Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pandzia Święta spędzi w gronie rodzinnym:). Wczoraj późnym wieczorem pojechała na DT. Za towarzysza ma chłopaka w typie bull, który jest dwa razy większy od Pandzi:). Wyglądają jak dzień i noc - jedno białe, drugie ciemne, jedno wielkie, druga kruszynka. Trzymajmy kciuki za Pandziulę, aby skradła serducha i ten świąteczny DT trwał dłuuuużej.

Mimo przeciwności z jakimi mierzymy się codziennie życzę Wam i Waszym Podopiecznym zdrowych, spokojnych, pogodnych Świąt. Nabierajcie sił, bo dużo pracy przed nami:)

Posted

ewab napisał(a):
Pandzia Święta spędzi w gronie rodzinnym:). Wczoraj późnym wieczorem pojechała na DT. Za towarzysza ma chłopaka w typie bull, który jest dwa razy większy od Pandzi:). (...)

Już mi się mojjjda ze skrzywionej w uśmiechniętą zmieniła. :-)
Uff... ależ ulga. Wspaniała wiadomość.

Posted

[quote name='ewab']Pandzia Święta spędzi w gronie rodzinnym:). Wczoraj późnym wieczorem pojechała na DT. Za towarzysza ma chłopaka w typie bull, który jest dwa razy większy od Pandzi:). Wyglądają jak dzień i noc - jedno białe, drugie ciemne, jedno wielkie, druga kruszynka. Trzymajmy kciuki za Pandziulę, aby skradła serducha i ten świąteczny DT trwał dłuuuużej.

Mimo przeciwności z jakimi mierzymy się codziennie życzę Wam i Waszym Podopiecznym zdrowych, spokojnych, pogodnych Świąt. Nabierajcie sił, bo dużo pracy przed nami:)

:loveu:....Pandziu :kciuki:

a miałam już nie zaglądać dzisiaj ...coś mnie podkusiło ... :loveu:

nasze życzonka w Galerii Zyczeń i u Nas

Posted

...:crazyeye::loveu: ja też miałam już dziś nie zaglądać ale...Pandziu twój DT,to najpiękniejszy prezent dziś pod choinkę,będę trzymać paluchy żebyś została tam i na następną wigilię,powodzenia pręgusie...

Posted

Pandziu i do Ciebie uśmiechnął się los.Moja maleńka ciepłe zyczenia ślę dla Ciebie i wszystkich cioteczek.

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

Posted

Trzymamy kciuki,zeby nie wrocila do schronu...Ja za nia tesknie,brakuje jej,ale DOM to DOM.....co czuje pies,ktory wraca...pustke...Ja juz ne chce czuc tego co bylo po powrocie z ostatniej wycieczki na badania...kolejne zawirowania w psychice...Pandzu zycze Ci szczescia:)!!!!

Posted

Pani, która wzięła na DT Pandzię niedawno pożegnała swoją suczynkę (właśnie z guziorami wątroby). Ma swoje dylematy. Pewnie ją rozumiecie.
Bardzo bym chciała, aby to miejsce w swoim łóżku:) odstąpiła Pandzi na stałe.

Posted

ewab napisał(a):
Pani, która wzięła na DT Pandzię niedawno pożegnała swoją suczynkę (właśnie z guziorami wątroby). Ma swoje dylematy. Pewnie ją rozumiecie.
Bardzo bym chciała, aby to miejsce w swoim łóżku:) odstąpiła Pandzi na stałe.

cały czas o Pandzi myślę i trzymam :kciuki: za decyzję tej pani

Posted

ewab napisał(a):
(...) Pewnie ją rozumiecie. (...)

Oczywiście, że tak. Cudnie, że w ogóle udało się dopiąć tymczas u tej pani. Bosko, że się zgodziła.

Posted

Incia napisał(a):
Jak się miewa śliczna Pandzia?

Pandzia spi na łóżeczku z towarzyszem i Pania:).czuje sie ponoc REWELACJA!!!!Ale nowy rok tuz,tuz....modle sie ,zeby do schronu juz nie musiala wracac...choc tesknie....

Posted

PaSja Hera napisał(a):
Pandzia spi na łóżeczku z towarzyszem i Pania:).czuje sie ponoc REWELACJA!!!!Ale nowy rok tuz,tuz....modle sie ,zeby do schronu juz nie musiala wracac...choc tesknie....

To by ją chyba zabiło... z łożka znowu do schronu...........