Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
zaglądam z nadzieją

Umowa jeszcze nie podpisana, ale "prawie na pewno" Pandzia zostanie na stałe w DT. Zachowuje się ładnie, jedynie podgryza najlepszą przyjaciółkę i zarazem sąsiadkę Pani Domu:cool3:. Sugerowałam, żeby zmieniła przyjaciółkę, bo Pandzia zna się na ludziach:)

Posted

ewab napisał(a):
Umowa jeszcze nie podpisana, ale "prawie na pewno" Pandzia zostanie na stałe w DT. Zachowuje się ładnie, jedynie podgryza najlepszą przyjaciółkę i zarazem sąsiadkę Pani Domu:cool3:. Sugerowałam, żeby zmieniła przyjaciółkę, bo Pandzia zna się na ludziach:)

...........:cool2:

Posted

sasha napisał(a):
ja też czekam bardzo aż to "prawie na pewno" zmieni się na "zostaje":roll:

i ja czekam:lol::multi:

Co do wpłat - musi to EwaB sprawdzić:) bo ja nie mam wglądu;)

Posted

ewab napisał(a):
Tak wpłynęły 16.12. Dziękuję bardzo:)

ekhmmm że tak spytam - a ile ? bo muszę uzupełnić na 1 stronie;)

Cyklosporyna się jej skonczyła....mam nadzieję, ze jutro dojdzie...Dzięki Doddy za zalatwienie leku!!!:):)

Posted

andzia69 napisał(a):

Cyklosporyna się jej skonczyła....mam nadzieję, ze jutro dojdzie...Dzięki Doddy za zalatwienie leku!!!:):)

Ona na cyklosporynie jest? Na co to bierze? Nie doczytałam chyba... Ja niedawno wywaliłam cyklosporynę po mojej Ambie... cholerka nie znalazłam chętnych na to coś i się pozbyłam...

Posted

Będę miała na uwadze ;-) Kuzynka mi wypisywała recepty ludzkie na cyklo, bo cena dla psa wyrywała z butów. Jak będę w Polsce postaram się coś załatwić.

Posted

Moja Amba też zjadała ogromne ilości cyklo, do tego później doszedł vetmedin i inne atrakcje, więc musiałam sobie radzić ;-)

Jak u Pandusi? Zostaje w domku?

Posted

andzia69 napisał(a):

O jaka ciekawa, nic się nie ukryje. 50 zł:).

bira napisał(a):
Moja Amba też zjadała ogromne ilości cyklo, do tego później doszedł vetmedin i inne atrakcje, więc musiałam sobie radzić ;-)

Jak u Pandusi? Zostaje w domku?

Zostaje, tylko Andzia musi formalności załatwić:). Dostałam zdjęcia Panduli, co prawda tylko MMS. Niestety nie wstawię bo kabelek mi się zapodział i mimo że godzinę walczyłam z tym blutyfusem to tylko telefon zwiesiłam.

Posted

[quote name='bira']Super :-) Lepszych wiadomości nie można sobie wymarzyć :-)
Oj, tam nie można:diabloti:. Dla Pandzi szczęście już się uśmiechnęło, ale zawsze można znaleźć dom dla kolejnej bidy. Zdaje się, że Andzia ma już jakiego kolejnego astkowego kandydata.

EDIT

Pandzia z Rejem

Posted

andzia69 napisał(a):
Historia jakich wiele...więc nie stać mnei na ckliwe teksty, bo już chyba takie mało kogo ruszają...założę jej wątek chyba tylko po to, by sobie popisać:(

no i cuda się zdarzają.:lol:Pandziu:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

HUHUHUUUUURAAA:loveu::loveu::loveu:niesamowicie się cieszę...wielki,wielgachny kamień z serca mi spadł...życzę ci szczęścia piękna pręgowana Królewno:loveu: