Klaudus__ Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='Psiapsiółka']To dobrze,że jest nadzieja.A tego gościa to sama bym z chęcią postrzeliła... Zdrowiej,psinko! Jest już pierwsza ofiara w ludziach - śrut w kolanie mężczyzny... Quote
inga.mm Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Klaudus__']Jest już pierwsza ofiara w ludziach - śrut w kolanie mężczyzny... Matko moja!!! Co to za psychopata????????? Co to za miejscowość??? Quote
wawer Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Byłam tam niedawno. Takie piękne miasteczko... Ale psychopatów wszędzie można znaleźć. Quote
azalia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cieszę się,że wieści kubusiowe napawają optymizmem,a kiedy ewentualny zabieg ? Quote
Psiapsiółka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Klaudus__']Jest już pierwsza ofiara w ludziach - śrut w kolanie mężczyzny... matko i córko... szok!!!! facetowi nie wystarcza strzelanie do zwierząt??? Quote
Olena84 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Przepraszam, ze to powiem, ale dzieki temu ze ten ktos postrzelil czlowieka, szybciej sie za niego wezma, bo strzelanie do zwierzat czasem na nikim nie robi wrazenia:(. Quote
Agnieszka103 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Olena84 napisał(a):Przepraszam, ze to powiem, ale dzieki temu ze ten ktos postrzelil czlowieka, szybciej sie za niego wezma, bo strzelanie do zwierzat czasem na nikim nie robi wrazenia:(. Racja..... Quote
Lobaria Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Klaudus__']Jest już pierwsza ofiara w ludziach - śrut w kolanie mężczyzny... Żal mi tego pana ze śrutem w kolanie, ale dzięki temu może Policja namierzy potwora... Pocieszające wieści o Kubulku, może będzie chodził na czterech łapinkach. Quote
Poker Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Świetnie ,że rokowania u Kubusia są dobre. Tylko się zastanawiam czy do operacji ,żeby chłopak już nie cierpiał konieczne jest wcześniejsze wyleczenie skóry ? Chyba pieniądze nie są potrzebne psiakowi , bo nie mogę doprosić się o nr konta. Quote
dorota412 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Poker napisał(a):Świetnie ,że rokowania u Kubusia są dobre. Tylko się zastanawiam czy do operacji ,żeby chłopak już nie cierpiał konieczne jest wcześniejsze wyleczenie skóry ? Chyba pieniądze nie są potrzebne psiakowi , bo nie mogę doprosić się o nr konta. Chciałam napisac dokładnie to samo! Quote
Selenga Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Poker napisał(a): Chyba pieniądze nie są potrzebne psiakowi , bo nie mogę doprosić się o nr konta. Numer konta jest podany w pierwszym poście. Jest tez podany w allegro Kubusia. To jest konto Komitetu Pomocy dla Zwierząt udostępnione na zbiórkę kasy dla Kubusia. Jest tez drugie konto, prywatne konto Klaudus, ale skoro nie możecie się na nie doczekać, to może wpłaćcie na to, które jest powszechnie dostępne Quote
dorota412 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja wolałabym wpłacic pieniazki bezposrednio na konto Klaudus, wiec prosze o konto prywatne Quote
Lobaria Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cioteczki, mnie też wkur... że nie ma na bieżąco wieści o Kubusiu i innych nieszczęściach, że czasami nie ma odpowiedzi na pytanie o konto, że czasami nie ma wieści od Klaudus w ogóle. Nio więc jak się wk..., to w końcu zdiagnozowałam problem. Klaudia ma ok. 18 psiaków - o kotach nie wspominając - pracuje, a jak tego nie robi, to gania po nocach za następnymi biedami, aby je odratować i mieć 19 - tego na głowie, 20 - tego, setnego w końcu... Klaudus nie jest internetowym psem / sorki za określenie i proszę o wybaczenie;) / W tej chwili, gdy to piszę, Klaudus usiłuje namówić do współpracy następnego uciekającego biedaka, bo jakichś parszywiec go skrzywdził. Wobec tego postanowiłyśmy z Klaudus, że będę Jej sekretarką. Jak tylko przestanie łapać nieszczęśnika, przyśle mi nr konta, a ja będę rozsyłać na priva Cioteczkom, które chcą pomóc. Dla mnie to zaszczyt być sekretarką CZŁOWIEKA, który poświęca się dla ratowania psiaków i wie, jak to robić. Chociaż tak mogę pomóc. Quote
