Jump to content
Dogomania

Mikro - Kropka wyrwana ze schroniska - WRESZCIE W SWYM DOMKU!! :)

Recommended Posts

Posted

Wygłaskana, wedle rozkazu!
Weszłam do kuchni, leży sobie na posłanku, oczy we mnie wlepione, i ognek jak sznureczek, majt-majt :)
siusiu na podłodze, ale wymiotowała już na kocyk........Na razie wytarłam ręcznikami papierowymi, jutro zmienię koc. Czasem właśnie po narkozie się rzyga, sama tak miałam.......

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to dzisiejszy spacer po ogrodzie, Dalia jak zawsze (!) - gęba w kadrze na 2 i 3 zdjeciu :)
Aha, na widok kota lekkie cofnięcie się i raczej chęć ucieczki. Zero gonienia.

Posted

malagos napisał(a):
Wygłaskana, wedle rozkazu!
Weszłam do kuchni, leży sobie na posłanku, oczy we mnie wlepione, i ognek jak sznureczek, majt-majt :)
siusiu na podłodze, ale wymiotowała już na kocyk........Na razie wytarłam ręcznikami papierowymi, jutro zmienię koc. Czasem właśnie po narkozie się rzyga, sama tak miałam.......

bedzie dobrze....
jest dobrze...
spijcie spokojnie

Posted

Dzień dobry!
Noc minęła cichutko, spokojnie i sucho.
Na leżąco wzięła ode mnie kilka kawałków gotowanego serca, co zostało z wczorajszego obiadu. Potem sobie wstała, napiła się wody i wyniosłam ją na trawkę. chodziłyśmy sobie kilka minut, aż zrobiła siusiu. Obwąchiwała krzaczki, interesowała sie otoczeniem.
Cudna jest z tym ignorowaniem kotów, bo rano do kuchni (w nocy były zamknięte drzwi) oba kociska wparowały i na stole kuchennym faszerowały się karmą - tylko patrzyła, i merdała ogonkiem........:lol:
Kaftanika na razie nie założyłam, bo nie interesuje się raną - w przeciwieństwie do ostatniej tymczasowiczki Tiki, która 10 min po zdjęciu ze stołu operacyjnego zabrała się do lizania brzucha i tak 10 dni to trwało :diabloti:

Posted

wiesz, zapomniałam zapytać, ale dziś zajrzymy w zęby . I o czipie w lecznicy zapomniałam, ale mąż ma czytnik, po południu sprawdzimy. Za to wczoraj została odpchlona (aż wstyd przyznać, na stole i na suni podczas operacji siedziały sobie pchły jak czołgi) oraz jak jeszcze się nie wybudziła z narkozy, wet jej paznokietki ładnie przyciał.

Zapomniałam podziękować IZADORZE za bannerek, niniejszym to czynię:buzi::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

A jak się ma córka (chyba) Kropki ?
Szczupła, ciut wyższa od Kropki, sarnie nóżki, dość płochliwa ?
Chyba, że mylę boksy (Kropka była w tym za dawną "lecznicą" ?).

Myślałam jakiś miesiąc temu o tym, aby zabrać je razem - teraz postaram się poszukać czegoś dla tej drugiej.

Posted

Dada M napisał(a):
A jak się ma córka (chyba) Kropki ?
Szczupła, ciut wyższa od Kropki, sarnie nóżki, dość płochliwa ?
Chyba, że mylę boksy (Kropka była w tym za dawną "lecznicą" ?).

Myślałam jakiś miesiąc temu o tym, aby zabrać je razem - teraz postaram się poszukać czegoś dla tej drugiej.

Kropka była po drugiej stronie, za stajnią.

Posted

Kropkę oceniamy na 3 lata.
Zjadła ładnie obiad, ładnie wychodzi na spacer, ale na razie chodzimy króciutko, koło domu, bo zimno.

Zrobiła się z niej ulubienica mego męża, wchodzi do kuchni co chwila i tam do niej szczebiocze i zagaduje......... :)

a ta Ruda, która była z Kropką, może zróbcie jej zdjęcia przy okazji?........

Posted

malagos - wie komu się podlizywać :) w końcu słyszała, że nie będzie mieszkać w domku, bo tam już za dużo, więc wiesz... trzeba sobie zaskarbić sympatię :)

popatrzę może tej rudzinki mam jakieś zdjęcia, wogóle to ona tak mało dziewczęco wygląda, zawsze jak ją widzę to pierwsza myśl mały piesek, a później sobie przypominam, że to suczka, ale Twój mąż też podusmował naszą Witusię, że wygląda na chłopaka :)