Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jola_li']Na nieszczęście dla Maszy ;-).[/QUOTE]
Dokladnie tak Jolu;)

[quote name='ludka']Maszka sie stara jak moze, zebys bardzo nie plakala, gdy Cie opusci :sg168:[/QUOTE]
Mądra Maszka, dzisiaj znowu dostalam e-maila w jej sprawie,od Panstwa zainteresowanych adopcja Maszy.

[quote name='Jasza']A kiedy to...w sobotę jedzie?[/QUOTE]
Tak , jedzie w sobote:)

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ellig'](...)Mądra Maszka, dzisiaj znowu dostalam e-maila w jej sprawie,od Panstwa zainteresowanych adopcja Maszy.(...)[/QUOTE]

Czy chodzi o państwa, którzy zdecydowali się na adopcję Maszy, czy jeszcze innych?

Posted

[quote name='gallegro']Czy chodzi o państwa, którzy zdecydowali się na adopcję Maszy, czy jeszcze innych?[/QUOTE]
O jeszcze innych juz 3 dom:)

Posted

Mam nadzieję, że nie odpuszczasz takich kontaktów - jest tyle podobnych psiaków czekających na adopcję. No i tak naprawdę nie wiemy, jak wypadnie wizyta przedadopcyjna w nowym domu Maszy.
W takich sytuacjach zawsze zostawiam sobie furtkę. Czasem też bywa tak, że kolejny domek ma do zaproponowania lepsze warunki.
Jeśli piszę o rzeczach oczywistych - przepraszam ;-)

Posted

[quote name='mmd']Odchodząc od głównego tematu: ta nasza Nutusia żyje po wczorajszym? :)
mmd, lepiej nie zadawac takich pytan............Ciezko jest.....:shake:

Posted

Nutusia żyje, a to jest najważniejsze. Ale napracowała i nastresowała się dziewczyna wczoraj bardzo. Najważniejsze, że impreza już za nią, a teraz tylko świąt wypatruje, żeby w końcu odespać:-)

Posted

Nio... na czterech wczoraj wróciłam o 23-ciej, wychodząc z domu przed 7-mą... Sławek był w międzyczasie w domu wypuścić i nakarmić psy oraz zabrać Lilciocha jako jedną z głównych atrakcji koncertu charytatywnego, który współorganizowałam na rzecz zbierania funduszy na boksie. Frekwencja była taka sobie, ale atmosfera była superowa, grzaniec pyszny, piosenki Wysockiego urokliwe niezmiennie. A dziś schodzi ze mnie cały stres, choć w pracy taki za...dziel, że nie ma czasu taczki załadować! ;)
Jutro dzwonię do Pana zza Wisły, umawiać się na konkretną godzinę - mam nadzieję, że odbierze ;) A potem do Doktora, przymusić go do przyjścia do lecznicy w jego wolną sobotę :)
Oferty oczywiście zapisuję - wystarczająco długo jestem już na dogo :)

Posted

A nie masz tam chetnych z ogrodkiem dla takiego ONeczka biegajacego przy drodze? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216771-Mieszkamy-przy-szosie-potrzebne-dt?p=18165924#post18165924[/URL]
Jak widze psa podobnego do Oskara, to mnie skreca z zalu.

Posted

Dzisiaj ostatnia nocka z cudnymi opiekunami co Maszy dach nad głową dali ,odrazu pokochali pełną miske dali i głasków nie żałowali . Maszka bedzie fajnie a Nutusi łezki obliż z policzka przy pożegnaniu ;)

Posted

[IMG]http://www.picnik.com/file/17720727854_fSXxz/thumb640[/IMG]

Masza szczesliwie dotarla do swojego nowego domu.
Zostala bardzo cieplo przyjeta przez Panstwa i Ich Siostrę:)Ekipa towarzyszaca Maszy, rowniez:)

Posted

Dzisiaj przyjezdza do Nutusi nowa tymczasowiczka z Bialegostoku, jamnikowata Sunia wyrzucona w ciazy :(.Niestety bylo za pozno na sterylizacje aborcyjna i malutka jamnikowata bida urodzila.....................Slepy miot zostal uspiony.

[IMG]http://images8.fotosik.pl/2915/cc5a48206b913a0egen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images8.fotosik.pl/2915/9efcc87e6a8c550bgen.jpg[/IMG]

Sunie bedzie trzeba zawiesc na przeglad , na razie zostala odrobaczona, zaszczepic, wysterylizowac, i szukac domu stalego.
Na razie dla malej kupilam szampon i legowisko z karma zobaczymy jak bedzie po podliczeniu tej co zostala z puli Maszy.

Posted

Cudownie, że Maszka już w DS i jeszcze cudowniej, że nowa sunieczka dotarła do Nutusi:-) Ponieważ mój bazarek, na którym zbierałam m.in. na Maszę kończy się dopiero dzisiaj, a rozliczenie nastąpi pewnie za tydzień albo później myślę, że najuczciwiej będzie, jeśli część należną Maszy przeleję na konto nowej suni:-) Narazie z moich obliczeń wynika, że na każdego psiaka przypada już ponad 300 zł:-)
A maleńka jest prześliczna:-)

Posted

[quote name='[email protected]']widzę że dziewczyny nie tracicie czasu i tak trzymac ;)ode mnie głaski dla nowej tymczaski.[/QUOTE]
Nutusia juz ja glaszcze, dziekujemy:)

[quote name='Ewa Marta']Cudownie, że Maszka już w DS i jeszcze cudowniej, że nowa sunieczka dotarła do Nutusi:-) Ponieważ mój bazarek, na którym zbierałam m.in. na Maszę kończy się dopiero dzisiaj, a rozliczenie nastąpi pewnie za tydzień albo później myślę, że najuczciwiej będzie, jeśli część należną Maszy przeleję na konto nowej suni:-) Narazie z moich obliczeń wynika, że na każdego psiaka przypada już ponad 300 zł:-)
A maleńka jest prześliczna:-)[/QUOTE]
Ewa, wspaniale, bardzo serdecznie dziekujemy:)

[quote name='Jasza']Pięknie, ze Maszka już w DS!
Mala biszkptowa - cudna :-)[/QUOTE]
Jasza.Prawda, cudna:)