Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
Pandzia była w niedzielę razem z Reyem w odwiedzinach w schronie:p ino mnie ani Pasji nie było :placz: ale tz EwyB podobno był i porobił zdjęciuszka więc czekamy spokojnie przebierajac nóżkami na zdjęcia:razz::lol: podobno klocek z niej niezły i strasznie otwarta do ludzi:loveu::loveu::loveu: do wszystkich się cieszyla jak prawdziwy ast!:lol:

to ja też ,,cierpliwie,, przebieram kończynami czekając na Pandzinkę :) na fotach

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę nam panienka przytyła:).

Osoby, które chcą przekazać nam 1% prosimy o wpisanie w zeznaniu podatkowym:

nr KRS 0000098734
cel szczegółowy "potrzebujące zwierzaki z Kielc"

Posted

Kubraczek to się już ledwo dopina, a Pandzia wygląda jak salcesonica, jest już taka kwadratowa, że na jej pleckach można serwować herbatkę :evil_lol: Jak jej pańcia dalej będzie tak dogadzać, to zamiast biegać Panda niebawem będzie się toczyć jak kuleczka. Jej pani ma ambitny plan wiosennego biegania z psiakami po lesie, a ja się tylko obawiam czy pręgusce stawy wytrzymają...

byłam, widziałam, wycałowałam i wyściskałam moją ulubienicę :loveu: a ona patrzyła się na mnie jak na osobę niespełna rozumu,:diabloti: (takie same zdziwione miny mieli ludzie których akurat odprowadzałam) ale poznała i ucieszyła się, pozwalając się wytarmosić i nacieszyć jej widokiem :) Braciszka ma naprawdę cudnego i bardzo grzecznego!
Ślicznie razem wyglądają - cukiereczki dwa :loveu:

Posted

agnieszka24 napisał(a):
Kubraczek to się już ledwo dopina, a Pandzia wygląda jak salcesonica, jest już taka kwadratowa, że na jej pleckach można serwować herbatkę
Ślicznie razem wyglądają - cukiereczki dwa :loveu:

może pani wyprała kubraczek w zbyt dużej temperaturze i się skurczył:eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='ewab']

Potrzebujemy leku o nazwie Nivalin. Niestety nie ma go od dłuższego czasu w aptekach i hurtowniach. Czy może ktoś ma jeszcze jakieś zapasy?
cioteczki czy nie wiecie gdzie można zdobyć ten lek.Bo potrzebny jest temu psiakowi
http://www.dogomania.pl/threads/215438-Kilkumiesi%C4%99czny-katowany-szkielecik-Gacu%C5%9B!PILNIE-potrzebny-DT-zobacz-ludzkie-dzie%C5%82o/page25

[quote name='Klaudus__']Tak - Gacek zaczął rehabiltację.
Niestety,aby przynosiła efekty konieczny jest Nivalin.
Jest On jednak wycofany ze sprzedaży.
Może ktoś ma jakieś ampułki i były w stanie podarować je Gackowi??

Posted

Nivalin wrócił do obrotu jakiś czas temu jak rozmawiałam z wetem. Bez problemu był do niego dostęp już.
Jak potrzeba, mogę zakupić i wysłać.

Posted

doddy napisał(a):
Nivalin wrócił do obrotu jakiś czas temu jak rozmawiałam z wetem. Bez problemu był do niego dostęp już.
Jak potrzeba, mogę zakupić i wysłać.

ślicznie dziękuję .zaraz napiszę do Klaudus ile potrzeba i się odezw.jeszcze raz dziękuję.

• 3 months later...
Posted

sasha napisał(a):
strasznie tu cicho,jak się miewa Pandzia?

Pandzia rządzi:). Czasem się zdarzy, że złapie jakąś nogawkę, raz to nawet udał jej się dotrzeć do zawartości:cool3:. W domu jest ok. Z Reyem dogadują się bez problemów. Mogłyby jeść z jednej miski, gdyby nie to, że Pandzia wyjadałaby wszystko. W efekcie chłop chodziłby głodny, a Pandzia by się turlała:diabloti:.
Ze względu na stawy trzeba było trochę ukrócić menu. Bandziorek nabrała trochę linii. Jak jest pogoda, to chodzi ładnie, jak deszczowo i zimno miewa problemy. Oczy stale są zakrapiane, ale domek ze specjalizacją medyczną jej się trafił więc ma stałą opiekę. Patyczki i piłeczki kocha bez umiaru:).

• 1 year later...
Posted

Hej, pamiętacie jeszcze Bandziorkę? Zdjęć nie mam, ale domek był z psami u weta. Niestety stawy Reya się posypały. Za to Pandziorka przegląd zaliczyła rewelacyjnie. Wyniki jak u 3-latki. Zachowanie też, choć 12-te urodziny już dawno za nią.

Posted

[quote name='ewab']Hej, pamiętacie jeszcze Bandziorkę? Zdjęć nie mam, ale domek był z psami u weta. Niestety stawy Reya się posypały. Za to Pandziorka przegląd zaliczyła rewelacyjnie. Wyniki jak u 3-latki. Zachowanie też, choć 12-te urodziny już dawno za nią.[/QUOTE]
no to jeszcze długich szczęśliwych lat życzymy Pandzi.

Posted

Bo Pandzia jest zaprawiona więc ją licho nie weźmie i dlatego tak dobrze się trzymie :) :) Nie to co moja wychuchana, wydmuchana Manka! Roy pewnie tez był wymuskany i dlatego ma problemy ;)

Posted

[quote name='andzia69']Bo Pandzia jest zaprawiona więc ją licho nie weźmie i dlatego tak dobrze się trzymie :) :) Nie to co moja wychuchana, wydmuchana Manka! Roy pewnie tez był wymuskany i dlatego ma problemy ;)[/QUOTE]
Czy powinniśmy z tego wyciągnąć wniosek, że zwierzaki trzeba zaprawiać?:diabloti: