zuzlikowa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Akrum napisał(a):się zapisuję i ja :) i podpisuję pod tym wpisem Pyrdki :) W podziękowaniu za cudowną opiekę nad naszą Agatką, za to że dałaś jej czarna ando kilka miesięcy pięknego życia - DZIĘKUJEMY :) i choć skromnym grosikiem wspomożemy i podziękujemy w ten sposób :) No to wysyłam konto dla Kasieńki... jakby nie doszło, to dajcie znać(mnie czasami pw nie dochodza)... Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jeszcze nikt się z dziewczynami dzisiaj nie przywitał? Cóz, nadrabiamy i dobrego dnia życzymy! Co u Was dziewczyny? Bardzo prosimy o wsparcie rehabilitacji Kasieńki... 50zł zabieg+ 50zł dojazd( a to optymalna sytuacja na dziś i dla psychiki i mozliwości fizycznych Kasi), to już stówa, a zabiegów potrzeba min. 10, jak dobrze pamiętam. Quote
Ewa i flatki Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Poszło 20 dla Kasi, jak będzie z czego, to dodam :) Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Pyrdka napisał(a):Od wiklinowych cioteczek poszła stówka. No to znaczy,że pw z kontem i adresem doszło!... tak? Bardzo się cieszę i dziękuję wiklinowym cioteczkom :) Quote
joteska Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 a oto Kasieńka vel Campari Gabor Kantorowicz- dziś w dzień kobiet, z innymi kobietkami, chudzieńka, słabieńka ale bardzo dzielna! dala sie przez ciotkę wycałować, nawet się nie broniła ;) dziś wieczorem badania Quote
czarna anda Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 o 19.40 doktor Marcinski USG przed tem badania krwi kontrolne zeby zobaczyc co z tym cholernym mocznikiem i dlaczego Kaska nie pide dziewczyny dziekuje za pomoc - Jolu dzieki za odwiedziny !!! byle czesciej zapraszam - Kora mam materacyk - dzieki :) za PW dzieki skorzystalam z rady :) Quote
malizna78 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 czarna anda napisał(a):o 19.40 doktor Marcinski USG przed tem badania krwi kontrolne zeby zobaczyc co z tym cholernym mocznikiem i dlaczego Kaska nie pide dziewczyny dziekuje za pomoc - Jolu dzieki za odwiedziny !!! byle czesciej zapraszam - Kora mam materacyk - dzieki :) za PW dzieki skorzystalam z rady :)zdjęcia piękne i dają nadzieje. Nie wiem jak Wy, ale ja się coś denerwuję na te dzisiejsze badania. jakoś się dziwnie spięłam. czekam więc niecierpliwie na wiadomości po wizycie. Quote
Ewa i flatki Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Zdjęcia fajne, normalnie: pseudohodowla owczarków niemiecko-mazowieckich :evil_lol: Mam nadzieję, że USG wypadnie dobrze dla Kasi ! Quote
Kora Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Andzia dalas rade podlaczyc i uruchomic? Sklep ma mi jutro wyslac na maila instrukcje obslugi. Quote
malizna78 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Wyraźnie ucieszona na widok Andy! No i ożywiona. Ciekawe jak po dzisiejszej wizycie? Brak wiadomosci, mam nadzieje ze to dobra wiadomosc. Quote
joteska Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 czekam z z niecierpliwością na wieści po wizycie u veta, oby nerki podołały. Kasiula ma niestety duzy zanik miesni tylnych łapek, musiała nie chodzić od dłuższego czasu, anda twierdzi, że jak będzie sie ruszała uda sie je odbudować. Jeszcze troszkę wczorajszej Kasi :) Quote
malizna78 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Też czekam z niecierpliwością. Ale fajnie, że mamy kolejną śliczną fotke. Te łapinki Kasia stawia tak delikatnie, to widać. Mam nadzieję, ze to kwestia czasu. Quote
zuzlikowa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Trzymam mocno kciuki... niech te nerki nie staną okoniem! Pij dziewczyno, pij! Także czekam na informacje... i nie miejcie żalu, ale komentować fotek nie będę, bo Campari słabieńka jeszcze, choć widać jak bardzo sie stara...i chodzić i zaufać. Teraz jednak niech optymalnie zdrowieje, a ze zdrowiem i zaufanie przyjdzie. Anda i Kasieńka się o to postarają. Nerki...DO ROBOTY! Kasieńka was potrzebuje! Quote
Charly Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) dziki dzik:loveu: http://www.youtube.com/watch?v=ttRi5-Mblis&feature=fvsr ps. wyceniam mój wpis na 20 zl. proszę o nr konta. Edited March 11, 2012 by Charly Quote
malibo57 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dopiero teraz zauważyłam drugiego kota, za Campari - dzik jest dziki, dzik jest zły;-) Z plotek wiadomo mi, że Campari ma się lepiej. Quote
Akrum Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 cudowny obrazek :) Pańcia i jej zwierzaki - szczęśliwe bo kochane nad zycie :) Quote
mal_2 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 malibo57 napisał(a):Dopiero teraz zauważyłam drugiego kota, za Campari - dzik jest dziki, dzik jest zły;-) Z plotek wiadomo mi, że Campari ma się lepiej. Jakbyś nie napisała, że tam JEST drugi kot to bym go nie wypatrzyła ;) Kaśka robi postępy niesamowite, cała prawda o jej samopoczuciu jest na tym szczęśliwym pysiu wymalowana :) Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ja tam w dzikość Campari nigdy nie potrafiłam uwierzyć... ot i "wyszła" ona w pełni! Najbardziej "dziki" nie dziki pies! A czy wieści po konsultacyjne już były, czy jeszcze chwilę poczekać musimy?...jeśli przeoczyłam- wybaczcie, niestety nie potrafię ostatnio nadążyć nawet za swoimi beniutkami ( one zdrowe i nie stare, ale potrzeby tak wielkie jak i one:oops:). Quote
joteska Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Iwona pisała, ze biochemia wyszła ok czyli nery pracują normalnie i serducho też ok bo Kasia czasem zieje i trzeba było się upewnić. Nadal małpka jedna pić samej wody nie chce ale może coś się zmieniło od wczoraj, anda zajrzy na pewno napisze. Kasia jak stara sie chodzić to jej trudno, zarzuca bardzo jednym bokiem, to jest bardzo zaburzony nieskoordynowany chód:roll: ,na statycznych zdjęciach tego nie widać, sily w tych nozynach nie ma, jak ma tylko okazję to gdzieś doopeczką przysiada by odpocząć, jak się na nią patrzy to ma sie wrażenie że zaraz upadnie ale drepcze... idzie dla Iwony :) jest w Pańcię wpatrzona:p zamówię dla Kasi w prezencie puchy z mięsem, bo jej zasmakowały ;) Quote
joteska Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Charly']dziki dzik:loveu: http://www.youtube.com/watch?v=ttRi5-Mblis&feature=fvsr ps. wyceniam mój wpis na 20 zl. proszę o nr konta. dziękujemy!!! już wysyłam :) Quote
Merys Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='malibo57']Zdjęcie sprzed zapaści Dogo ahhh na to czekałam :D Piękny widok. Quote
Recommended Posts