Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewab napisał(a):
O jaka ciekawa, nic się nie ukryje. 50 zł:).

Zostaje, tylko Andzia musi formalności załatwić:). Dostałam zdjęcia Panduli, co prawda tylko MMS. Niestety nie wstawię bo kabelek mi się zapodział i mimo że godzinę walczyłam z tym blutyfusem to tylko telefon zwiesiłam.

ordnung musi być!:)

a ty specjalnie po nocy wstawiasz takie wieści, cobym doczytala na końcu:placz::placz:

chyba pójdę się upić - z radości:loveu::loveu::loveu: i z bólu...po stracie "8";)

Posted

[quote name='andzia69']ordnung musi być!:)

a ty specjalnie po nocy wstawiasz takie wieści, cobym doczytala na końcu:placz::placz:

chyba pójdę się upić - z radości:loveu::loveu::loveu: i z bólu...po stracie "8";)

Uuuu... stomatolog jednak była mało delikatna?
Na pocieszenie (jak mi się uda) wstawię jeszcze bonusa:)

Posted

andzia69 napisał(a):

oj , współczuję , ja rok temu po wyrwaniu ,,8,, przesiedziałam 3 tygodnie na L4

Posted

andzia69 napisał(a):
weźcie mnie nie straszcie:crazyeye:....stomatolog byla ok...ale opuszcza mnie znieczulenie...mam nadzieję, ze nie będzie najgorzej...

jak bez przygód było rwanie to spoko ...ale weź już coś p/bólowego

ja musialam na pogotowie jechać bo mi pani dentystka kuku zrobiła :diabloti:

Posted

Dziękujemy ciotce Doddy na kropelki do oczu. Gdybyśmy znali stężenie to można by było je przygotowywać na miejscu. U Pandziołki ok. Rozkochuje wszystkich, których spotka na swojej drodze. Z Panią, a zwłaszcza młodym Panem też sobie szybciutko poradziła.

Posted

ewab napisał(a):
Dziękujemy ciotce Doddy na kropelki do oczu. Gdybyśmy znali stężenie to można by było je przygotowywać na miejscu. U Pandziołki ok. Rozkochuje wszystkich, których spotka na swojej drodze. Z Panią, a zwłaszcza młodym Panem też sobie szybciutko poradziła.

czyli wzięła dziewczynka sprawy w swoje łapki :loveu:

Posted

oczy się robią jakieś takie mokre,jak się patrzy na nią i na to co wreszcie dostała od losu...czasem się życie jeszcze uśmiecha na starość...duuużo zdrowia Pandulo:bye:

Posted

[quote name='ewab'](...) U Pandziołki ok. Rozkochuje wszystkich, których spotka na swojej drodze. Z Panią, a zwłaszcza młodym Panem też sobie szybciutko poradziła.[/QUOTE]
Tak 3maj Maleńka, tak 3maj, to Ci się należało!!! :-)

Posted

Suczydło dostało nowe imię - Bandzia. Zdarzają jej się próby rozbierania ludzi na ulicy:cool3:.
A kiedy poszarpała nogawkę rowerzyście ten dostał burę, że zima a on na rowerze jeździ:oops:.

Posted

[quote name='ewab']Suczydło dostało nowe imię - Bandzia. Zdarzają jej się próby rozbierania ludzi na ulicy:cool3:.
A kiedy poszarpała nogawkę rowerzyście ten dostał burę, że zima a on na rowerze jeździ:oops:.[/QUOTE]

:lol::lol:

Posted

[quote name='sasha']no bo ludzie to też,w zimie rowerem i to jeszcze w spodniach:lol: z Pandy Bandita normalnie!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to moze jej trzeba kaganiec taki jak miał Hannibal Lecter:cool3::diabloti: siakiś znajdę taki w schronie:razz:

oddajcie glos na nasze schronisko - można wygrac karmę:

https://zwierzaki.tesco.pl/