Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

Posted

Evelina napisał(a):
Karteczkami to my losujemy numery lotka :oops:
Mamy juz takie solidnie wymemlane :oops:
Thalka nie ma szczescia w loteriach, a my razem z nia :mad:
Ide w skupieniu obejrzec po raz kolejny kandydatow. Chyba zaczne skreslanie :p
Od ktoregos konca trzeba zaczac :lol:

Evelina, Tobie to by się przydał przyśpieszony kurs metodologii :evil_lol:

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Behemot napisał(a):
Evelina, Tobie to by się przydał przyśpieszony kurs metodologii :evil_lol:
Artyscie taki kurs tylko by zaszkodzil :eviltong:
Jesli w lotka pomoze to lece sie zapisac :evil_lol:

Posted

Behemot wybacz ale ja nieraz sam sie nie rozumiem :oops:
Ja nie zaglosowalem, jeszcze jest czas a poza 2 pierwszymi miejscami nie moge sie zdecydowac na reszte :cool3:

ps. wybaczcie brak polskich znakow, ale znowu mi klawiatura szwankuje

Posted

kalinaM napisał(a):
Nie offować:roflt: .

Teraz można już offować do woli, bo kandydatury są w kupie (za przeproszeniem :evil_lol:) na 1-szej stronie, więc off nic tu nie zaszkodzi ;)

kalinaM napisał(a):
ciekawe kto wygra...:cool3: jeszcze 14 dni...

A to wyobraź sobie, jakie ja emocje przeżywam, kiedy przychodzą kolejne głosy :lol: A to ten prowadzi, a to znowu inny, a to biją się o 2 miejsce... :lol: A i tak wszystko jeszcze sie może zmienić... :lol:

Posted

Z tym offowaniem to był taki mały żart...:lol:

A to wyobraź sobie, jakie ja emocje przeżywam, kiedy przychodzą kolejne głosy :lol: A to ten prowadzi, a to znowu inny, a to biją się o 2 miejsce... :lol: A i tak wszystko jeszcze sie może zmienić... :lol:

Tak,tak emocje musza być, tyle ciekawych zdjęć...:diabloti: Ja miałam problem(tzn juz od początku miałam 3 'ulubione' fotki z resztą był problem którą wybrac której dac np 4 pkt a której 3 itd:evil_lol: ).

Posted

kalinaM napisał(a):
Z tym offowaniem to był taki mały żart...:lol:

zwłaszcza, że chodziło o pomysłodawczynię przedsięwzięcia :evil_lol: :lol:

kalinaM napisał(a):

Ja miałam problem(tzn juz od początku miałam 3 'ulubione' fotki z resztą był problem którą wybrac której dac np 4 pkt a której 3 itd:evil_lol: ).

A ja podjęłam decyzję w ciągu 15 minut. Mówię Wam, pierwsze wrażenia są najlepsze! :p Nie myślcie tyle, bo przekombinujecie! :evil_lol: :eviltong:

Behemot, z Twoich słów wnioskuję, że stawka jest wyrównana :cool3: Napisz coś jeszcze...:oops: :cool3:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Behemot, z Twoich słów wnioskuję, że stawka jest wyrównana :cool3: Napisz coś jeszcze...:oops: :cool3:

Nic nie powiem, nic nie powiem :eviltong: Tylko tyle, że dużo osób głosuje i sytuacja jest naprawdę bardzo, bardzo ciekawa :lol:
Ale możecie obstawiać zakłady u bukmachera :evil_lol:

Posted

Czemu by nie :lol: Kto będzie bukmacherem ;)

Posted

onek napisał(a):
Ale możesz ujawnić ile osób już głosowało?

Na chwilę obecną - 55 osób.
Właściwie nie aż tak dużo, ale ledwo przekroczyliśmy półmetek :lol:

Posted

Tomo 2 napisał(a):
Przepraszam ja tu prawie nowy ;) gdzie mam wysłać głosy na zdjęcia
ja tu taki bidulek bigielek
Pozdrowionka:roll:

Do mnie na PW. Wejdź podkreślony nick po lewej stronie przy moim poście. Tam będzie opcja "Wyślij prywatną wiadomość (PM)". I już ;) Tylko najpierw zapoznaj się z zasadami głosowania (pierwszy post w tym wątku).
No i witamy na forum :lol:

Posted

ten wątek to mój stały poprawiacz humoru :lol:
Zdjęcia rewelacja ! Miałam problem z wybraniem siedmiu , a nawet złapałam się natym, ze rozpędziłam się do dziewięciu kandydatur i dopiero opamiętałam, ze cuś nie tak ;) :loveu:

Posted

nieee noo ja dopiero w grudniu trafiłam na temat z głosowaniem i te zdjęcia z poprzednich miesięcy dopiero teraz zobaczyłam!!!!!
płakałam ze smiechu a lzy ciekły mi po policzkach (ze śmiechu oczywiście)
pomyśle i zagłosuje;)

Guest beatka_76
Posted

te zdjęcia są bajeczne z niektórych uśmiałam się do łez poprostu super napewno będę głosowoć :multi:

Posted

Ufff, zagłosowałam. Było strasznie ;) Bo nawet po odrzuceniu kilku słabszych technicznie zdjęć, wciąż pozostało więcej niż 7 takich, co to miały temat, pomysł i warsztat...