Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tez sie tak Cioteczki zastanawiam czy jakies schronisko w okolicy byloby w stanie przyjac taka ilosc psow???, nie wiem co moze siedziec w tych pustych glowkach tambylcow, czy rzeczywiscie nie beda podrzucac ,,wlascicielom'' kolejnych bid jak zobacza ze sasiedzi dostaja jedzenie...glowa mi puchnie a nie wiem co mozna wymyslec...:(
tak czy siak mysle ze gmine trzeba wykozystac zeby chociaz wysterylizowac... koszty napewno beda ogromne ale im nas wiecej tym latwiej bedzie jakos to ogarnac...

Posted

Witam u bidek... Dobrze że sprawa sterylek i karmy załatwiona- teraz problem- co z psami... Żeby przed zimą chociaż te szczylki pozabierać...
Ja co m-c jeżdżę do Chełma- z Warszawy, i tego samego dnia wracam. Jeżdżę co prawda busem, nie samochodem, ale kiedyś rozmawiałam z kierowcą i mówił że byłaby możliwość zabrania psa po wczesniejszym zawiadomieniu (to zależy od kierowcy). Jeżeli ktoś z W-wy zdecydowałby sie dać tymczas psiakowi od Was, mogę go zabrać z Chełma (to chyba nie jest daleko do Zamościa?). W razie czego proszę o kontakt na pw.

Posted

Collie napisał(a):
Wstawiam banerek, czy jakiś bazarek jest na ten cel zrobiony ?

Collie, gdybyś mogła zająć się bazarkiem, byłoby super. Ja w tej chwili mam dwa na głowie. Nie mogę. Prosiłam Fioneczkę, ale z bólem serca mi odmówiła, bo też nie wie w co ręce włożyć. Więc gdybyś mogła...

Posted

Havanka napisał(a):
Collie, gdybyś mogła zająć się bazarkiem, byłoby super. Ja w tej chwili mam dwa na głowie. Nie mogę. Prosiłam Fioneczkę, ale z bólem serca mi odmówiła, bo też nie wie w co ręce włożyć. Więc gdybyś mogła...

A czy pieniądze możnaby było odrazu wpłacać na jakieś konkretne konto ;) ?
Postaram się założyć, ale cegiełkowy.

Posted

Collie napisał(a):

Dane adresowe fundacji oraz konto wrzucam do pierwszego postu.

Posted

[quote name='Cleo2008']robie wydarzenie, potrzebuje pilnie telefon kontaktowy oraz niech zglosi sie ciotka, ktora poprowadzi to wydarzenie bo ja zaraz wyjezdzam
link do wydarzenia
http://www.facebook.com/events/create/#!/event.php?eid=269077263133855
tylko blagam wlaczcie sie, bo zaraz sie zaczna pytania i ja ani nie wiem co mam odpowiadac ani moze nie bede miala dostepu do netu

Potrzebna pomoc cioteczki biegłej w FB!!!!

Posted

Collie napisał(a):

Myślę, ze tak też można. Wpłaty od razu na konto fundacji.

Posted

handzia napisał(a):
Kurcze, teraz nikt mi do głowy nie przychodzi, ale przecież jest trochę tych ciotek...Popytam po wątkach ;)

Handziu,dobra duszyczko,szukaj kogoś.

Posted

Collie napisał(a):
A co się dzieje w sprawie fb ?
Postaram się dzisiaj założyć bazarek, a jak nie to na pewno w środę.

Szukamy kogoś kto poprowadzi wydarzenie na fb. Jest już zrobione tylko trzeba je monitorować...i prowadzić :)

Posted

zadra napisał(a):
Nie bardzo sie orientuję w FB.Cleo2008 zalożyła link,ale potrzebna jest osoba do prowadzenia FB.Napisalam do BeciaLublin.

No właśnie, muszę się tego nauczyć, to moje pierwsze noworoczne postanowienie :evil_lol: