Ellig Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='jola_li']Na nieszczęście dla Maszy ;-).[/QUOTE] Dokladnie tak Jolu;) [quote name='ludka']Maszka sie stara jak moze, zebys bardzo nie plakala, gdy Cie opusci :sg168:[/QUOTE] Mądra Maszka, dzisiaj znowu dostalam e-maila w jej sprawie,od Panstwa zainteresowanych adopcja Maszy. [quote name='Jasza']A kiedy to...w sobotę jedzie?[/QUOTE] Tak , jedzie w sobote:) Quote
malagos Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Bardzo się cieszę, ze domek na horyzoncie :) Moze chcą moją Tikusię jako mały bonusik do dużej suni?....... Quote
gallegro Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Ellig'](...)Mądra Maszka, dzisiaj znowu dostalam e-maila w jej sprawie,od Panstwa zainteresowanych adopcja Maszy.(...)[/QUOTE] Czy chodzi o państwa, którzy zdecydowali się na adopcję Maszy, czy jeszcze innych? Quote
Ellig Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='gallegro']Czy chodzi o państwa, którzy zdecydowali się na adopcję Maszy, czy jeszcze innych?[/QUOTE] O jeszcze innych juz 3 dom:) Quote
gallegro Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Mam nadzieję, że nie odpuszczasz takich kontaktów - jest tyle podobnych psiaków czekających na adopcję. No i tak naprawdę nie wiemy, jak wypadnie wizyta przedadopcyjna w nowym domu Maszy. W takich sytuacjach zawsze zostawiam sobie furtkę. Czasem też bywa tak, że kolejny domek ma do zaproponowania lepsze warunki. Jeśli piszę o rzeczach oczywistych - przepraszam ;-) Quote
Ellig Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tak, piszesz o" rzeczach oczywistych" ale nie szkodzi;) Quote
mmd Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Odchodząc od głównego tematu: ta nasza Nutusia żyje po wczorajszym? :) Quote
Ellig Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='mmd']Odchodząc od głównego tematu: ta nasza Nutusia żyje po wczorajszym? :) mmd, lepiej nie zadawac takich pytan............Ciezko jest.....:shake: Quote
AMIGA Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Hej no, co się dzialo wczoraj? Też się po tym co czytam zaczęłam martwić :-( Quote
Ewa Marta Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nutusia żyje, a to jest najważniejsze. Ale napracowała i nastresowała się dziewczyna wczoraj bardzo. Najważniejsze, że impreza już za nią, a teraz tylko świąt wypatruje, żeby w końcu odespać:-) Quote
Nutusia Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Nio... na czterech wczoraj wróciłam o 23-ciej, wychodząc z domu przed 7-mą... Sławek był w międzyczasie w domu wypuścić i nakarmić psy oraz zabrać Lilciocha jako jedną z głównych atrakcji koncertu charytatywnego, który współorganizowałam na rzecz zbierania funduszy na boksie. Frekwencja była taka sobie, ale atmosfera była superowa, grzaniec pyszny, piosenki Wysockiego urokliwe niezmiennie. A dziś schodzi ze mnie cały stres, choć w pracy taki za...dziel, że nie ma czasu taczki załadować! ;) Jutro dzwonię do Pana zza Wisły, umawiać się na konkretną godzinę - mam nadzieję, że odbierze ;) A potem do Doktora, przymusić go do przyjścia do lecznicy w jego wolną sobotę :) Oferty oczywiście zapisuję - wystarczająco długo jestem już na dogo :) Quote
ludka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 A nie masz tam chetnych z ogrodkiem dla takiego ONeczka biegajacego przy drodze? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216771-Mieszkamy-przy-szosie-potrzebne-dt?p=18165924#post18165924[/URL] Jak widze psa podobnego do Oskara, to mnie skreca z zalu. Quote
