czarna anda Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='malizna78']Anda! Aisza wyciągnięta z raju!!! Kolejna bezpieczna psinka:smile: tak si eciesze - ta suka lezala mi na sercu jak cholera Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 czarna anda napisał(a):tak si eciesze - ta suka lezala mi na sercu jak cholera No wiem wiem. Dlatego od razu tu przybiegłam napisać! Ja tez bardzo, bardzo się cieszę Quote
wapiszon Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='[SIZE=2']malizna78;18783325]Pięknie napisane. Mamy zaniedbanego psa w potrzebie w wielkiej potrzebie Iwonko, przypomnę, ze prosiłam o nr konta na PW ps tak, na FB zbiera się datki na konta fundacyjne najlepiej. Spotkałam się z wpłatami na prywatne konta więc tak też można ale bardziej wiarygodne są fundacyjne bo na FB to taka bardziej obca społecznośc jest Wiem,że ryzykuję banem ale cóż , nie mogę sobie odpuścić - najwyżej poskarżę się na kasiek.-owym super evencie na wrednych, skorumpowanych modów na Dogo i na cioteczkę maliznę 78 :evil_lol::evil_lol: malizna 78, gdyby ,,głupota umiała latać, latałabyś jak gołębica "- to cytat pasujący do ciebie jak ulał.:eviltong::eviltong: A od siebie dodam,że latałabyś dłuuuuuuugo i wysoko :evil_lol::evil_lol: Takiego bełkotu, jak zacytowany wpis malizny 78 dawno nie widziałam, humor zeszytów szkolnych wysiada. malizna 78 WYMIATASZ:eviltong::eviltong: Pisz tak jeszcze cioteczko, pisz:crazyeye::crazyeye: Plissssssssssss:diabloti::diabloti: A wazelina w twoich postach na najwyższym światowym poziomie:shake::shake: To co było na postach Czarodziejki, te ochy i achy przy twoim słodzeniu to PIKUŚ( a właściwie Pan Pikuś):eviltong: No i myślę, że dzisiaj wystrzeli szampan z okazji 1000 postu wielkiej poetki Dogo malizny 78:eviltong::eviltong: malizno78, pisz nam więcej, żebyśmy mogły, my durne Cioteczki rozkoszować się twym talentem pisarskim i i żeby nam było dane doczekać 2000 twojego postu( małe 15 dni i 2000 też pęknie):roll::roll: A Cioteczkom, które chcą się dołożyć do prezentu dla malizny78 z okazji tysiącznego postu na PW podaję konto;);) oczywiście fundacyjne ( Fundacji im. malizny788)) , bo : tak, na FB zbiera się datki na konta fundacyjne najlepiej. Spotkałam się z wpłatami na prywatne konta więc tak też można ale bardziej wiarygodne są fundacyjne bo na FB to taka bardziej obca społecznośc jest malizno 78, to kiedy imprezka? Przepraszam, Camparii- Katarzynę, bo to jej wątek.:oops::oops::oops: Proszę o bana, bo sobie złośliwością zasłużyłam. Ale za tego bana jest odpowiedzialna tylko jedna osoba, chyba wiecie która ?:evil_lol::eviltong: Quote
baster i lusi Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 coś zaproponuję za każdy wpis 5 zł na rehabilitację Kasi.ale miałaby sunia kasy.Choć moją miłością są bullowate ale kocham wszystkie psiaki.Za mój wpis daję 10 zł na leczenie suni.Poproszę o nr konta. Quote
Ewa i flatki Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Świetny pomysł - poproszę o nr konta, na razie wyceniam swój wpis też na dyszkę :) Quote
wapiszon Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 baster i lusi napisał(a):coś zaproponuję za każdy wpis 5 zł na rehabilitację Kasi.ale miałaby sunia kasy.Choć moją miłością są bullowate ale kocham wszystkie psiaki.Za mój wpis daję 10 zł na leczenie suni.Poproszę o nr konta. Już mam nr konta, zadeklarowałam 50 zl, wpłacę 11.03. Może być, że to za ten mój wpis nie na temat ;) Quote
czarna anda Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 o cholera to zlizcajac sama se zaplace za rehabilitacje :) Quote
baster i lusi Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 wapiszon napisał(a):Już mam nr konta, zadeklarowałam 50 zl, wpłacę 11.03. Może być, że to za ten mój wpis nie na temat ;) super oby tak dalej.kto jeszcze dorzuci? Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 baster i lusi napisał(a):super oby tak dalej.kto jeszcze dorzuci? Dzieki Anda za nr konta. Już dorzucone:) Quote
malibo57 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Serią polecę - wpłata, oczywiście będzie, nie ma rady - 100,- za 2 posty:placz: Dzika suka Campari [video=youtube;-QgTElrQaX0]http://www.youtube.com/watch?v=-QgTElrQaX0[/video] [video=youtube;Ec7EY0_m0dE]http://www.youtube.com/watch?v=Ec7EY0_m0dE[/video] [video=youtube;VKEHssivACI]http://www.youtube.com/watch?v=VKEHssivACI[/video] [video=youtube;SnxGr3zTC3c]http://www.youtube.com/watch?v=SnxGr3zTC3c[/video] [video=youtube;JVWx59Q9u-E]http://www.youtube.com/watch?v=JVWx59Q9u-E[/video] Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Wzruszyłam się patrząc na "dzikuskę" najbardziej mi się podobało, jak biegiem niemal zasuwała do domku! Trochę zarzuca sunią:( No i to siusianie, smutny dośc widok. Trzymam kciuki, rehabilitacja musi pomóc! Quote
