Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza - piękne dzięki! Ja mam przez ostatnie dni kocioł z balią, ale do końca weekendu postaram się wysłać fotki do Amigi... Jutro i w poniedziałek mam urlop, bo muszę ogród doprowadzić do stanu nieużywalności zimowej, ale jak już się ściemni, odpalę komputer.
Maszencja ma się świetnie. Wczoraj TZ stwierdził, że... trochę mniej liże ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Kochana, mam taki huk roboty, tyle liści do zgrabienia, gałęzi do powycinania i innych "wykopalisk", że zmarznąć nie mam szans! ;)[/QUOTE]

To znaczy, że zarobiona jesteś....w takich przypadkach cieszę się, że mam ogródek wielkości znaczka pocztowego:evil_lol:

Posted

Wydarzenie Maszy na FCB

[URL]https://www.facebook.com/event.php?eid=138337456273996[/URL]

Wyrózniłam ogloszenie Maszy na tablica.pl

"Dziękujemy za dokonanie płatności. Twój numer transakcji to [B]85191[/B]."

[url]http://tablica.pl/oferta/masza-za-serce-i-dom-odda-cala-siebie-IDtaMf.html[/url]

Posted

[quote name='Jasza']A ja w takich przypadkach zazdroszczę faktu posiadania jakiegokolwiek ogródka...choćby działkowego....:placz::placz::p[/QUOTE]

haha, a ja od niedawna mam ogroooomny i znowu marzę o ... działkowym :D

Posted

Ciociu Ellig - Waderciu - pięknie dziękuję za promocję Maszki! :loveu:

A dziewczyna ma od dziś nową atrakcję - 6-tygodniową kicię, która ostatnim razem sprała ją w lecznicy. Od dziś koci dzieciak jest członkiem naszej Rodziny i zaczęła od tego, że wskoczyła na Maszkowy fotel, uwaliła się psicy na zadku i... polowała na merdający się ogon! Niestety, z powodów oczywistych, ogród musi zaczekać ;):evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']

A dziewczyna ma od dziś nową atrakcję - 6-tygodniową kicię, która ostatnim razem sprała ją w lecznicy. Od dziś koci dzieciak jest członkiem naszej Rodziny i zaczęła od tego, że wskoczyła na Maszkowy fotel, uwaliła się psicy na zadku i... polowała na merdający się ogon! Niestety, z powodów oczywistych, ogród musi zaczekać ;):evil_lol:[/QUOTE]

Jak fajnie:):)

[B]Nutusia, zrobisz fotencje?![/B]

Posted

Jaszka, masz cos do kotow? :diabloti:
Kotow sie nie planuje, nie podejmuje decyzji, same sie zjawiaja i zostaja. Ja juz prawie proponowalam Nutusi pomoc w adopcji, ale nie ma mowy :lol:
Maszka z kotem na ogonie bardzo zyska na adopcyjnosci. Kicia ponoc szylkretka. To umaszczenie wylacznie kotek; ponoc najwieksze zołzy wsrod kotow. Bedzie rzadzic stadem. :eviltong:

Posted

Fotencje będą jutro. Nie tylko kot wywrócił cały mój plan do góry nogami. Od wczoraj mam katar gigant :(

Aha, i to nie ja mam kota, ale mój Mąż - dosłownie i w przenośni!:evil_lol:

Posted

Mam nadzieję, że Maszka się nie pogniewa :roll:
Mamy nieduży szorstkowłosy problem, oraz maleńki kłopocik.
Szczegóły na wątku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218008-Kaja-z-wro%C5%9Bni%C4%99tym-sznurkiem-i-jej-male%C5%84stwo-przygarnij-je-przed-zim%C4%85-!!!?p=18036866#post18036866[/url]