Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Doktory, ja Wam mówię - Amiga MUSI zaciskać, bo to DZIAŁA! Asystenta do przesuwania preparatów trza jej nająć!!!!! ;)[/QUOTE]
Doktory nie czytają dogo niestety. Tylko jeden jest "nawiedzony swojak" i ma już 7 kotów i wciąż mówi, że to już ostatni - akurat :lol::evil_lol:

Posted

Dzisiaj wizyta Pana z za Wisly u Maszy, trzymajmy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!

[img]http://static3.blip.pl/user_generated/update_pictures/1435017_inmsg.jpg[/img]

Posted

[quote name='AMIGA']Mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję, że wizyta jest rano, bo ja musze te kciuki trochę popuścić bo MUSZE już dziś umyć okna[/QUOTE]
Pan zapowiadal sie na 9-10, jezeli nic sie nie zmienilo.

Posted

Masza ma dom!!!!!!!!!!!!!!! W sobote za tydzien, zdjecie szwow, szczepienie na wscieklosc i Nutusia zawozi Masze za Wisle do nowego domu!

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Ellig']Masza ma dom!!!!!!!!!!!!!!! W sobote za tydzien, zdjecie szwow, szczepienie na wscieklosc i Nutusia zawozi Masze za Wisle do nowego domu!

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]

Hurraaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maszenka bedzie miec domeczek!!!!! I swego ludzia !!!!!!!!!!!!!!!Fantastyczne wiesci -od razu mam lepszy humor .
[IMG]http://www.sirmi.ic.cz//medved/10.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Ellig']Masza ma dom!!!!!!!!!!!!!!! W sobote za tydzien, zdjecie szwow, szczepienie na wscieklosc i Nutusia zawozi Masze za Wisle do nowego domu!

Suuuuper!!!!!!!!

A gdzie to jest za Wisłą?

Posted

Super.
Miałam dobre przeczucia :)

A jak Maszka? Już bryka?

Posted

Bardzo się cieszymy, że Maszy tak szybko udało się znaleźć DS.
@Nutusia, jeśli znajdziesz chwilkę czasu, napisz co to za domek. Ciekawi jesteśmy w jakich warunkach zamieszka Masza i jakie wrażenie zrobili na Tobie jej przyszli opiekunowie.

Posted

[quote name='Ellig']Maszka jest bardzo grzeczna i slicznie sie dzisiaj zaprezentowala, podawala Panu lape:)[/QUOTE]
A buzi nie dawała? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Wspaniale!!!!!
Ale szczęściarz z tego Pana :-)!