Alicja Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 andzia69 napisał(a):Pandzia była w niedzielę razem z Reyem w odwiedzinach w schronie:p ino mnie ani Pasji nie było :placz: ale tz EwyB podobno był i porobił zdjęciuszka więc czekamy spokojnie przebierajac nóżkami na zdjęcia:razz::lol: podobno klocek z niej niezły i strasznie otwarta do ludzi:loveu::loveu::loveu: do wszystkich się cieszyla jak prawdziwy ast!:lol: to ja też ,,cierpliwie,, przebieram kończynami czekając na Pandzinkę :) na fotach Quote
Alicja Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 super :) http://desmond.imageshack.us/Himg827/scaled.php?server=827&filename=lmgp1468.jpg&res=medium Quote
baster i lusi Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Pandziuniu cmokam w ten cudny nosek. http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=lmgp1464.jpg&res=medium Quote
ewab Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Trochę nam panienka przytyła:). Osoby, które chcą przekazać nam 1% prosimy o wpisanie w zeznaniu podatkowym: nr KRS 0000098734 cel szczegółowy "potrzebujące zwierzaki z Kielc" Quote
baster i lusi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ewab napisał(a):Trochę nam panienka przytyła:). e tam przytyła może tylko troszeczkę . Quote
andzia69 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 baster i lusi napisał(a):e tam przytyła może tylko troszeczkę . kochanego ciała nigdy za wiele:):) Quote
bira Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Oj tam przytyła ;-) To kubraczek ją pogrubia ;-) Quote
ewab Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Osobiście nie mam nic przeciwko jej wadze. Mam nadzieję, że jej łapiny też nic nie mają:) Quote
agnieszka24 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kubraczek to się już ledwo dopina, a Pandzia wygląda jak salcesonica, jest już taka kwadratowa, że na jej pleckach można serwować herbatkę :evil_lol: Jak jej pańcia dalej będzie tak dogadzać, to zamiast biegać Panda niebawem będzie się toczyć jak kuleczka. Jej pani ma ambitny plan wiosennego biegania z psiakami po lesie, a ja się tylko obawiam czy pręgusce stawy wytrzymają... byłam, widziałam, wycałowałam i wyściskałam moją ulubienicę :loveu: a ona patrzyła się na mnie jak na osobę niespełna rozumu,:diabloti: (takie same zdziwione miny mieli ludzie których akurat odprowadzałam) ale poznała i ucieszyła się, pozwalając się wytarmosić i nacieszyć jej widokiem :) Braciszka ma naprawdę cudnego i bardzo grzecznego! Ślicznie razem wyglądają - cukiereczki dwa :loveu: Quote
sasha Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 faktycznie,cukiereczki dwa...oj,jak ja lubię czytać takie wieści aż w sercu cieplej... Quote
baster i lusi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 agnieszka24 napisał(a):Kubraczek to się już ledwo dopina, a Pandzia wygląda jak salcesonica, jest już taka kwadratowa, że na jej pleckach można serwować herbatkę Ślicznie razem wyglądają - cukiereczki dwa :loveu: może pani wyprała kubraczek w zbyt dużej temperaturze i się skurczył:eviltong: Quote
baster i lusi Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='ewab'] Potrzebujemy leku o nazwie Nivalin. Niestety nie ma go od dłuższego czasu w aptekach i hurtowniach. Czy może ktoś ma jeszcze jakieś zapasy? cioteczki czy nie wiecie gdzie można zdobyć ten lek.Bo potrzebny jest temu psiakowi http://www.dogomania.pl/threads/215438-Kilkumiesi%C4%99czny-katowany-szkielecik-Gacu%C5%9B!PILNIE-potrzebny-DT-zobacz-ludzkie-dzie%C5%82o/page25 [quote name='Klaudus__']Tak - Gacek zaczął rehabiltację. Niestety,aby przynosiła efekty konieczny jest Nivalin. Jest On jednak wycofany ze sprzedaży. Może ktoś ma jakieś ampułki i były w stanie podarować je Gackowi?? Quote
andzia69 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 no niestety z nivalinem jest problem:(:( nie chcę wysylać pw...ale proszę was o wsparcie bialej Pixi z podobnymi problemami co Pandzia:-( http://www.dogomania.pl/threads/224104-amp-amp-quot-chwy%C4%87my-si%C4%99-za-r%C4%99ce-quot-dla-Pixi-!!!-Do-30.03?p=18790789&posted=1#post18790789 Quote
ewab Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 BAster i Lusi trzeba szukać po aptekach. W niektórych jeszcze mają końcówki. Quote
doddy Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nivalin wrócił do obrotu jakiś czas temu jak rozmawiałam z wetem. Bez problemu był do niego dostęp już. Jak potrzeba, mogę zakupić i wysłać. Quote
baster i lusi Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 doddy napisał(a):Nivalin wrócił do obrotu jakiś czas temu jak rozmawiałam z wetem. Bez problemu był do niego dostęp już. Jak potrzeba, mogę zakupić i wysłać. ślicznie dziękuję .zaraz napiszę do Klaudus ile potrzeba i się odezw.jeszcze raz dziękuję. Quote
ewab Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 sasha napisał(a):strasznie tu cicho,jak się miewa Pandzia? Pandzia rządzi:). Czasem się zdarzy, że złapie jakąś nogawkę, raz to nawet udał jej się dotrzeć do zawartości:cool3:. W domu jest ok. Z Reyem dogadują się bez problemów. Mogłyby jeść z jednej miski, gdyby nie to, że Pandzia wyjadałaby wszystko. W efekcie chłop chodziłby głodny, a Pandzia by się turlała:diabloti:. Ze względu na stawy trzeba było trochę ukrócić menu. Bandziorek nabrała trochę linii. Jak jest pogoda, to chodzi ładnie, jak deszczowo i zimno miewa problemy. Oczy stale są zakrapiane, ale domek ze specjalizacją medyczną jej się trafił więc ma stałą opiekę. Patyczki i piłeczki kocha bez umiaru:). Quote
ewab Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Hej, pamiętacie jeszcze Bandziorkę? Zdjęć nie mam, ale domek był z psami u weta. Niestety stawy Reya się posypały. Za to Pandziorka przegląd zaliczyła rewelacyjnie. Wyniki jak u 3-latki. Zachowanie też, choć 12-te urodziny już dawno za nią. Quote
baster i lusi Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='ewab']Hej, pamiętacie jeszcze Bandziorkę? Zdjęć nie mam, ale domek był z psami u weta. Niestety stawy Reya się posypały. Za to Pandziorka przegląd zaliczyła rewelacyjnie. Wyniki jak u 3-latki. Zachowanie też, choć 12-te urodziny już dawno za nią.[/QUOTE] no to jeszcze długich szczęśliwych lat życzymy Pandzi. Quote
andzia69 Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Bo Pandzia jest zaprawiona więc ją licho nie weźmie i dlatego tak dobrze się trzymie :) :) Nie to co moja wychuchana, wydmuchana Manka! Roy pewnie tez był wymuskany i dlatego ma problemy ;) Quote
ewab Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='andzia69']Bo Pandzia jest zaprawiona więc ją licho nie weźmie i dlatego tak dobrze się trzymie :) :) Nie to co moja wychuchana, wydmuchana Manka! Roy pewnie tez był wymuskany i dlatego ma problemy ;)[/QUOTE] Czy powinniśmy z tego wyciągnąć wniosek, że zwierzaki trzeba zaprawiać?:diabloti: Quote
Recommended Posts