obecnych mógłby pomóc również na tamtym wątku?? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216703-Inka-i-Bawarka-miały-10-dni-wracają-do-Korabiewic..."]KLIK[/URL][/QUOTE] ja też zapraszam do dziewczyn na wątek, nie ma na hotelik więc grozi im powrót do schroniska, tego samego z którego jest Gonzo, wszelkie pomysły mile widziane Quote
Ziutka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jesteśmy umówione z panią na wizytkę....na sobotę Quote
majqa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Dziękuję Ziutko. :-) Fotki - psiak jest obłędny. :-) Quote
Nutusia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 I te oczyska jak orzechy laskowe w miodzie! Mniam! :) Ziutka - którą godzinę się udało "wytargować"? ;) Quote
Ziutka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Nutusia']Ziutka - którą godzinę się udało "wytargować"? ;)[/QUOTE] Myślę, że 15.00 - 16.00 ale jeszcze jutro zadzwonię i Ci potwierdzę dokładnie. Już się będzie robić ciemno więc opuścisz ogród :evil_lol: :eviltong: Quote
obraczus87 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Trzymam kciuki za wizyte oczywiście :) Quote
beka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Ewanka']Cudny psiak :) sorry, ale kolejna tragedia, tym razem ... zbiorowa :( cytuję z wątku kieleckiego: [COLOR=purple]"Kochani, sytuacja jest tragiczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! Błagam was rozpowszechniajcie te wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Bedziemy tez zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć troche ich uratować Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051 Błagam Cię rozsyłaj ten link gdzie sie da ! Tu chodzi o życie wyobraź sobie jagby to ciebie uśpili! :( "[/COLOR][/QUOTE] Jesteś pewna że to jest aktualny apel? jakis czas temu chodziłay takie maile, pisałam z koleżanka która jest tam wolontariuszka i mówila ze to nie prawda. Ale dzieki zamieszaniu. pani dyr była pare razy w tv, znależlo sie sponsorzy i idzie ku leopszemu, powolusieńki. Za dwa dni temu na fb czytałam Quote
majqa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Dziewczyny, poza domem, plizzz, sprawdźcie również zabezpieczenie terenu, jeśli jakowyś ogrodzony istnieje i psiak miałby po nim samotnie hasać. Quote
Ewanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='beka']Jesteś pewna że to jest aktualny apel? jakis czas temu chodziłay takie maile, pisałam z koleżanka która jest tam wolontariuszka i mówila ze to nie prawda. Ale dzieki zamieszaniu. pani dyr była pare razy w tv, znależlo sie sponsorzy i idzie ku leopszemu, powolusieńki. Za dwa dni temu na fb czytałam[/QUOTE] Hmm trudno powiedzieć, czy to aktualne, myślałam, że tak skoro post nr 4347 z 10.11.2011 ... tu link: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-wątek-zbiorczy-psów-z-Dymin-i-tych-które-ich-uniknęły?p=17979866#post17979866[/URL] Quote
Ziutka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='majqa']Dziewczyny, poza domem, plizzz, sprawdźcie również zabezpieczenie terenu, jeśli jakowyś ogrodzony istnieje i psiak miałby po nim samotnie hasać.[/QUOTE] Pamiętaju o tym :lol: sprawdzimy każdą dziurke :evil_lol: :diabloti: Quote
majqa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Ziutka'](...) sprawdzimy każdą dziurke :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] I tą deklaracją mnie ujęłaś Dzielna Kobieto! :loveu: :eviltong: 3mam za słowo! :cool3: Edit: Astaroth, podałaś konto Tanie i Magdalenie? A jeśli, doszła wpłata? Quote
Magdalena Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='majqa'] Astaroth, podałaś konto Tanie i Magdalenie? A jeśli, doszła wpłata?[/QUOTE] ja odpowiem - dostałam konto i mam zapisane jak na wątku pojawią się rachunki to przeleję pieniążki Quote
majqa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Aha, dzięki za wyjaśnienie. Ja czekam jeszcze na potwierdzenie w sprawie Tany, bo Tana musi nanieść info na rozliczeniu Faworka, z którego konta są pieniążki. Quote
Astaroth Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 tylko ja nie mam rachunków, zresztą wizyta u weta to tylko 16zł za wścieklizne za nic więcej wetka nie policzyła, nawet by mi było głupio prosić o wypisanie faktury bo nie policzyła za wizytę, za leki na tą jego intymną przypadłość, grumerka nie policzyła za strzyżenie wiec nie chciałabym jej zabierać czasu wypisywaniem, jeśli przez to nie będę mogła rozliczyć tych 16zł z pieniędzy Gonziego to trudno pokryje z własnych. Doszedł przelew od Tana - 90zł Quote
majqa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Astaroth']tylko ja nie mam rachunków, zresztą wizyta u weta to tylko 16zł za wścieklizne za nic więcej wetka nie policzyła, nawet by mi było głupio prosić o wypisanie faktury bo nie policzyła za wizytę, za leki na tą jego intymną przypadłość, grumerka nie policzyła za strzyżenie wiec nie chciałabym jej zabierać czasu wypisywaniem, jeśli przez to nie będę mogła rozliczyć tych 16zł z pieniędzy Gonziego to trudno pokryje z własnych. Doszedł przelew od Tana - 90zł[/QUOTE] Słuchaj, co innego, gdyby usług było mało a kwota z kosmosu. Tu sytuacja jest inna więc... Nie widzę powodu, byś z pieniędzy od Fawora nie odliczyła tych 16zł. Miałam spory udział w zebraniu pieniążków na niego (moje fanty, w tym i opylone poza dogo), stąd i mam śmiałość się w kwestii tychże pieniążków wypowiedzieć. Mam też nadzieję, że i moderator okaże się ludzki i nie będzie od Ciebie oczekiwał lipnego rachunku na 16zł. Na resztę wydatków bierz już po prostu rachunki i tyle. Liczmy więc, jak pisałam, że obecnie mamy 90zł - 16zł = 74zł i tak to umieść w 1 poście. Quote
Marysia R. Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Ziutka']Myślę, że 15.00 - 16.00 ale jeszcze jutro zadzwonię i Ci potwierdzę dokładnie. Już się będzie robić ciemno więc opuścisz ogród :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] Skoro termin wizyty już ustalony to oficjalnie zapytam: Nutusiu i Ziutko czy nie macie nic przeciwko, mojej obecności w czasi wizyty?;) Jeśli nie, to prześlijcie mi poproszę na pw dokładny termin (godzinę) i adres Pani:) Quote
Recommended Posts