Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesli chodzi o kudłatą sunie jest w boksi Pani Basi, łagodna toleruje koty.
To kudłate na tych pustakach widziałm jak pomagałam p. Basi w karmieniu. Wydaje mi sie że to piesek (stad info ze inny go gryzie). Tripti bedzie wiedział o który boks chodzi bo rozmawiał z nią o tych psach z pustaków.

Była deklaracja p. Basi co do kudłatej suni 0 chce jej znaleźć jak najszybciej dom.
Tam również jeździ Kometa, poprosze żeby tu zajrzała (albo na kudłacze). Może rzuci wiecej swiatła.

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Beko :-), a ponieważ przerzuciło stronę, przypomnę, że:

Szukamy doświadczonej w wizytach osoby do skontrolowania domu - Kazuń/Bielany koło NOWEGO DWORU MAZ!!!

Posted

tytuł zmieniony

beka napisał(a):

Była deklaracja p. Basi co do kudłatej suni 0 chce jej znaleźć jak najszybciej dom.
Tam również jeździ Kometa, poprosze żeby tu zajrzała (albo na kudłacze). Może rzuci wiecej swiatła.

Niestety wiele tego co p. Basia mówi można między bajki włożyć, poza tym to nie ona decyduje.

Ja już nauczona doświadczeniem, do puki psa nie mam "w ręku" to nawet nie ogłaszam.

Posted

Dziękuję Astaroth. :-)

Edit:
Dogo, plizzz, wrzuć na fb tę informację, że szukamy dośw. os. do pa... bla, bla... ale że również, skoro klamka nie zapadła, szukamy DS dla Gonzo.

Posted

Kurcze czy nie ma żadnego doświadczonego dogomaniaka w tych moich okolicach?:roll:
Odnośnie "brata" naszego Gonza to faktycznie fajnie było by mu załorzyć wątek. Może udało by się go stamtąd wyciągnąć...
A i proponuję dać mu robocze imię Kermit;)

Posted

Napisałam do Nutusia, orpha, paros, Delph (odpowiedź tu, że nie może), megii1, DIF, Ziutka.

Astaroth, a Ty nie znasz kogoś, kto mógłby podjechać? Ten DT, jeśli sprawa potrwa dłużej, może się rozmyślić i nie będziemy wiedzieli, czy coś straciliśmy, czy też nie.

Posted

Ludzie, co tu się dzieje? Pies ma wrócić do mordowni, bo nie ma nikogo do wizyty?!
Astaroth, na Boga, przecież Ty masz najbliżej, poproś kogoś o asystę, będzie raźniej i jedź. Nie wierzę, że oddasz psa do schronu- do takiego schronu - nie Ty.

Posted

malibo57 napisał(a):
Ludzie, co tu się dzieje? Pies ma wrócić do mordowni, bo nie ma nikogo do wizyty?!
Astaroth, na Boga, przecież Ty masz najbliżej, poproś kogoś o asystę, będzie raźniej i jedź. Nie wierzę, że oddasz psa do schronu- do takiego schronu - nie Ty.

Ja nie mam prawka, a TZet w tym tygodniu nie da rady, ma już pozapychany czas, ciesze się że chociaż do weta Gonziego zabierze.

Posted

majqa napisał(a):
Napisałam do Nutusia, orpha, paros, Delph (odpowiedź tu, że nie może), megii1, DIF.

Astaroth, a Ty nie znasz kogoś, kto mógłby podjechać? Ten DT, jeśli sprawa potrwa dłużej, może się rozmyślić i nie będziemy wiedzieli, czy coś straciliśmy, czy też nie.

to jest DT czy DS?

Posted

megii1 napisał(a):
Jak to jest Kazuń koło Nowego dworu to Astaroth nie ma tam tak blisko:) Ja pomyślę i odezwę się jutro.

Owszem, raczej daleko:) Sprawdziłam na mapie, kawał drogi.

Posted

tak właśnie mi się wydawało że pisałaś że to DS, ale tu napisałaś DT więc nie wiedziałam o co chodzi:

majqa napisał(a):
Napisałam do Nutusia, orpha, paros, Delph (odpowiedź tu, że nie może), megii1, DIF, Ziutka.

Posted

Dogo07, jak się dobierzesz do PW - zadzwoń do Ziutka, podam Ci do niej nr. Dograjcie wizytę, podaj adres, namiar tel. na panią, Ziutka zdecydowała się pojechać. :smilecol:
Serdecznie Jej dziękuję. :loveu:

Posted

malibo57 napisał(a):
Nie wierzę, że oddasz psa do schronu- do takiego schronu - nie Ty.

Pewnie że nie ,ale postawiono mnie w trudnej sytuacji, mam 4 psy na BDT i TZ ma juz dosyć a ja przynosze następnego na chwile i nagle się okazuje że zostaje z nim sama, stąd ten dramatyczny apel. Ale może mój stres i okupacja łazienki nie pójdzie na marne, bo reakcja na ogłoszenia spora a jak się okazuje jakby pojechał do tego DT to nie wiadomo co by się działo.

Ale szkoda że mi nie wierzycie, następnym razem może mi się nie udac zebranie takiej silnej grupy wsparcia :)

Posted

malibo57 napisał(a):
Ziutka jest kochana, tylko...pyskata:evil_lol:

No...no...no...już ja Ci dam pyskatą :eviltong: przecież ja mega grzeczne dziewczę jestem :diabloti: