Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PaSja Hera']Straszny pies MORDERCA:)...wybry,dziwadztwo,zabojca itp.,takie porownania padaja pod adresem Pandzi,to przykre:(:([/QUOTE]

Mnie zabija za każdym razem, kiedy spojżę na jej fotkę.
Niedługo będzie dla niej i jeszcze jednej suni bazarek ode mnie. Tylko zekam, aż go dziewczyna wystawi :-)

Posted

jestem i ja, nie wiem jak moge pomoc, bo tymczasu dac nie moge, nie tutaj gdzie jestem...
sunia slodziak straszny, taka sponiewierana i jeszcze takie ufne oczy ma...

bede zagladac

Posted

Pandzia , prawdziwa ,,mamuśka,,:loveu: .

Bo Andziu , ludzie są nieświadomi chyba tego co Pandzi grozi:shake: albo nie chcą przyjąć tego do wiadomości , jeśli sprawa pójdzie nie tak jak trzeba ....

a właścicielka hodowli już sie nie odezwała ??

Posted

Dzisiaj Agpol przyjechała poznać Pandzię:) i nawet razem z córka ostały się w calości;) Agpol podarowała Pandzi 200 zł i na innego kieleckiego biedaka schronowego 100 zł, a oprocz tego dała na bazarek fanty w postaci slicznych 2 pontonów dla psiaków:loveu::loveu::loveu: Pandzia bardzo dziękuję w imieniu swoim i naszych psiaków!!!:loveu::Cool!:

Posted

Kochają cioteczki Pandzię .

ja nie mam warunków na psiaka 2 go , a szczególnie na psiaka starszego :( ...już martwię się jak będzie z Ozzym na przyszłość ( teraz jak chorował to był kłopot z pokonywaniem schodów )

Posted

Alicja napisał(a):
Kochają cioteczki Pandzię .

ja nie mam warunków na psiaka 2 go , a szczególnie na psiaka starszego :( ...już martwię się jak będzie z Ozzym na przyszłość ( teraz jak chorował to był kłopot z pokonywaniem schodów )

No Ciotka Ty się nawet nie przyznaj, że masz tylko jednego. A że starsza to spokojniejsza:eviltong:.
Czy to, że Agpol odwiedziła Pandzię może oznaczać jakieś światełko?

Posted

ewab napisał(a):
No Ciotka Ty się nawet nie przyznaj, że masz tylko jednego. A że starsza to spokojniejsza:eviltong:.

przyznaję się bez bicia i ze smutkiem ....tylko 1

Pandziu my cały czas z Ozzulkiem :kciuki:

Posted

ja zaglądam codziennie,tu,na niebieskie i na fundacyjne też ale nie piszę,bo co mam napisać,nic,prócz tego hospicjum,o którym pisałam na pv,więcej nie wymyślę...mogę jedynie ofiarować deklarację stałą jeśli znajdzie się dla niej gdzieś miejsce i w miarę możliwości leki...

Posted

ewab napisał(a):

niestety:( do Niemiec jej nie zabiorą:( zabierały szczeniorkę od Edyty dla swojej znajomej koleżanki w Niemczech i koniecznie chciały poznać Pandzię...choć Agpol na ucho mi mówiła, że jej córka już kombinowala jak Pandzię przemycić...:( wszyscy Pandzię kochaja...jednak nikt nie ma dla niej miejsca...:( Ale za to Agpol może napisać, że ona nie jest potworem...z resztą Incia, którą Panda widziała rowniez pierwszy raz na oczy też...

szukam dla niej nawet platnego dt...szukam...:(

Posted

Pandora jest cudowna, mądra i piękna. Tak mi przykro, że nie umiem jej pomóc...Prawda jest taka, że ludzie nie chcą starych psów, a tym bardziej chorych. A ci, którym to nie przeszkadza, są już zapsieni, albo z różnych powodów psa mieć nie mogą...

Posted

dokładnie,ludzie nie chcą starszych,chorych psów,a tych,którzy się tego nie boją jest za mało...a przecież ci psi emeryci też zasługują na miłość,kawałek serca i ciepła na starość,co z tego,że może nie pożyją długo ale to,jeśli ktoś ofiaruje im dobry dom,będzie najlepszy czas w ich często koszmarnym życiu...może ktoś taki znajdzie się dla Pandy:-(...