Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sasha napisał(a):
wysłałam Pandusi to,co lubi powinno dojść do wigilii,andzia czy Artelac na jej oczka potrzebny?

Dzięki:) co do oczek to leki jeszcze ma:)

majqa napisał(a):
No to 3mam kciuki, by coś z tego wyszło.

raczej nic z tego nie wyjdzie...sunia musi lubieć wszystko i wszystkich:(

Posted

andzia69 napisał(a):
(...) raczej nic z tego nie wyjdzie...sunia musi lubieć wszystko i wszystkich:(

To biorąc pod uwagę wymogi ja wśród swojej 14tki nie mam ani jednego takiego psiego stwora. :roll: Eh... :-(

Posted

andzia ja z rozpędu zapomniałam napisać na kopercie,że to paczuszka dla Pandusi ale w nadawcy jest mój nick,to mam nadzieję,że trafi do niej...
...wigilijny domku dla Pandy,gdzie ty jesteś...?

Posted

[quote name='sasha']andzia ja z rozpędu zapomniałam napisać na kopercie,że to paczuszka dla Pandusi ale w nadawcy jest mój nick,to mam nadzieję,że trafi do niej...
...wigilijny domku dla Pandy,gdzie ty jesteś...?

bardzo dziękuję:)

szkoda tylko, ze dla Pandzi to nei będą wesole święta:(

co do schronu - macie to poczytajcie:

tak było mówione:

http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,472...chronisko.html

a tak dzisiaj:

http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,472...zwierzeta.html

ot i cale świętokrzyskie....

Posted

Pandziu ......Ozzy zaciska wszystkie 4 łapki abyś trafiła do domku ..

Andziu , brak słów na to wszystko ...tylko nam się dobrze pisze a wy jesteście wewnatrz całej tej sprawy ...wy i zwierzaczki :(

Posted

dzisiaj Pandzia dostala prezent od Mathali - worek karmy Josery:) bardzo Pandzia dziękuje - szczegolnie za dodatki do worka;);)

i zjadla mi dzisiaj słodką bułkę - wyciągnęła sobie z reklamówki:diabloti:

kiedyś koleżanka zostawiła w biurze reklamówkę na podlodze...a w reklamówce były okruszki wędzonych suszonych płucek i...jej skarpetki:roll::evil_lol:...jak weszły potem do biura to Pandzia miala reklamowkę na głowie, a skarpetki zwisały jej spod reklamówki po obu stronach głowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to taka chwilowa radość z jej życia....

Posted

jest przecudowna dlaczego nikt tego nie widzi...czy ludzi o dobrym sercu już nie ma...tak bym chciała maleńka żebyś miała swoje święta w swoim dobrym domu na zawsze...

Posted

[quote name='sasha']jest przecudowna dlaczego nikt tego nie widzi...czy ludzi o dobrym sercu już nie ma...tak bym chciała maleńka żebyś miała swoje święta w swoim dobrym domu na zawsze...

nikt nie widzi...oprócz nas:(

Posted

ja ci życzę malutka żeby ktoś podarował ci swoje serce na zawsze i trochę miejsca w swoim życiu...żeby psie serce było już zawsze bezpieczne...wierzę,że ktoś na ciebie czeka tylko może jeszcze o tym nie wie...

Posted

Pandziu, z okazji zbliżających się świąt, życzęCi wspaniałego domku, cudownego człowieka, pełnej michy i miejsca pod kołderką :-)Buziaki malutka