mmd Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Taki diabeł nawet po operacji będzie fikać. Dziś ostatni dzień spokoju (o ile już się nie rozkręciła) :D Quote
Roszpunka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Fajnie, że dziewczynka już po... i żadnego przychówku nie będzie. Kilkanaście zmartwień mniej. Trzymam kciuki za spotkanie :) Quote
unixena Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jak to dobrze ,ze juz po wszystkim :multi:i Maszenka dzielnie to zniosla i w Natusiowym domku ma non stop cudowna opieke .:lol: Quote
AMIGA Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Nutusia']Doktory, ja Wam mówię - Amiga MUSI zaciskać, bo to DZIAŁA! Asystenta do przesuwania preparatów trza jej nająć!!!!! ;)[/QUOTE] Doktory nie czytają dogo niestety. Tylko jeden jest "nawiedzony swojak" i ma już 7 kotów i wciąż mówi, że to już ostatni - akurat :lol::evil_lol: Quote
M&S Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Mizianki dla Maszki:) Dobrze, że już po wszystkim!!! Quote
Ellig Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dzisiaj wizyta Pana z za Wisly u Maszy, trzymajmy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!! [img]http://static3.blip.pl/user_generated/update_pictures/1435017_inmsg.jpg[/img] Quote
AMIGA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję, że wizyta jest rano, bo ja musze te kciuki trochę popuścić bo MUSZE już dziś umyć okna Quote
Ellig Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='AMIGA']Mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję, że wizyta jest rano, bo ja musze te kciuki trochę popuścić bo MUSZE już dziś umyć okna[/QUOTE] Pan zapowiadal sie na 9-10, jezeli nic sie nie zmienilo. Quote
Ellig Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Masza ma dom!!!!!!!!!!!!!!! W sobote za tydzien, zdjecie szwow, szczepienie na wscieklosc i Nutusia zawozi Masze za Wisle do nowego domu! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
unixena Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Ellig']Masza ma dom!!!!!!!!!!!!!!! W sobote za tydzien, zdjecie szwow, szczepienie na wscieklosc i Nutusia zawozi Masze za Wisle do nowego domu! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Hurraaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maszenka bedzie miec domeczek!!!!! I swego ludzia !!!!!!!!!!!!!!!Fantastyczne wiesci -od razu mam lepszy humor . [IMG]http://www.sirmi.ic.cz//medved/10.gif[/IMG] Quote
M&S Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Ellig']Masza ma dom!!!!!!!!!!!!!!! W sobote za tydzien, zdjecie szwow, szczepienie na wscieklosc i Nutusia zawozi Masze za Wisle do nowego domu! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Suuuuper!!!!!!!! A gdzie to jest za Wisłą? Quote
AMIGA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oooooooooooooooo jak cudownie :multi::multi: Quote
mmd Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Ellig']Masza ma dom!!!!!!!!!!!!!!! W sobote za tydzien, zdjecie szwow, szczepienie na wscieklosc i Nutusia zawozi Masze za Wisle do nowego domu! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Super. Miałam dobre przeczucia :) A jak Maszka? Już bryka? Quote
Ellig Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Maszka jest bardzo grzeczna i slicznie sie dzisiaj zaprezentowala, podawala Panu lape:) Quote
gallegro Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Bardzo się cieszymy, że Maszy tak szybko udało się znaleźć DS. @Nutusia, jeśli znajdziesz chwilkę czasu, napisz co to za domek. Ciekawi jesteśmy w jakich warunkach zamieszka Masza i jakie wrażenie zrobili na Tobie jej przyszli opiekunowie. Quote
Ewa Marta Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ech Maszko, ale masz szczęście w życiu! Quote
Jasza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Piekne wieści! Bardzo, bardzo się ciesze i czekam na szczególy :-) Quote
mmd Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Ellig']Maszka jest bardzo grzeczna i slicznie sie dzisiaj zaprezentowala, podawala Panu lape:)[/QUOTE] A buzi nie dawała? :evil_lol::evil_lol: Quote
Ellig Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='mmd']A buzi nie dawała? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]To Lili tak robi :razz: Quote
Jasza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Buzi na pierwszym spotkaniu??:oops::oops: :diabloti: Quote
jola_li Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Ellig']Masza ma dom!!!!!!!!!!!!!!! W sobote za tydzien, zdjecie szwow, szczepienie na wscieklosc i Nutusia zawozi Masze za Wisle do nowego domu! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Wspaniale!!!!! Ale szczęściarz z tego Pana :-)! Quote
Recommended Posts