Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka napisał(a):
Penny, wysłałam zdjęcia na maila. Zamieść z 2-3 na fb( proszę).
Wielkie dzięki za sygnaturkę:lol:

Zdjęcia na FB już są. Sygnaturka średnio mi się podoba dlatego się nią nie chwaliłam (raczej nie mam talentu do takich rzeczy).

Zdjęcia małej wyszły świetne. Hehe mniejsza od liści jest - o, taki z niej maluch.

Posted

Julka do wszystkich jest rewelacyjna. Kocha wszystko co się rusza. Jest bardzo ugodowa i spolegliwa. Penny nie chce Cię już wykorzystywać. Wrzucę ją na mikropsiaki.Tylko gdzie jest ten link? Muszę poszukać. Dam radę.

Posted

[quote name='Pyrdka']Julka do wszystkich jest rewelacyjna. Kocha wszystko co się rusza. Jest bardzo ugodowa i spolegliwa. Penny nie chce Cię już wykorzystywać. Wrzucę ją na mikropsiaki.Tylko gdzie jest ten link? Muszę poszukać. Dam radę.

link : http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85!
w pierwszym wpisie jest też szablon według, którego można zaprezentować psiaka

Posted

Jula ale Ty masz superowe uszyska:loveu::loveu::loveu: dopiero teraz to zauważyłam...
w ogóle jesteś cudna:loveu:

Pyrdka a jak tam z odzewem na ogłoszenia?

Posted

Odzew zerowy. Wcześniej było parę telefonów, ale nic z tego nie wyszło. Trudno- czekamy dalej.:shake:
Dzisiaj Julka spędziła parę godzin na łonie natury, teraz śpi jak zabita.
Muszę Wam powiedzieć, że to kobitka pełną gębą. Zawistna i zazdrosna. Pozazdrościła mi cudnego szlafroczka( prezent od TZ). Wygryzła dużą dziurę:mad::mad::mad:
Ale trudno. Wybaczam z bólem serca. Też czasem cierpię na bezsenność i nie wiem co z sobą zrobić:evil_lol:

Posted

zdjęcia - CUDOWNE :)

jesienna Julcia prezentuje się superowo, a te uszyska :)
A Franek - dżentelmen i facet pełną klasą :)

Z takimi zdjęciami, to domki się rozdzwonią :)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Boję się to głośno oznajmiać:multi: Może to czas na Juliannę. Trzymajcie kciuki.
Może pewna miła osóbka odezwie się na wątku Julisi.

To nie zapeszamy i cichutko czekamy na nowego gościa na wątku :)

Posted

Jestem, jestem, dziewczyny!:-) Tak szybciutko, bo juz pozno, a rano pobudka wczesnie i w droge, ale wpadlam sie przywitac i wyslac wirtualne buziaki dla Julenki. Domek jest, ogromne lozko pelne poduch i kolder do nurkowania dla pyszczka futrzastego tez, potwierdzam na 300%. Musimy tylko z Pyrdka uporac sie w kwestii formalnosci, paszportu psiego, micro chipa itd a ja musze wolne w pracy zorganizowac, zeby na spokojnie malenstwo odebrac i od ktoregos grudnia Juleczka bedzie miala swoj DS ze mna. I sasiada cocker spaniela do harcow jak ja wysiade;-). sciskam i pozdrawiam - Nata

Posted

Witamy NataZG:) Ale się cieszę, że małej się poszczęściło:multi:

Pyrdka to Ty Juleczkę szybciutko na lekcje języka posyłaj;) Coby nasza mała rozumiała wszystkich dookoła w swoim przyszłym DS:razz:

Posted

Witaj Nata u Juleczki. Mówię już na nią moja duneczka kochana.:lol:
Julisia jeszcze u mnie troszeczkę pomieszka;) Musimy babiszonka dobrze przygotować do drogi. Nata pamietaj, że ja nie jestem dobrym dt. Wszyscy to potwierdzą. Rozpuszczam swoje tymczasy jak dziadowski bicz.:evil_lol:

Posted

Tytuł wątku brzmi: "Julcia z Opalenicy szuka najlepszego ds" no i znalazła go :)
Dziękujemy NataZG.

Pyrdka, Akrum chyba możemy już usunąć banerki w podpisie o tym, że Julka szuka domu.