dorota412 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Widze po zakładanych wątkach, jaki ma ogrom pracy i jakie serce w to wkłada. Dobrze, ze teraz ma sekretarke ;) Quote
inga.mm Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Lobaria']Cioteczki, mnie też wkur... że nie ma na bieżąco wieści o Kubusiu i innych nieszczęściach, że czasami nie ma odpowiedzi na pytanie o konto, że czasami nie ma wieści od Klaudus w ogóle. Nio więc jak się wk..., to w końcu zdiagnozowałam problem. Klaudia ma ok. 18 psiaków - o kotach nie wspominając - pracuje, a jak tego nie robi, to gania po nocach za następnymi biedami, aby je odratować i mieć 19 - tego na głowie, 20 - tego, setnego w końcu... Klaudus nie jest internetowym psem / sorki za określenie i proszę o wybaczenie;) / W tej chwili, gdy to piszę, Klaudus usiłuje namówić do współpracy następnego uciekającego biedaka, bo jakichś parszywiec go skrzywdził. Wobec tego postanowiłyśmy z Klaudus, że będę Jej sekretarką. Jak tylko przestanie łapać nieszczęśnika, przyśle mi nr konta, a ja będę rozsyłać na priva Cioteczkom, które chcą pomóc. Dla mnie to zaszczyt być sekretarką CZŁOWIEKA, który poświęca się dla ratowania psiaków i wie, jak to robić. Chociaż tak mogę pomóc. Czy mogłabyś być też moja sekretarką??? Mam 10 w domu, jeden do odebrania, jeden do ściągnięcia przed zimą i pracuję po naście godzin dziennie Quote
Lobaria Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='dorota412']Widze po zakładanych wątkach, jaki ma ogrom pracy i jakie serce w to wkłada. Dobrze, ze teraz ma sekretarke ;) Tylko się boję, że Klaudus, zajęta ratowaniem psiut, nie będzie miała czasu nawet na kontakt z sekretarką;) I du.. blada:roll: Quote
Lobaria Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 inga.mm napisał(a):Czy mogłabyś być też moja sekretarką??? Mam 10 w domu, jeden do odebrania, jeden do ściągnięcia przed zimą i pracuję po naście godzin dziennie W co ja się wpakowałam:cool3: Ło matko, to już na moim forum grzybowym nie mam się już szans nawet zalogować:lol: Quote
sajlana Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Zapracowana Ciotka :cool3: dużo siły i wytrwałości! i wyrazy podziwu ... :loveu: Quote
romenka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 RANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zapisuje Kubusia!!!! Quote
Poker Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Bardzo dobry pomysł z sekretarką. Gratuluję. A klaudus sama prosiła ,by na bieżące potrzeby wpłacać na jej konto , a nie na konto komitetu. Quote
Klaudus__ Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 W tej chwili weszłam do domu - szukaliśmy potrąconego przez samochód psiaka. Niestety ślad po Nim zaginął. Konto zaraz powysyłam. Przepraszam za brak odzewu na Wasze posty,ale nie zawsze mam dostęp do neta. Quote
TERESA BORCZ Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 no super Lobario że napisałaś to co już wczesniej próbowałam wyjaśnić cioteczkom mającym delikatne pretensje do Klaudus, ale wszystko chyba ok, większość wie ! A propos Kubusia w podobny krąg pomocy psiakom weszła cioteczka ewu, (własnie transportuje psiaka do Łodzi!!)a miałam nadziejĘ ze pomoże mi dowieżć KUBĘ na szybkie wyleczenie ran i co gorsza problemu krwawienia z odbytu, to musi być zrobione jak najszybciej, ale ktoś by musiał dowieżć psika do mnie, a dojazd do panów opiekunów już mogłaby może załatwić cioteczka ewu po jakimś czasie, gdyby nie stan Kuby sama bym pojechała autobusami, ale w jego stanie to nie jest realne ze względu na cierpienie i grożbę zakażenia, czy ktos pomoże zaraz po konsultacji z dr Olender?? Quote
Lobaria Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Tereso, dobrze by było, aby Kubuś trafił pod Twoją wspaniałą opiekę, ale decyzja należy do Panów i Kluadus. Quote
Recommended Posts