Alicja Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 majqa napisał(a):Yuhuuu!!!!!!!!! :sweetCyb::bigcool::cunao: :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
andzia69 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 ewab napisał(a):O jaka ciekawa, nic się nie ukryje. 50 zł:). Zostaje, tylko Andzia musi formalności załatwić:). Dostałam zdjęcia Panduli, co prawda tylko MMS. Niestety nie wstawię bo kabelek mi się zapodział i mimo że godzinę walczyłam z tym blutyfusem to tylko telefon zwiesiłam. ordnung musi być!:) a ty specjalnie po nocy wstawiasz takie wieści, cobym doczytala na końcu:placz::placz: chyba pójdę się upić - z radości:loveu::loveu::loveu: i z bólu...po stracie "8";) Quote
ewab Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='andzia69']ordnung musi być!:) a ty specjalnie po nocy wstawiasz takie wieści, cobym doczytala na końcu:placz::placz: chyba pójdę się upić - z radości:loveu::loveu::loveu: i z bólu...po stracie "8";) Uuuu... stomatolog jednak była mało delikatna? Na pocieszenie (jak mi się uda) wstawię jeszcze bonusa:) Quote
Alicja Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 andzia69 napisał(a): chyba pójdę się upić - z radości:loveu::loveu::loveu: i z bólu...po stracie "8";) oj , współczuję , ja rok temu po wyrwaniu ,,8,, przesiedziałam 3 tygodnie na L4 Quote
andzia69 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 weźcie mnie nie straszcie:crazyeye:....stomatolog byla ok...ale opuszcza mnie znieczulenie...mam nadzieję, ze nie będzie najgorzej... Quote
Alicja Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 andzia69 napisał(a):weźcie mnie nie straszcie:crazyeye:....stomatolog byla ok...ale opuszcza mnie znieczulenie...mam nadzieję, ze nie będzie najgorzej... jak bez przygód było rwanie to spoko ...ale weź już coś p/bólowego ja musialam na pogotowie jechać bo mi pani dentystka kuku zrobiła :diabloti: Quote
Incia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Idę sobie popłakać z radości. Pandziu, tak się cieszę:multi: Quote
ewab Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dziękujemy ciotce Doddy na kropelki do oczu. Gdybyśmy znali stężenie to można by było je przygotowywać na miejscu. U Pandziołki ok. Rozkochuje wszystkich, których spotka na swojej drodze. Z Panią, a zwłaszcza młodym Panem też sobie szybciutko poradziła. Quote
Alicja Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ewab napisał(a):Dziękujemy ciotce Doddy na kropelki do oczu. Gdybyśmy znali stężenie to można by było je przygotowywać na miejscu. U Pandziołki ok. Rozkochuje wszystkich, których spotka na swojej drodze. Z Panią, a zwłaszcza młodym Panem też sobie szybciutko poradziła. czyli wzięła dziewczynka sprawy w swoje łapki :loveu: Quote
sasha Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 a co to za specjalne kropelki bierze Pandula? Quote
andzia69 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 sasha napisał(a):a co to za specjalne kropelki bierze Pandula? Cyklosporyna do oczkow:) Quote
sasha Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 a faktycznie,gapa ze mnie,było już pisane...a ta Cyklosporyna tylko w kroplach?W maści(Optimmune)do oczek nie może być? Quote
ewab Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Sorry za jakość. Na szczęście nie do ogłoszeń. W nowym mundurku i obróżce:) Zobaczcie jaka z Pandzi kruszyna w porównaniu z Rejem Quote
bira Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ale dziewcznka trafiła bosko :-) Jaki ma wzrok rozmarzony :-) Do tego kumpel do zabawy :-) Lepiej być nie może :-) Quote
andzia69 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 moja słodka kruszynka:loveu::loveu::loveu:ale zadowolona jak widac z kolegi:lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Mikrusek z Pandziny :) ma teraz takiego przystojniaka przy sobie :cool2: Quote
sasha Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 oczy się robią jakieś takie mokre,jak się patrzy na nią i na to co wreszcie dostała od losu...czasem się życie jeszcze uśmiecha na starość...duuużo zdrowia Pandulo:bye: Quote
PaSja Hera Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Moje Słoneczko najukochańsze,tak bardzo sie ciesze:loveu::loveu::loveu::multi:!POWODZENIA!!! Quote
majqa Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='ewab'](...) U Pandziołki ok. Rozkochuje wszystkich, których spotka na swojej drodze. Z Panią, a zwłaszcza młodym Panem też sobie szybciutko poradziła.[/QUOTE] Tak 3maj Maleńka, tak 3maj, to Ci się należało!!! :-) Quote
Alicja Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='majqa']Tak 3maj Maleńka, tak 3maj, to Ci się należało!!! :-)[/QUOTE] dokładnie :kciuki: Quote
ewab Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Suczydło dostało nowe imię - Bandzia. Zdarzają jej się próby rozbierania ludzi na ulicy:cool3:. A kiedy poszarpała nogawkę rowerzyście ten dostał burę, że zima a on na rowerze jeździ:oops:. Quote
sasha Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 no bo ludzie to też,w zimie rowerem i to jeszcze w spodniach:lol: z Pandy Bandita normalnie! Quote
Alicja Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='ewab']Suczydło dostało nowe imię - Bandzia. Zdarzają jej się próby rozbierania ludzi na ulicy:cool3:. A kiedy poszarpała nogawkę rowerzyście ten dostał burę, że zima a on na rowerze jeździ:oops:.[/QUOTE] :lol::lol: Quote
andzia69 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='sasha']no bo ludzie to też,w zimie rowerem i to jeszcze w spodniach:lol: z Pandy Bandita normalnie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to moze jej trzeba kaganiec taki jak miał Hannibal Lecter:cool3::diabloti: siakiś znajdę taki w schronie:razz: oddajcie glos na nasze schronisko - można wygrac karmę: https://zwierzaki.tesco.pl/ Quote
Recommended Posts