ewab Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Alicja napisał(a):zaglądam z nadzieją Umowa jeszcze nie podpisana, ale "prawie na pewno" Pandzia zostanie na stałe w DT. Zachowuje się ładnie, jedynie podgryza najlepszą przyjaciółkę i zarazem sąsiadkę Pani Domu:cool3:. Sugerowałam, żeby zmieniła przyjaciółkę, bo Pandzia zna się na ludziach:) Quote
majqa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 ... czyli jest szansa, by marzenie zamieniło się w pewnik. Cudnie. :-) Quote
baster i lusi Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 15 .12. przelałam grosik dla Pandzi.doszedł? Quote
bira Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Matko.. ja cała w nerwach a tu jeszcze nic nie wiadomo... No nic czekam dalej, ale jakoś dziwnie spokojna jestem ;-) Quote
Alicja Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 ewab napisał(a):Umowa jeszcze nie podpisana, ale "prawie na pewno" Pandzia zostanie na stałe w DT. Zachowuje się ładnie, jedynie podgryza najlepszą przyjaciółkę i zarazem sąsiadkę Pani Domu:cool3:. Sugerowałam, żeby zmieniła przyjaciółkę, bo Pandzia zna się na ludziach:) ...........:cool2: Quote
sasha Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 ja też czekam bardzo aż to "prawie na pewno" zmieni się na "zostaje":roll: Quote
andzia69 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 sasha napisał(a):ja też czekam bardzo aż to "prawie na pewno" zmieni się na "zostaje":roll: i ja czekam:lol::multi: Co do wpłat - musi to EwaB sprawdzić:) bo ja nie mam wglądu;) Quote
ewab Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 baster i lusi napisał(a):15 .12. przelałam grosik dla Pandzi.doszedł? Tak wpłynęły 16.12. Dziękuję bardzo:) Quote
Incia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Chyba sie Pandorki los odmienił:lol:A tak sie bałaś, Andziu...Będzie dobrze, jestem pewna! Quote
andzia69 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 ewab napisał(a):Tak wpłynęły 16.12. Dziękuję bardzo:) ekhmmm że tak spytam - a ile ? bo muszę uzupełnić na 1 stronie;) Cyklosporyna się jej skonczyła....mam nadzieję, ze jutro dojdzie...Dzięki Doddy za zalatwienie leku!!!:):) Quote
doddy Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dzisiaj wyszła z Wawy kurierem na adres schroniska. Quote
bira Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 andzia69 napisał(a):ekhmmm że tak spytam - a ile ? bo muszę uzupełnić na 1 stronie;) Cyklosporyna się jej skonczyła....mam nadzieję, ze jutro dojdzie...Dzięki Doddy za zalatwienie leku!!!:):) Ona na cyklosporynie jest? Na co to bierze? Nie doczytałam chyba... Ja niedawno wywaliłam cyklosporynę po mojej Ambie... cholerka nie znalazłam chętnych na to coś i się pozbyłam... Quote
doddy Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ona bierze w kroplach :) A na przyszłość to my mamy Nero amstaffa z AZS co jest na cyklosporynie w tabletkach :) Quote
bira Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Będę miała na uwadze ;-) Kuzynka mi wypisywała recepty ludzkie na cyklo, bo cena dla psa wyrywała z butów. Jak będę w Polsce postaram się coś załatwić. Quote
doddy Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dzięki. My też sobie jakoś "radzimy" bo Nero zjada 2 opakowania miesięcznie. Quote
bira Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Moja Amba też zjadała ogromne ilości cyklo, do tego później doszedł vetmedin i inne atrakcje, więc musiałam sobie radzić ;-) Jak u Pandusi? Zostaje w domku? Quote
ewab Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 andzia69 napisał(a):ekhmmm że tak spytam - a ile ? bo muszę uzupełnić na 1 stronie;) O jaka ciekawa, nic się nie ukryje. 50 zł:). bira napisał(a):Moja Amba też zjadała ogromne ilości cyklo, do tego później doszedł vetmedin i inne atrakcje, więc musiałam sobie radzić ;-) Jak u Pandusi? Zostaje w domku? Zostaje, tylko Andzia musi formalności załatwić:). Dostałam zdjęcia Panduli, co prawda tylko MMS. Niestety nie wstawię bo kabelek mi się zapodział i mimo że godzinę walczyłam z tym blutyfusem to tylko telefon zwiesiłam. Quote
majqa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ewab napisał(a):(...) Zostaje, tylko Andzia musi formalności załatwić:). (...) Yuhuuu!!!!!!!!! :sweetCyb::bigcool::cunao: Quote
bira Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Super :-) Lepszych wiadomości nie można sobie wymarzyć :-) Quote
chita Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 jezuuuu cudownie!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: tak zaczynac nowy rok to ja rozumiem:loveu: Quote
ewab Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='bira']Super :-) Lepszych wiadomości nie można sobie wymarzyć :-) Oj, tam nie można:diabloti:. Dla Pandzi szczęście już się uśmiechnęło, ale zawsze można znaleźć dom dla kolejnej bidy. Zdaje się, że Andzia ma już jakiego kolejnego astkowego kandydata. EDIT Pandzia z Rejem Quote
baster i lusi Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 andzia69 napisał(a):Historia jakich wiele...więc nie stać mnei na ckliwe teksty, bo już chyba takie mało kogo ruszają...założę jej wątek chyba tylko po to, by sobie popisać:( no i cuda się zdarzają.:lol:Pandziu:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bira Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Chyba zejdę ;-) Tej to się powodzi :-) Z super lokum schroniskowego prosto do wyra ;-) Quote
sasha Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 HUHUHUUUUURAAA:loveu::loveu::loveu:niesamowicie się cieszę...wielki,wielgachny kamień z serca mi spadł...życzę ci szczęścia piękna pręgowana Królewno:loveu: Quote
Recommended Posts