Nutusia Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Problem polega na tym, że ci, którzy do mnie dzwonią, szukają... suczki. Na owczarkach w potrzebie i owczarku.pl jest ten oskaropodobny przystojniak?... Quote
Ellig Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Maszenka wyspij sie dzisiaj dobrze na "starych smieciach":) Quote
Luna14 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Dzisiaj ostatnia nocka z cudnymi opiekunami co Maszy dach nad głową dali ,odrazu pokochali pełną miske dali i głasków nie żałowali . Maszka bedzie fajnie a Nutusi łezki obliż z policzka przy pożegnaniu ;) Quote
Ellig Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [IMG]http://www.picnik.com/file/17720727854_fSXxz/thumb640[/IMG] Masza szczesliwie dotarla do swojego nowego domu. Zostala bardzo cieplo przyjeta przez Panstwa i Ich Siostrę:)Ekipa towarzyszaca Maszy, rowniez:) Quote
Ellig Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Dzisiaj przyjezdza do Nutusi nowa tymczasowiczka z Bialegostoku, jamnikowata Sunia wyrzucona w ciazy :(.Niestety bylo za pozno na sterylizacje aborcyjna i malutka jamnikowata bida urodzila.....................Slepy miot zostal uspiony. [IMG]http://images8.fotosik.pl/2915/cc5a48206b913a0egen.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/2915/9efcc87e6a8c550bgen.jpg[/IMG] Sunie bedzie trzeba zawiesc na przeglad , na razie zostala odrobaczona, zaszczepic, wysterylizowac, i szukac domu stalego. Na razie dla malej kupilam szampon i legowisko z karma zobaczymy jak bedzie po podliczeniu tej co zostala z puli Maszy. Quote
[email protected] Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 widzę że dziewczyny nie tracicie czasu i tak trzymac ;)ode mnie głaski dla nowej tymczaski. Quote
Ewa Marta Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Cudownie, że Maszka już w DS i jeszcze cudowniej, że nowa sunieczka dotarła do Nutusi:-) Ponieważ mój bazarek, na którym zbierałam m.in. na Maszę kończy się dopiero dzisiaj, a rozliczenie nastąpi pewnie za tydzień albo później myślę, że najuczciwiej będzie, jeśli część należną Maszy przeleję na konto nowej suni:-) Narazie z moich obliczeń wynika, że na każdego psiaka przypada już ponad 300 zł:-) A maleńka jest prześliczna:-) Quote
Jasza Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Pięknie, ze Maszka już w DS! Mala biszkptowa - cudna :-) Quote
Ellig Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='[email protected]']widzę że dziewczyny nie tracicie czasu i tak trzymac ;)ode mnie głaski dla nowej tymczaski.[/QUOTE] Nutusia juz ja glaszcze, dziekujemy:) [quote name='Ewa Marta']Cudownie, że Maszka już w DS i jeszcze cudowniej, że nowa sunieczka dotarła do Nutusi:-) Ponieważ mój bazarek, na którym zbierałam m.in. na Maszę kończy się dopiero dzisiaj, a rozliczenie nastąpi pewnie za tydzień albo później myślę, że najuczciwiej będzie, jeśli część należną Maszy przeleję na konto nowej suni:-) Narazie z moich obliczeń wynika, że na każdego psiaka przypada już ponad 300 zł:-) A maleńka jest prześliczna:-)[/QUOTE] Ewa, wspaniale, bardzo serdecznie dziekujemy:) [quote name='Jasza']Pięknie, ze Maszka już w DS! Mala biszkptowa - cudna :-)[/QUOTE] Jasza.Prawda, cudna:) Quote
Agula99 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Maszka powodzenia!!! A dla nowej suni utulenia :) Quote
mmd Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jest cudna, pewnie długo nie poczeka na dom :) A nas czeka przeprowadzka na nowy wątek. Quote
ania shirley Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ładna. I na drugim zdjeciu uśmiechnięta! Nutusiu, nie przywiązuj się za bardzo... Quote
Recommended Posts