Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lobaria napisał(a):
Dobry pomysł, ale z realizacją gorzej...ale nawet adresu Panów nie mieliśmy....

Dlaczego z realizacją gorzej??
Przecież cały czas piszę,że tam chodzę i spokojnie można paczkę do mnie podesłać - dostarczę.
Nie chcę Panów krępować,faktem,że będą dostawali paczki.
Jak miałabym to wytłumaczyć?
Że piszę o Ich biedzie i bardzo złych warunkach bytowych na forum i cały świat to czyta?
Jak ja wiozę Im paczkę to mówię,że ktoś zaprzyjaźniony miał takie rzeczy i chciał podarować Im i Ich pieskowi.
To zdecydowanie łatwiejsze.

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudus_ podeślij i na PW swój adres, popatrzę czy tata nie ma rzeczy do oddania, może coś zaostało po dziadku....jakieś ciu-ciu dla jamnisi...i faktycznie, możnaby ich włączyć w pomoc sierściuszkom, za zwrot kosztów oczywiście!

Posted

sajlana napisał(a):
Klaudus_ podeślij i na PW swój adres, popatrzę czy tata nie ma rzeczy do oddania, może coś zaostało po dziadku....jakieś ciu-ciu dla jamnisi...i faktycznie, możnaby ich włączyć w pomoc sierściuszkom, za zwrot kosztów oczywiście!

Wkurza mnie, że jestem tak daleko...
Pomysł, aby włączyć Panów w pomoc, narodził się w mojej łepetynie od razu, gdy przeczytałam, jak próbowali walczyć o życie Kubusia. Takich ludzi ze świecą szukać...
Są samotni, kochają psiaki, może i dla Nich byłaby to szansa na BYCIE POTRZEBNYMI - to bardzo ważne, zwłaszcza w Ich wieku. Oczywiście, że za zwrotem kosztów jak i finansowaniem karmy itp.
Uważam, że potencjał Panów trzeba wykorzystać zarówno dla Nich samych, a przede wszystkim dla psiaków.

Posted

Klaudia obecnie została bez komputera i ma problem z dostaniem się na Dogo.Do czasu jak nie załatwi nowego to będzie raczej sporadycznie na dogo.

• 8 months later...
  • 1 month later...