bira Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja też się w niej zakochałam. Ten pies to cudo, chociaż znam ją tylko z netu.......... Quote
PaSja Hera Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 bira napisał(a):Ja też się w niej zakochałam. Ten pies to cudo, chociaż znam ją tylko z netu.......... To nie zaluj,ze jej nie poznalas w realu,bo ta niepewnosc czy wroci jest straszna,spac nie daje...Biedna Pandzia,niczego nie swiadoma:(WIERZE W NIA!!!!! Quote
bira Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ona nie może wrócić... Oby państwo zakochali się w tej niuńce... Quote
sasha Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 to Panda poszła do DT czy tylko na święta,na chwilę...? Quote
andzia69 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 sasha napisał(a):to Panda poszła do DT czy tylko na święta,na chwilę...? Pandzia poszła do dt tylko na święta i sylwestra...ale wszyscy liczymy, ze tam zostanie na zawsze;) Dzisiaj przekazałam prezenciki od Sashy:):) Bardzo dziękuję!!!:loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 andzia69 napisał(a):Pandzia poszła do dt tylko na święta i sylwestra...ale wszyscy liczymy, ze tam zostanie na zawsze;) Dzisiaj przekazałam prezenciki od Sashy:):) Bardzo dziękuję!!!:loveu: ja cały czas zaciskam :kciuki: aby została ..choćby na wiecznym DT Quote
majqa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Byłoby super..., bo skoro teraz znalazła się w istnym raju to psychika jej zjedzie natychmiast jak wróci do rzeczywistości. :-( Quote
ewab Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 He, he Pandzia dzisiaj nawarczała na rezydenta:evil_lol:, a sierść stanęła jej do pionu. Biedny chciał tylko obwąchać ucho, które dostała od sashy. Niuńka dostała też żółta obróżkę i panterkowy kubraczek. W domu został zainstalowany wieszaczek na uprząż baby:eviltong:. Quote
majqa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Pandziunia, spuść z tonu, nie strasz warczydełkiem, proszę. Zbieraj tylko i wyłącznie punkty na - TAK. Quote
sasha Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 oj:roll:gdybym wiedziała,że w gości pojedzie,wysłałabym więcej uch:lol: Quote
andzia69 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 sasha napisał(a):oj:roll:gdybym wiedziała,że w gości pojedzie,wysłałabym więcej uch:lol: ano widzisz:) ale myślę, ze Rey też coś dostał;)...ale jak wiadomo cudze smakuje najlepiej:):) Quote
Incia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Pandorko, czyżby Nowy Rok miał Ci przynieść Własny Domek? Quote
andzia69 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='Incia']Pandorko, czyżby Nowy Rok miał Ci przynieść Własny Domek? MUSI!!!!!:):) Quote
Alicja Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='andzia69']MUSI!!!!!:):) :kciuki::knajpa: Quote
sasha Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ech,gdybym Pandę spotkała wcześniej,jeszcze przed moją szarą,dziś nie szukałaby domu,cóż takie życie...gdyby ten dom ją pokochał i mogła w nim zostać na zawsze-spełniłoby się moje noworoczne życzenie... Quote
andzia69 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 sasha napisał(a):ech,gdybym Pandę spotkała wcześniej,jeszcze przed moją szarą,dziś nie szukałaby domu,cóż takie życie...gdyby ten dom ją pokochał i mogła w nim zostać na zawsze-spełniłoby się moje noworoczne życzenie... Sasha - przeca twój hipopotam też jest kochany i tak długo czekal na twój domek!:):) też nikt jej nie chciał.... Moje życzenie noworoczne jest niespełnialne...chcialabym, żeby żaden bullowaty nie szukal domu....:( Quote
sasha Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 oj tak szare jest cudaśne,właśnie leży przy mnie i pierdzi noworocznie;)ciekawe,że wszelki strach przed wystrzałami przechodzi jej u mnie w łóżku pod kocem:lol:...taaak sobie dywaguję nad zawiłościami losu,że gdybym szarej nie miała albo mogła mieć 2 psy...baaardzo bym chciała żeby się Panduli poszczęściło na starość...:lol: Quote
majqa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Spełnienia tego jednego, jedynego Twojego marzenia w Nowym 2012 Roku Pandziu... Wszystkiego, co byłoby spełnieniem marzeń i dla Was Dziewczyny.... Quote
ewab Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Myślę, że Ciotka Andzia powinna zacząć przygotowywać umowę adopcyjną:) Quote
Alicja Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ewab napisał(a):Myślę, że Ciotka Andzia powinna zacząć przygotowywać umowę adopcyjną:) ojjjj.........:kciuki: Quote
PaSja Hera Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ewab napisał(a):Myślę, że Ciotka Andzia powinna zacząć przygotowywać umowę adopcyjną:) To ja jutro wydrukuje i bedzie czekala:lol::multi::multi::multi:. Quote
majqa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ewab napisał(a):Myślę, że Ciotka Andzia powinna zacząć przygotowywać umowę adopcyjną:) Aż się boję ucieszyć, że to może być prawda... Quote
sasha Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 powoli,powoli poczekajcie aż się sytuacja trochę rozwinie...dajcie dojrzeć sprawie... Quote
Recommended Posts