Nutusia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Jasza - piękne dzięki! Ja mam przez ostatnie dni kocioł z balią, ale do końca weekendu postaram się wysłać fotki do Amigi... Jutro i w poniedziałek mam urlop, bo muszę ogród doprowadzić do stanu nieużywalności zimowej, ale jak już się ściemni, odpalę komputer. Maszencja ma się świetnie. Wczoraj TZ stwierdził, że... trochę mniej liże ;) Quote
Ellig Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Nutusia nie zapomnij o "swoim" bazarku";) Quote
obraczus87 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Mizianko dla MAszy :) Nutusiu, ubierz się ciepło na to sprzatanie ogrodu :) Quote
Nutusia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Kochana, mam taki huk roboty, tyle liści do zgrabienia, gałęzi do powycinania i innych "wykopalisk", że zmarznąć nie mam szans! ;) Quote
M&S Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Nutusia']Kochana, mam taki huk roboty, tyle liści do zgrabienia, gałęzi do powycinania i innych "wykopalisk", że zmarznąć nie mam szans! ;)[/QUOTE] To znaczy, że zarobiona jesteś....w takich przypadkach cieszę się, że mam ogródek wielkości znaczka pocztowego:evil_lol: Quote
Jasza Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 A ja w takich przypadkach zazdroszczę faktu posiadania jakiegokolwiek ogródka...choćby działkowego....:placz::placz::p Quote
Ellig Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Wydarzenie Maszy na FCB [URL]https://www.facebook.com/event.php?eid=138337456273996[/URL] Wyrózniłam ogloszenie Maszy na tablica.pl "Dziękujemy za dokonanie płatności. Twój numer transakcji to [B]85191[/B]." [url]http://tablica.pl/oferta/masza-za-serce-i-dom-odda-cala-siebie-IDtaMf.html[/url] Quote
Ewanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Jasza']A ja w takich przypadkach zazdroszczę faktu posiadania jakiegokolwiek ogródka...choćby działkowego....:placz::placz::p[/QUOTE] haha, a ja od niedawna mam ogroooomny i znowu marzę o ... działkowym :D Quote
Ellig Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [B]wardecia[/B] sprezentowala Maszy pakiet ogloszen z bazarku, dziekujemy!:) Quote
Nutusia Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Ciociu Ellig - Waderciu - pięknie dziękuję za promocję Maszki! :loveu: A dziewczyna ma od dziś nową atrakcję - 6-tygodniową kicię, która ostatnim razem sprała ją w lecznicy. Od dziś koci dzieciak jest członkiem naszej Rodziny i zaczęła od tego, że wskoczyła na Maszkowy fotel, uwaliła się psicy na zadku i... polowała na merdający się ogon! Niestety, z powodów oczywistych, ogród musi zaczekać ;):evil_lol: Quote
azalia Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Odwiedzam Maszeńkę i kociątko,jak tam relacje między nimi? Quote
M&S Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Nutusia'] A dziewczyna ma od dziś nową atrakcję - 6-tygodniową kicię, która ostatnim razem sprała ją w lecznicy. Od dziś koci dzieciak jest członkiem naszej Rodziny i zaczęła od tego, że wskoczyła na Maszkowy fotel, uwaliła się psicy na zadku i... polowała na merdający się ogon! Niestety, z powodów oczywistych, ogród musi zaczekać ;):evil_lol:[/QUOTE] Jak fajnie:):) [B]Nutusia, zrobisz fotencje?![/B] Quote
AMIGA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Chcemy fotencje, chcemy fotencje, chcemy fotencjeeeeeeeeeee Quote
ludka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Jaszka, masz cos do kotow? :diabloti: Kotow sie nie planuje, nie podejmuje decyzji, same sie zjawiaja i zostaja. Ja juz prawie proponowalam Nutusi pomoc w adopcji, ale nie ma mowy :lol: Maszka z kotem na ogonie bardzo zyska na adopcyjnosci. Kicia ponoc szylkretka. To umaszczenie wylacznie kotek; ponoc najwieksze zołzy wsrod kotow. Bedzie rzadzic stadem. :eviltong: Quote
Nutusia Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Fotencje będą jutro. Nie tylko kot wywrócił cały mój plan do góry nogami. Od wczoraj mam katar gigant :( Aha, i to nie ja mam kota, ale mój Mąż - dosłownie i w przenośni!:evil_lol: Quote
gallegro Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Mam nadzieję, że Maszka się nie pogniewa :roll: Mamy nieduży szorstkowłosy problem, oraz maleńki kłopocik. Szczegóły na wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/218008-Kaja-z-wro%C5%9Bni%C4%99tym-sznurkiem-i-jej-male%C5%84stwo-przygarnij-je-przed-zim%C4%85-!!!?p=18036866#post18036866[/url] Quote
Nutusia Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Zapomniałam wpisać, że dotarło 200 zł wsparcia od Baloniar na sterylkę - wielkie dzięki. Oddamy jak tylko uzbieramy... ;) Quote
Nutusia Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Witaj, Ziutka! Bardzo mi było miło osobiście poznać kolejną Bratnią Duszę;) Quote
Recommended Posts