malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 No ale wg rozliczen Kasi zostało prawie 300zł! morisowa zdecydowała, ze odda te pieniadze jak chciała przekazać Kasię czarodziejce a tak naparwdę Kasi potrzebne są te pieniązki. Trochę szkoda, chociaż wiem, ze tam też są potrzebne pieniądze bardzo. Ja poproszę o nr konta na pw czekam na pieniązki ale dorzucę teraz grosik. A co z wydarzeniem? Decydujemy się? Quote
inga.mm Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jeśli jest wyadoptowana, to można zbierac datki, ale nie bazarkowe. Składki jako darowizny dobrowolne - proszę bardzo. Do woli. Quote
kasiek. Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ma być event FB dla Campari ...juz po raz kolejny ...szkoda ,ze nie ma opisu psa i fotki ,trzeba bedzie kombinować ale zbieranie kasy tylko na konto fundacyjne ,bo na fb tylko na fundacyjne sie zbiera takie zasady Quote
Merys Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 gameta napisał(a):Hej, poproście moda o odtworzenie pierwszego postu, bo nie wiem czy zwróciliście uwagę, że został całkiem opróżniony z treści. Chciałam także zwrócić waszą uwagę na rozliczenie - pieniądze, które były Campari zostały przekazane na jakieś staruszki - wg postu nr dwa... Jeśli, przekazane fundusze odbyły się bez konsultacji darczyńców, to uważam, że Morisowa zachowała się bardzo nie w porządku, sorry, ale tak się nie robi. Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Merys napisał(a):Jeśli, przekazane fundusze odbyły się bez konsultacji darczyńców, to uważam, że Morisowa zachowała się bardzo nie w porządku, sorry, ale tak się nie robi. Ja nie byłam darczycą Kasi, wiec nie napisalam tego, ale mysle podobnie. Tym bardziej, ze morisowa poinformowala tylko wszystkich i nie czekala na opinie. Chyba, ze sie ludzie zgodzili a ja przeoczylam wpis. Quote
Zofia.Sasza Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 malizna78 napisał(a):Ja nie byłam darczycą Kasi, wiec nie napisalam tego, ale mysle podobnie. Tym bardziej, ze morisowa poinformowala tylko wszystkich i nie czekala na opinie. Chyba, ze sie ludzie zgodzili a ja przeoczylam wpis. Przepraszam, a czego oczekiwałyście po nazwaniu jej przez jedną z waszych stronniczek "zimną suką"? Konsultacji społecznych? Starszym i twardszym by nerwy puściły... Quote
bela51 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Głownym sponsorem Campari była anula42, ona płaciła za pobyt psa. Nie było wiec czego specjalnie uzgadniac na forum. Quote
ocelot Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Merys napisał(a):Jeśli, przekazane fundusze odbyły się bez konsultacji darczyńców, to uważam, że Morisowa zachowała się bardzo nie w porządku, sorry, ale tak się nie robi. Jakby kto inny w stosunku do morisowej bardziej nie w porządku się zachował.... Cieszę się, że Campari ma dom stały. Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Zofia.Sasza napisał(a):Przepraszam, a czego oczekiwałyście po nazwaniu jej przez jedną z waszych stronniczek "zimną suką"? Konsultacji społecznych? Starszym i twardszym by nerwy puściły... Ale co to ma do rzeczy? "Stronniczki" a pies? Poczuła się urażona i zabrała kase psu a oddała innym? Kolejna zemsta' nietoperza"? Gratuluję/ bela51 napisał(a):Głownym sponsorem Campari była anula42, ona płaciła za pobyt psa. Nie było wiec czego specjalnie uzgadniac na forum. Anula może byłą głownym ale nie jedynym. ale nie ma do rzeczy kto ile wpłaca. Liczą się wszyscy darczyńcy. Ich wola było wspomagać Kasię. Quote
