Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dodatku jej dzisiejsze dobre samopoczucie ujawnilo sie juz z samego rana,gdzie zawsze siusiu i kupka i szybko do biura,to dzisiaj o 8 w lesie,a potem caly czas burki i szczeki"RZUC PILECZKE".Mysle,ze ta nutella dala jej duuuuuuuuuuuzo energii:evil_lol:

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Pandzia jest na FB - nie wiem, czy to wydarzenie, ale generalnie ma tak jakby 'podtemat" czy cuś zrobiony przez Doddy na profilu fundacji - to stamtąd były te 2 zgłoszenia o dt... (...)

... czyli jest jedną z wielu, co zrozumiałe.

Jej trzeba indywidualnego wydarzenia, aktualizowanego o wrzutki kolejnych, dochodzących w trakcie zdjęć (czyli w wydarzeniu link do albumu) + sukcesywny napływ informacji i jeśli mnie zapytacie: Czy pisać, że jej kupka była bardziej brązowa w poniedziałek, a mniej we wtorek to odpowiem - TAK. Czemu? Wielu ludzi lubi czytać takie newsy, dla nich to sygnał, że po drugiej stronie ekranu stoi rzeczywiście zaangażowany w zwierzę człowiek. To tych ludzi pozytywnie nakręca, mobilizuje do działania, pomocy.

Posted

Dziewczyny, potwierdźcie, proszę, wpłaty. Chciałam się wywiązać z wysyłek, mam sygnały, że pieniążki zostały wpłacone, a kupujący liczą na szybką wysyłkę.

Posted

majqa napisał(a):
Dziewczyny, potwierdźcie, proszę, wpłaty. Chciałam się wywiązać z wysyłek, mam sygnały, że pieniążki zostały wpłacone, a kupujący liczą na szybką wysyłkę.

Już potwierdzam.

Z bazarku Majqi
Advena - 16 zł (29.11)
Asl - 7 zł (29.11)
Perfi - 15 zł (29.11)
Incia - 15 zł (29.11)
Rita60 - 15 zł (29.11)
Maria1957 - 17 zł (28.11)
Korek221 - 20 zł (28.11)
Willma - 10 zł (28.11)
Kkasiiiar - 41 zł (28.11)

Z bazarku Divii_gg - 220 zł (25.11)

i od Jolanty D. - 50 zł (25.11)

Baardzo serdecznie dziękujemy:):):)

Posted

czyli doszło
- 156 bazarek Majgi:loveu:
- 220 bazarek Divia:loveu:
- 50 Jola D.:loveu:

czyli posag Pandzi wzbogacił się aż o 426 zł (o ile dobrze policzyłam:oops:):multi::multi::multi:

Pandzia bardzo lubi kości prasowane, uszy i...pileczki tenisowe:evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
To koniecznie musisz ją takim zakupem ucieszyć. :-)

dzisiaj już zakupilam - piłeczek jeszcze ma kilka w zapasie:):) a kupiłam jedno ucho (było uciechy chyba z 5 minut;)) i 10 kostek:):)

Posted

No tak, kostki zajmują trochę więcej czasu. U mnie najlepszą jest ta, która w pierwszej kolejności zostanie napoczęta ( = namemlana ;-)) przez któregoś stwora i potem wszystkie do tej jednej, jedynej kolejkują. :-)

Posted

majqa napisał(a):
No tak, kostki zajmują trochę więcej czasu. U mnie najlepszą jest ta, która w pierwszej kolejności zostanie napoczęta ( = namemlana ;-)) przez któregoś stwora i potem wszystkie do tej jednej, jedynej kolejkują. :-)

aaa - to normalka:) u mnie tyz tak samo;)

dogadzamy Pandzi jak możemy...ona taka szczęśliwa jak się może pobawić, poprzytulać, pomemlać i wylizać;):)....szkoda, że nikt jej nie chce....

Posted

[quote name='sasha']andzia,przysmaki dla Pandzi na ten sam adres co wpłaty czy do kogoś innego?

można na adres schroniska:loveu:

do końca grudnia zostało niestety nie za wiele dni, perspektyw dla Pandzi nie widać:( a i dla nas podobnie:

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111203/POWIAT0104/374375812
http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,10751863,Znow_problem_w_Dyminach__Nie_ma_konkursu_na_schronisko.html

tak więc nikt nie jest w stanie powiedzieć, co będzie ze zwierzakami po 31.12.2011 r:shake:

i tego się boję najbardziej....