malibo57 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Możecie oglądac filmiki? Bo mnie nie "ruszają"! Co, do licha? Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 malibo57 napisał(a):Możecie oglądac filmiki? Bo mnie nie "ruszają"! Co, do licha?U mnie wszystko jest ok! Quote
malibo57 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Wiem, że jakość trochę kiepska, ale poprawić nie umiem, a nie widzę, jak się odtwarza w YT. No, to lecę dalej. Czas mija, a one uparcie ćwiczą chodzenie, te dwie: Dzika i Czarna:evil_lol: [video=youtube;8f0dSj2UFo8]http://www.youtube.com/watch?v=8f0dSj2UFo8[/video] [video=youtube;g0dpAZTfRB0]http://www.youtube.com/watch?v=g0dpAZTfRB0[/video] I powrót do domu na odpoczynek [video=youtube;pxP892uQR0k]http://www.youtube.com/watch?v=pxP892uQR0k[/video] [video=youtube;hr4n2crH66I]http://www.youtube.com/watch?v=hr4n2crH66I[/video] Koniec - numer konta proszę:) Quote
ivette3 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 filmiki super :loveu:. Co do rehabilitacji ,to jedno jest pewne : Kaśki ( te psie zapewne również;))to uparte i waleczne baby - więc sunia da radę i wszystkich jeszcze pozytywnie zaskoczy :cool3: - czego oczywiście jej i Wam wszystkim życzę . Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Zdecydowanie najszybciej zasuwa do domu! Dupkę zarzuca, ale co tam byle na swoje posłanko! Leń jeden;) Quote
czarna anda Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 zesikala sie sama !!!! poprostu wyszla - poszla w kierunku choinek przykucnela ot zachwiala sie i zesikala :) !!! jak sie zmienia tytul watku bo ja mlot internetowy jestem !!!! Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 czarna anda napisał(a):zesikala sie sama !!!! poprostu wyszla - poszla w kierunku choinek przykucnela ot zachwiala sie i zesikala :) !!! jak sie zmienia tytul watku bo ja mlot internetowy jestem !!!! Nie! Ale nowina! Sama wstała i wyszła? super wiadomość! Quote
wapiszon Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 czarna anda napisał(a):zesikala sie sama !!!! poprostu wyszla - poszla w kierunku choinek przykucnela ot zachwiala sie i zesikala :) !!! jak sie zmienia tytul watku bo ja mlot internetowy jestem !!!! Jaka radość z sikania:) To było do przewidzenia- zestresowana była:) Quote
malibo57 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 czarna anda napisał(a): jak sie zmienia tytul watku bo ja mlot internetowy jestem !!!! Wyedytuj 1# - edycja zaawansowana - możesz zmienić tytuł. Ale ten jest ładny... Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 malibo57 napisał(a):Wyedytuj 1# - edycja zaawansowana - możesz zmienić tytuł. Ale ten jest ładny... Bo anda chyba już właśnie wyedytowała udało jej się:) Pewnie , że ładny. Quote
czarna anda Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 anio - autor czarna " niewyparzyny pysk" anda na pokladzie wraz z Katarzyna Camparii Gabor-Kantorowicz :) Quote
joteska Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Kasiu, dzielna dziewczynko, to niesamowite jak chętnie drepcze i zasuwa do domku :) Iwona nie mam słów, tak sie cieszę, toć ta sunia wpatrzona w Ciebie jakby znała Cię od dawna, gdzie ta dzika Kaśka?:crazyeye: cos Ty Anda z psem zrobiła? :) będzie dobrze, będzie, musi! proszę o nr konta, zebraliśmy 200 zł z prośbą o przyzwolenie na chociaż jeszcze 10 postów gratis :cool1: Quote
Vectra Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 a to sunia nie siusiała sama ? przepraszam że pytam , jakoś nie doczytałam o tym siusianiu. co prawda prawdziwy psiarz to o kupach zawsze gada , no ale siki to prawie jak kupa Quote
zuzlikowa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='wapiszon']Jaka radość z sikania:) To było do przewidzenia- zestresowana była:) Być może , że i stres miał tu wpływ. Mam jednak wrażenie, że Kasia ćwicząc chodzenie, nabrała pewności i umiejętności w bezbolesnym przykucaniu i po prostu była w stanie przybrać odpowiednią pozycję i... sie wysikała! I rzeczywiście jest to powód do ogromnej radości- mija zagrożenie , że nerki przestają funkcjonować! Zuzia jak miała gorsze dni, jeszcze przed trocoxilem, za nic w świecie nie wysikałaby się leżąc w domu... a ból sprawiał, że nie umiała przykucnąć- albo siadała, albo się wywracała... i nie sikała samodzielnie... wtedy też bardzo bałam się o nerki. Bardzo się cieszę, że w zasadzie ten problem jest już poza sunią... z każdym dniem sprawniejsza i pewniejsza, będzie umiała przyjąć odpowiednią pozycję... a dobrze wychowana sunia, będzie sika poza domem!:) Ciekawa jestem, czy zauważyliście na filmikach zmiany w położeniu ogona Kasieńki? Tylko tak dalej psia dziewczyno! Quote
Recommended Posts