Zofia.Sasza Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 malizna78 napisał(a):Ale co to ma do rzeczy? "Stronniczki" a pies? Poczuła się urażona i zabrała kase psu a oddała innym? Kolejna zemsta' nietoperza"? Gratuluję/ Anula może byłą głownym ale nie jedynym. ale nie ma do rzeczy kto ile wpłaca. Liczą się wszyscy darczyńcy. Ich wola było wspomagać Kasię. To idź na policję EOT Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Zofia.Sasza napisał(a):To idź na policję EOT Dzięki za wskazówkę Świetne wytłumaczenie i super rada. Kasi to jednak nie pomoże i nie zrekompensuje kosztów rehabilitacji która może pomoc zaniedbanej przez czarodziejkę ale i przez morisową psiny. Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ocelot napisał(a):Jakby kto inny w stosunku do morisowej bardziej nie w porządku się zachował.... Cieszę się, że Campari ma dom stały. ocelot, jesli kto inny jak piszesz zachował sie nie w porzadku w stosunku do morisowej niech morisowa sie mści na tej osobie/tych osobach a nie na psie! co to za tłumaczenia? Ludzie tu nie czują się pokrzywdzeni. przypomnę, że chodzi o Kasię, nie o morisową. Quote
Selenga Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Zofia.Sasza napisał(a):Przepraszam, a czego oczekiwałyście po nazwaniu jej przez jedną z waszych stronniczek "zimną suką"? Konsultacji społecznych? Starszym i twardszym by nerwy puściły... inaczej mówiąc z człowieka chamstwo wyszło, a zapłacił pies... Quote
czarna anda Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Tak naprawde nikt ni einteresuje mnie oprocz Kasi - ani w tym wypadku Morisowa ani Czarodziejka ani wszyscy swieci - to watek psa - nie Morisowej - nie jakiegokolwiek innego czlowieka - PSA TYLKO I WYLACZNIE i zadne za i pzreciw Paluch- Morisowa mnie nie interesuja Faktem jest ze jest pies w potrzebie , faktem jest ze trafil do ostatniego miejsca na ziemi do ktorego mogl trafic ale faktem jest ze gdyby nie to nie bylby gdzi ejest - i to jest plus tej sytuacji - jedyny. I krucjaty, petycje - wala mnie rowno - mam to gdzies Xzlowiek ma ta wyzszosc od psa ze potrafi mowic wiec niech walczy o swoj los - za psa trzeba walczyc w jego imieniu Bylam w swoim zyciu w niejednym czambie - musialam w ciagu miesiaca zmienic mizskanie z ktorego zostalam wywalona bo pomagam psom - i coz nie oczekiwalam krucjaty - zalatwilam to w swoim trybie bo psy i koty ni emogly pozowlic sobie na inne dzialanie nizeli zalatiwenie innego lokum Pies tu jest wazny nie inne istoty - Pies !!!! a jesli ktos o tym zapomnial trudno - ni eto forum Quote
czarna anda Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Zofia.Sasza napisał(a):Przepraszam, a czego oczekiwałyście po nazwaniu jej przez jedną z waszych stronniczek "zimną suką"? Konsultacji społecznych? Starszym i twardszym by nerwy puściły... Zosiu wiele razy mi nerwy puszczaja - ale gdy chodzi o zwierze potrafie sie dogadac z kazdym i moj eego w tym wypadku musi spadac Quote
ocelot Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 czarna anda napisał(a):Zosiu wiele razy mi nerwy puszczaja - ale gdy chodzi o zwierze potrafie sie dogadac z kazdym i moj eego w tym wypadku musi spadac Masz rację. Ale ja już nie mogę tej demagogii czytać. I zaczynam się irytować. klepanie i klepanie bez sensu. fakt watek psa i należałoby go wyczyścić. Quote
czarna anda Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 inga.mm napisał(a):Jeśli jest wyadoptowana, to można zbierac datki, ale nie bazarkowe. Składki jako darowizny dobrowolne - proszę bardzo. Do woli. naprawde tak jest ?? bo prosze Vive o konto ale to chwil epotrawa Quote
