Klaudus__ Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Lobaria napisał(a):Dobry pomysł, ale z realizacją gorzej...ale nawet adresu Panów nie mieliśmy.... Dlaczego z realizacją gorzej?? Przecież cały czas piszę,że tam chodzę i spokojnie można paczkę do mnie podesłać - dostarczę. Nie chcę Panów krępować,faktem,że będą dostawali paczki. Jak miałabym to wytłumaczyć? Że piszę o Ich biedzie i bardzo złych warunkach bytowych na forum i cały świat to czyta? Jak ja wiozę Im paczkę to mówię,że ktoś zaprzyjaźniony miał takie rzeczy i chciał podarować Im i Ich pieskowi. To zdecydowanie łatwiejsze. Quote
sajlana Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Klaudus_ podeślij i na PW swój adres, popatrzę czy tata nie ma rzeczy do oddania, może coś zaostało po dziadku....jakieś ciu-ciu dla jamnisi...i faktycznie, możnaby ich włączyć w pomoc sierściuszkom, za zwrot kosztów oczywiście! Quote
Lobaria Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 sajlana napisał(a):Klaudus_ podeślij i na PW swój adres, popatrzę czy tata nie ma rzeczy do oddania, może coś zaostało po dziadku....jakieś ciu-ciu dla jamnisi...i faktycznie, możnaby ich włączyć w pomoc sierściuszkom, za zwrot kosztów oczywiście! Wkurza mnie, że jestem tak daleko... Pomysł, aby włączyć Panów w pomoc, narodził się w mojej łepetynie od razu, gdy przeczytałam, jak próbowali walczyć o życie Kubusia. Takich ludzi ze świecą szukać... Są samotni, kochają psiaki, może i dla Nich byłaby to szansa na BYCIE POTRZEBNYMI - to bardzo ważne, zwłaszcza w Ich wieku. Oczywiście, że za zwrotem kosztów jak i finansowaniem karmy itp. Uważam, że potencjał Panów trzeba wykorzystać zarówno dla Nich samych, a przede wszystkim dla psiaków. Quote
inga.mm Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ja za przechowywanie rzeczy pozbieranych dla Panów zapłaciłam karę. Leżały przez 2 miesiące na korytarzu i miał ktoś je zabrać. Finał dla mnie przykry. Quote
sajlana Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Klaudia obecnie została bez komputera i ma problem z dostaniem się na Dogo.Do czasu jak nie załatwi nowego to będzie raczej sporadycznie na dogo. Quote
Lobaria Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Kubulku, pamiętam Ciebie... Nie zapomnę .... Quote
Lobaria Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Kubulku... siedzisz w mym sercu bardzo... Quote
Recommended Posts