TERESA BORCZ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 jestem na sekundę, podczytam i porozsyłam tez nieco, ale dopiero w nocy lub jutro, jak nas bedzie wiecej sprawa się uprości, czy jest na pokładzie ellig? napiszcie do anioła, ona nie zawodzi! Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Banerki od niezawodnej ciotki Oli164, wielkie dzięki :loveu: Dla zagłodzonych psów: Quote
sillann Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 super banerki, wstawie sobie w sygnature, Cioteczki podajcie adres na priv, postaram sie podeslac jakies zarelko, nie za wiele ale narazie tyle moge zrobic... Quote
sillann Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 tez sie tak Cioteczki zastanawiam czy jakies schronisko w okolicy byloby w stanie przyjac taka ilosc psow???, nie wiem co moze siedziec w tych pustych glowkach tambylcow, czy rzeczywiscie nie beda podrzucac ,,wlascicielom'' kolejnych bid jak zobacza ze sasiedzi dostaja jedzenie...glowa mi puchnie a nie wiem co mozna wymyslec...:( tak czy siak mysle ze gmine trzeba wykozystac zeby chociaz wysterylizowac... koszty napewno beda ogromne ale im nas wiecej tym latwiej bedzie jakos to ogarnac... Quote
Qeeriefire Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Wstawiam banerek, czy jakiś bazarek jest na ten cel zrobiony ? Quote
Vesper Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Witam u bidek... Dobrze że sprawa sterylek i karmy załatwiona- teraz problem- co z psami... Żeby przed zimą chociaż te szczylki pozabierać... Ja co m-c jeżdżę do Chełma- z Warszawy, i tego samego dnia wracam. Jeżdżę co prawda busem, nie samochodem, ale kiedyś rozmawiałam z kierowcą i mówił że byłaby możliwość zabrania psa po wczesniejszym zawiadomieniu (to zależy od kierowcy). Jeżeli ktoś z W-wy zdecydowałby sie dać tymczas psiakowi od Was, mogę go zabrać z Chełma (to chyba nie jest daleko do Zamościa?). W razie czego proszę o kontakt na pw. Quote
zadra Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Szceniaki przwiezione do schronu przeżyły noc.Jest szansa,że bedzie dobrze!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Havanka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Collie napisał(a):Wstawiam banerek, czy jakiś bazarek jest na ten cel zrobiony ? Collie, gdybyś mogła zająć się bazarkiem, byłoby super. Ja w tej chwili mam dwa na głowie. Nie mogę. Prosiłam Fioneczkę, ale z bólem serca mi odmówiła, bo też nie wie w co ręce włożyć. Więc gdybyś mogła... Quote
zadra Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Oto psiak bardzo przestraszony.W stresie sika pod siebie i gryzie. Uploaded with ImageShack.us Quote
sillann Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='zadra']Szceniaki przwiezione do schronu przeżyły noc.Jest szansa,że bedzie dobrze!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us trzymam kciuki... Quote
Qeeriefire Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Havanka napisał(a):Collie, gdybyś mogła zająć się bazarkiem, byłoby super. Ja w tej chwili mam dwa na głowie. Nie mogę. Prosiłam Fioneczkę, ale z bólem serca mi odmówiła, bo też nie wie w co ręce włożyć. Więc gdybyś mogła... A czy pieniądze możnaby było odrazu wpłacać na jakieś konkretne konto ;) ? Postaram się założyć, ale cegiełkowy. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Przeczytałam cały wątek, nie wiem jak pomóc niestety :( Może dla szczeniaków bazarek chrzcielny by ktoś wystawił , coś takiego jak w moim podpisie , tylko przydałyby się zdjęcia maluchów i płeć ... Quote
zadra Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Collie napisał(a):A czy pieniądze możnaby było odrazu wpłacać na jakieś konkretne konto ;) ? Postaram się założyć, ale cegiełkowy. Dane adresowe fundacji oraz konto wrzucam do pierwszego postu. Quote
zadra Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Cioteczki bardzo, bardzo prosimy o pomoc w prowadzeniu wydarzenia na FB Quote
zadra Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='Cleo2008']robie wydarzenie, potrzebuje pilnie telefon kontaktowy oraz niech zglosi sie ciotka, ktora poprowadzi to wydarzenie bo ja zaraz wyjezdzam link do wydarzenia http://www.facebook.com/events/create/#!/event.php?eid=269077263133855 tylko blagam wlaczcie sie, bo zaraz sie zaczna pytania i ja ani nie wiem co mam odpowiadac ani moze nie bede miala dostepu do netu Potrzebna pomoc cioteczki biegłej w FB!!!! Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 zadra napisał(a):Potrzebna pomoc cioteczki biegłej w FB!!!! Kurcze, teraz nikt mi do głowy nie przychodzi, ale przecież jest trochę tych ciotek...Popytam po wątkach ;) Quote
Havanka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Collie napisał(a):A czy pieniądze możnaby było odrazu wpłacać na jakieś konkretne konto ;) ? Postaram się założyć, ale cegiełkowy. Myślę, ze tak też można. Wpłaty od razu na konto fundacji. Quote
zadra Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 handzia napisał(a):Kurcze, teraz nikt mi do głowy nie przychodzi, ale przecież jest trochę tych ciotek...Popytam po wątkach ;) Handziu,dobra duszyczko,szukaj kogoś. Quote
Qeeriefire Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 A co się dzieje w sprawie fb ? Postaram się dzisiaj założyć bazarek, a jak nie to na pewno w środę. Quote
zadra Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Nie bardzo sie orientuję w FB.Cleo2008 zalożyła link,ale potrzebna jest osoba do prowadzenia FB.Napisalam do BeciaLublin. Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Collie napisał(a):A co się dzieje w sprawie fb ? Postaram się dzisiaj założyć bazarek, a jak nie to na pewno w środę. Szukamy kogoś kto poprowadzi wydarzenie na fb. Jest już zrobione tylko trzeba je monitorować...i prowadzić :) Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 zadra napisał(a):Nie bardzo sie orientuję w FB.Cleo2008 zalożyła link,ale potrzebna jest osoba do prowadzenia FB.Napisalam do BeciaLublin. No właśnie, muszę się tego nauczyć, to moje pierwsze noworoczne postanowienie :evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Wydarzenie z pierwszego postu nie chce mi się otworzyć A zaglądnęłabym ;) Quote
Kocurek Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Zadro jestem na Twoje zaproszenie...tragedia:( Jutro poczytam caly watek dokladnie.... Quote
Recommended Posts