czarna anda Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 ocelot napisał(a):Masz rację. Ale ja już nie mogę tej demagogii czytać. I zaczynam się irytować. klepanie i klepanie bez sensu. fakt watek psa i należałoby go wyczyścić. Pianka zrobi czystke i przepisze watek w czwartek - tak dostalam odpowiedz Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 czarna anda napisał(a):Tak naprawde nikt ni einteresuje mnie oprocz Kasi - ani w tym wypadku Morisowa ani Czarodziejka ani wszyscy swieci - to watek psa - nie Morisowej - nie jakiegokolwiek innego czlowieka - PSA TYLKO I WYLACZNIE i zadne za i pzreciw Paluch- Morisowa mnie nie interesuja Faktem jest ze jest pies w potrzebie , faktem jest ze trafil do ostatniego miejsca na ziemi do ktorego mogl trafic ale faktem jest ze gdyby nie to nie bylby gdzi ejest - i to jest plus tej sytuacji - jedyny. I krucjaty, petycje - wala mnie rowno - mam to gdzies Xzlowiek ma ta wyzszosc od psa ze potrafi mowic wiec niech walczy o swoj los - za psa trzeba walczyc w jego imieniu Bylam w swoim zyciu w niejednym czambie - musialam w ciagu miesiaca zmienic mizskanie z ktorego zostalam wywalona bo pomagam psom - i coz nie oczekiwalam krucjaty - zalatwilam to w swoim trybie bo psy i koty ni emogly pozowlic sobie na inne dzialanie nizeli zalatiwenie innego lokum Pies tu jest wazny nie inne istoty - Pies !!!! a jesli ktos o tym zapomnial trudno - ni eto forum Pięknie napisane. Mamy zaniedbanego psa w potrzebie w wielkiej potrzebie Iwonko, przypomnę, ze prosiłam o nr konta na PW ps tak, na FB zbiera się datki na konta fundacyjne najlepiej. Spotkałam się z wpłatami na prywatne konta więc tak też można ale bardziej wiarygodne są fundacyjne bo na FB to taka bardziej obca społecznośc jest Quote
Merys Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Zofia.Sasza napisał(a):Przepraszam, a czego oczekiwałyście po nazwaniu jej przez jedną z waszych stronniczek "zimną suką"? Konsultacji społecznych? Starszym i twardszym by nerwy puściły... Naszych stronniczek? Nie bądź śmieszna, niech każdy odpowiada sam za swoje słowa. I tak, spodziewałam się jednak, że zebrane fundusze trafią na leczenie Campari, która teraz bardzo tego potrzebuje. No ale wyszło jak wyszło, chyba już mnie nic na dogo nie zdziwi.:shake: Quote
ocelot Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 czarna anda napisał(a):Pianka zrobi czystke i przepisze watek w czwartek - tak dostalam odpowiedz To ja wrócę w czwartek Wam pokibicować jak pozwolicie. Quote
wapiszon Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Zofia.Sasza napisał(a):Przepraszam, a czego oczekiwałyście po nazwaniu jej przez jedną z waszych stronniczek "zimną suką"? Konsultacji społecznych? Starszym i twardszym by nerwy puściły... Zofio, ,, one" nie widzą w tym określeniu nic niestosownego, to ich język miłości;) Ja zostałam nazwana przez Anielę Arkę suką;) I jeszcze groziła, że doprowadzi do odebrania mi psa. Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Anda! Aisza wyciągnięta z raju!!! Kolejna bezpieczna psinka:smile: Quote
Selenga Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 wapiszon napisał(a):Zofio, ,, one" nie widzą w tym określeniu nic niestosownego, to ich język miłości;) Ja zostałam nazwana przez Anielę Arkę suką;) I jeszcze groziła, że doprowadzi do odebrania mi psa. ARKA obraziła (jakoś mnie to nie dziwi, obraża wszystkich i wszędzie) a odpowiadają w ramach odpowiedzialności zbiorowej inne osoby z dogo i z FB... Quote
czarna anda Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 ocelot napisał(a):To ja wrócę w czwartek Wam pokibicować jak pozwolicie. kibicuj :) Quote
Recommended Posts