majqa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cudo do zacałowania... eh, jakie to smutne... :-( Quote
andzia69 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,10764010,Zarzuty_za_cierpienie_zwierzat_w_schronisku_w_Dyminach.html Kierowniczka schronu za PUKu usłyszała zarzuty...pewnie i tak niewiele jej zrobią... Quote
PaSja Hera Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='bira']Prawdziwy pies morderca ;-)[/QUOTE] Straszny pies MORDERCA:)...wybry,dziwadztwo,zabojca itp.,takie porownania padaja pod adresem Pandzi,to przykre:(:( Quote
bira Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='PaSja Hera']Straszny pies MORDERCA:)...wybry,dziwadztwo,zabojca itp.,takie porownania padaja pod adresem Pandzi,to przykre:(:([/QUOTE] Mnie zabija za każdym razem, kiedy spojżę na jej fotkę. Niedługo będzie dla niej i jeszcze jednej suni bazarek ode mnie. Tylko zekam, aż go dziewczyna wystawi :-) Quote
majqa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='andzia69']http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,10764010,Zarzuty_za_cierpienie_zwierzat_w_schronisku_w_Dyminach.html Kierowniczka schronu za PUKu usłyszała zarzuty...pewnie i tak niewiele jej zrobią... Kropla drąży skałę więc... oby coś to dało... Quote
agpol Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 jestem i ja, nie wiem jak moge pomoc, bo tymczasu dac nie moge, nie tutaj gdzie jestem... sunia slodziak straszny, taka sponiewierana i jeszcze takie ufne oczy ma... bede zagladac Quote
chita Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 na pandzie mozna glosowac [url]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=81&t=7005&start=30[/url] Quote
andzia69 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 mało co zagląda i tu...i na niebieskie...i na fundacyjne:-( no cóż... http://www.youtube.com/watch?v=kc1AShF-ir4&feature=youtu.be Quote
Alicja Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Pandzia , prawdziwa ,,mamuśka,,:loveu: . Bo Andziu , ludzie są nieświadomi chyba tego co Pandzi grozi:shake: albo nie chcą przyjąć tego do wiadomości , jeśli sprawa pójdzie nie tak jak trzeba .... a właścicielka hodowli już sie nie odezwała ?? Quote
andzia69 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Dzisiaj Agpol przyjechała poznać Pandzię:) i nawet razem z córka ostały się w calości;) Agpol podarowała Pandzi 200 zł i na innego kieleckiego biedaka schronowego 100 zł, a oprocz tego dała na bazarek fanty w postaci slicznych 2 pontonów dla psiaków:loveu::loveu::loveu: Pandzia bardzo dziękuję w imieniu swoim i naszych psiaków!!!:loveu::Cool!: Quote
bira Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Wspaniała jest... boze, gdybym miała warunki już była by u mnie... Dla mnie jej wiek to atut. Ale na razie doopa blada... Quote
Alicja Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Kochają cioteczki Pandzię . ja nie mam warunków na psiaka 2 go , a szczególnie na psiaka starszego :( ...już martwię się jak będzie z Ozzym na przyszłość ( teraz jak chorował to był kłopot z pokonywaniem schodów ) Quote
ewab Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Alicja napisał(a):Kochają cioteczki Pandzię . ja nie mam warunków na psiaka 2 go , a szczególnie na psiaka starszego :( ...już martwię się jak będzie z Ozzym na przyszłość ( teraz jak chorował to był kłopot z pokonywaniem schodów ) No Ciotka Ty się nawet nie przyznaj, że masz tylko jednego. A że starsza to spokojniejsza:eviltong:. Czy to, że Agpol odwiedziła Pandzię może oznaczać jakieś światełko? Quote
Alicja Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ewab napisał(a):No Ciotka Ty się nawet nie przyznaj, że masz tylko jednego. A że starsza to spokojniejsza:eviltong:. Czy to, że Agpol odwiedziła Pandzię może oznaczać jakieś światełko? przyznaję się bez bicia i ze smutkiem ....tylko 1 Pandziu my cały czas z Ozzulkiem :kciuki: Quote
sasha Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ja zaglądam codziennie,tu,na niebieskie i na fundacyjne też ale nie piszę,bo co mam napisać,nic,prócz tego hospicjum,o którym pisałam na pv,więcej nie wymyślę...mogę jedynie ofiarować deklarację stałą jeśli znajdzie się dla niej gdzieś miejsce i w miarę możliwości leki... Quote
andzia69 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 ewab napisał(a): Czy to, że Agpol odwiedziła Pandzię może oznaczać jakieś światełko? niestety:( do Niemiec jej nie zabiorą:( zabierały szczeniorkę od Edyty dla swojej znajomej koleżanki w Niemczech i koniecznie chciały poznać Pandzię...choć Agpol na ucho mi mówiła, że jej córka już kombinowala jak Pandzię przemycić...:( wszyscy Pandzię kochaja...jednak nikt nie ma dla niej miejsca...:( Ale za to Agpol może napisać, że ona nie jest potworem...z resztą Incia, którą Panda widziała rowniez pierwszy raz na oczy też... szukam dla niej nawet platnego dt...szukam...:( Quote
Incia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Pandora jest cudowna, mądra i piękna. Tak mi przykro, że nie umiem jej pomóc...Prawda jest taka, że ludzie nie chcą starych psów, a tym bardziej chorych. A ci, którym to nie przeszkadza, są już zapsieni, albo z różnych powodów psa mieć nie mogą... Quote
sasha Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 dokładnie,ludzie nie chcą starszych,chorych psów,a tych,którzy się tego nie boją jest za mało...a przecież ci psi emeryci też zasługują na miłość,kawałek serca i ciepła na starość,co z tego,że może nie pożyją długo ale to,jeśli ktoś ofiaruje im dobry dom,będzie najlepszy czas w ich często koszmarnym życiu...może ktoś taki znajdzie się dla Pandy:-(... Quote
majqa Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 andzia69 napisał(a): (...) szukam dla niej nawet platnego dt...szukam...:( Napisz Andziu do kasiaprzystał i ajlii. Może u którejś z nich? Quote
andzia69 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Kasiaprzystał to B.Biała albo Żywiec...a Ajlli to gdzie? na razie Pandzia pozdrawia swoich fanów: Quote
baster i lusi Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Andzia a u Ginn ?Śliczna smutna kochana mordeczka. Quote
Recommended Posts