Penny Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Pyrdka napisał(a):Penny, wysłałam zdjęcia na maila. Zamieść z 2-3 na fb( proszę). Wielkie dzięki za sygnaturkę:lol: Zdjęcia na FB już są. Sygnaturka średnio mi się podoba dlatego się nią nie chwaliłam (raczej nie mam talentu do takich rzeczy). Zdjęcia małej wyszły świetne. Hehe mniejsza od liści jest - o, taki z niej maluch. Quote
Pyrdka Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Sygnaturka bardzo ładna. Zaraz ją wkleję do podpisu. Penny, działasz jak burza. Dzięki- to wielka pomoc z Twojej strony. Quote
Andzike Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Fantastyczna malizna!!! Czy ona jest wstawiona na mikropsiaki? Quote
Penny Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Pyrdka dasz Julkę na mikropsiaki, czy mam to zrobić? Napisz tylko jaki Julka ma stosunek do dzieci i do kotów? Quote
Pyrdka Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Julka do wszystkich jest rewelacyjna. Kocha wszystko co się rusza. Jest bardzo ugodowa i spolegliwa. Penny nie chce Cię już wykorzystywać. Wrzucę ją na mikropsiaki.Tylko gdzie jest ten link? Muszę poszukać. Dam radę. Quote
Penny Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Pyrdka']Julka do wszystkich jest rewelacyjna. Kocha wszystko co się rusza. Jest bardzo ugodowa i spolegliwa. Penny nie chce Cię już wykorzystywać. Wrzucę ją na mikropsiaki.Tylko gdzie jest ten link? Muszę poszukać. Dam radę. link : http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85! w pierwszym wpisie jest też szablon według, którego można zaprezentować psiaka Quote
Pyrdka Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85!/page172?highlight=mikropsiaki Umieściłam Julkę:lol: Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jejku ależ Ona jest piękna :loveu: te dzisiejsze zdjęcia oddają urodę Julci :) ale pewnie w realu jest jeszcze piękniejsza :loveu: Quote
Juldan Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jula ale Ty masz superowe uszyska:loveu::loveu::loveu: dopiero teraz to zauważyłam... w ogóle jesteś cudna:loveu: Pyrdka a jak tam z odzewem na ogłoszenia? Quote
Pyrdka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Odzew zerowy. Wcześniej było parę telefonów, ale nic z tego nie wyszło. Trudno- czekamy dalej.:shake: Dzisiaj Julka spędziła parę godzin na łonie natury, teraz śpi jak zabita. Muszę Wam powiedzieć, że to kobitka pełną gębą. Zawistna i zazdrosna. Pozazdrościła mi cudnego szlafroczka( prezent od TZ). Wygryzła dużą dziurę:mad::mad::mad: Ale trudno. Wybaczam z bólem serca. Też czasem cierpię na bezsenność i nie wiem co z sobą zrobić:evil_lol: Quote
NikaEla Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 może ją głodzisz i musi ciuchy zjadać ;) Quote
Pyrdka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Kobietki muszą dbać o linię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Akrum Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 zdjęcia - CUDOWNE :) jesienna Julcia prezentuje się superowo, a te uszyska :) A Franek - dżentelmen i facet pełną klasą :) Z takimi zdjęciami, to domki się rozdzwonią :) Quote
Pyrdka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Boję się to głośno oznajmiać:multi: Może to czas na Juliannę. Trzymajcie kciuki. Może pewna miła osóbka odezwie się na wątku Julisi. Quote
Andzike Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Pyrdka napisał(a):Boję się to głośno oznajmiać:multi: Może to czas na Juliannę. Trzymajcie kciuki. Może pewna miła osóbka odezwie się na wątku Julisi. To nie zapeszamy i cichutko czekamy na nowego gościa na wątku :) Quote
NataZG Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jestem, jestem, dziewczyny!:-) Tak szybciutko, bo juz pozno, a rano pobudka wczesnie i w droge, ale wpadlam sie przywitac i wyslac wirtualne buziaki dla Julenki. Domek jest, ogromne lozko pelne poduch i kolder do nurkowania dla pyszczka futrzastego tez, potwierdzam na 300%. Musimy tylko z Pyrdka uporac sie w kwestii formalnosci, paszportu psiego, micro chipa itd a ja musze wolne w pracy zorganizowac, zeby na spokojnie malenstwo odebrac i od ktoregos grudnia Juleczka bedzie miala swoj DS ze mna. I sasiada cocker spaniela do harcow jak ja wysiade;-). sciskam i pozdrawiam - Nata Quote
Juldan Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Witamy NataZG:) Ale się cieszę, że małej się poszczęściło:multi: Pyrdka to Ty Juleczkę szybciutko na lekcje języka posyłaj;) Coby nasza mała rozumiała wszystkich dookoła w swoim przyszłym DS:razz: Quote
Pyrdka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Witaj Nata u Juleczki. Mówię już na nią moja duneczka kochana.:lol: Julisia jeszcze u mnie troszeczkę pomieszka;) Musimy babiszonka dobrze przygotować do drogi. Nata pamietaj, że ja nie jestem dobrym dt. Wszyscy to potwierdzą. Rozpuszczam swoje tymczasy jak dziadowski bicz.:evil_lol: Quote
Penny Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Tytuł wątku brzmi: "Julcia z Opalenicy szuka najlepszego ds" no i znalazła go :) Dziękujemy NataZG. Pyrdka, Akrum chyba możemy już usunąć banerki w podpisie o tym, że Julka szuka domu. Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Super akcja, bardzo się cieszę! :) Czyli gdzie Juleńka zamieszka??? ;) Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Pyrdka napisał(a):Julcia będzie mieszkanką Danii. Wow :) z przytuliskowego kojca do Danii :) pogratulować! :) Quote
Recommended Posts