Juldan Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Pyrdka, skąd Ty takie domki bierzesz? Gadaj szybko!!!!:) Quote
Pyrdka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 To gra zespołowa!!! Ogłoszenia, ogłoszenia i regularnie prowadzony wątek no i odrobinka szczęścia;);) Quote
NataZG Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Pyrdka napisał(a):Witaj Nata u Juleczki. Mówię już na nią moja duneczka kochana.:lol: Julisia jeszcze u mnie troszeczkę pomieszka;) Musimy babiszonka dobrze przygotować do drogi. Nata pamietaj, że ja nie jestem dobrym dt. Wszyscy to potwierdzą. Rozpuszczam swoje tymczasy jak dziadowski bicz.:evil_lol: Hihi dom w pelni polski, bo to tylko ja, no i bedziemy i tak z Juleczka smigac czesto Kopenhagi do Zielonej Gory, zeby Mamcie moja i tlusciocha kota odwiedzac:lol: Nie ma problemu, Pyrdka, ja jestem wychowana przez Mamcie, zeby swiezej wedliny w lodowce nie ruszac, bo to dla zwierzatek;) Bede godnie Twoja tradycje podtrzymywac i rozpuszczac mala jak sie da:evil_lol: A Julisie znalazlam, bo wspolpracuje troche z Animalia (Leos to moj podopieczny, jesli ktos kojarzy) i dziewczyny z Animalii wrzucily link z kruszynka na ich sciane. I tak przepadlam jak ta pysie zobaczylam:oops: Dziekuje za wszystkie slowa mile<3 Quote
Pyrdka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Rozpieszczaj i kochaj bardzo mocno. Julcia wybredna w jedzeniu. Puszeczki Animonda są super, ale juz sucha karma bleeee. No i lubi psie smakołyki. Bardzo podoba mi się Twój avatarek( cosik znajomy):lol::lol::lol: Światowa dziewucha z niej będzie:evil_lol: Quote
Marylin Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 NataZG napisał(a):Hihi dom w pelni polski, bo to tylko ja, no i bedziemy i tak z Juleczka smigac czesto Kopenhagi do Zielonej Gory, zeby Mamcie moja i tlusciocha kota odwiedzac:lol: Nie ma problemu, Pyrdka, ja jestem wychowana przez Mamcie, zeby swiezej wedliny w lodowce nie ruszac, bo to dla zwierzatek;) Bede godnie Twoja tradycje podtrzymywac i rozpuszczac mala jak sie da:evil_lol: A Julisie znalazlam, bo wspolpracuje troche z Animalia (Leos to moj podopieczny, jesli ktos kojarzy) i dziewczyny z Animalii wrzucily link z kruszynka na ich sciane. I tak przepadlam jak ta pysie zobaczylam:oops: Dziekuje za wszystkie slowa mile<3 Wspaniałe wieści i... wspaniała Animalia :oops: Dziękujemy, że opiekunka (wirtulana jak sądzę) naszego Leosia, zaadoptuje Julcie. Świetne wieści. Julcia - gratulacje! Może kiedyś Cię spotkam w Kopenhadze-bywam a nie widuję tam za dużo psiaków więc może, może... Moi znajomi z Danii mają sporo znajomych z Zielonej... ale czyżby świat był tak mały?! No chyba nie :-) Quote
NataZG Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Pyrdka napisał(a):Rozpieszczaj i kochaj bardzo mocno. Julcia wybredna w jedzeniu. Puszeczki Animonda są super, ale juz sucha karma bleeee. No i lubi psie smakołyki. Bardzo podoba mi się Twój avatarek( cosik znajomy):lol::lol::lol: Światowa dziewucha z niej będzie:evil_lol: Zobaczymy czy da sie Julcie na BARF przestawic - jesli nie, damy rade jakos inaczej, ja tez bym suchej karmy jesc nie chciala hihi. No i na pewno bedzie sobie podrozowac ze mna weekendowo, bo ja dlugo w jednym miejscu nie daje rady usiedziec;-). Quote
Pyrdka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Autkiem lubi jeżdzić ( czasami jeszcze sie boi), ale po chwili jest wszystko okey. Ma jeszcze swoje strachy. Boi sie pewnych odgłosów. Biorę ją wtedy na ręce i juz jest dobrze. Muszę poczytać sobie o barfie.;) Słyszałm, ale nie zaglębiałam się za bardzo:oops:. Quote
Akrum Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 i ja przyszłam się na wątek z NataZG przywitać :) To ze mną na samym początku rozmawiałaś i już wtedy powiedziałam do Pyrdki, że jeśli się nie rozmyślisz, to na moją intuicję Julcia będzie miała super domek :) Bardzo się cieszę, że Julcia będzie z Tobą Nata mieszkała, będzie miała jak w raju - potwierdziły to również dziewczyny z Animalia :oops::oops::oops: I widzę, że już avatarek z Julcią masz :):):) aaaa ale jestem szczęśliwa :) no, to tylko potrzebowałabym Twoje dokładne dane (imię,nazwisko,adres zameldowania i nr dowodu osobistego-możesz przesłać do Pyrdki mailem) - bo muszę w przytulisku zgłosić, że Julcia już domek zaklepany ma :multi::multi::multi: ale się cieszę :):):) teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć - że czas zająć się intensywnie naszą trójłapką Dianą :) Quote
NataZG Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Marylin napisał(a):Wspaniałe wieści i... wspaniała Animalia :oops: Dziękujemy, że opiekunka (wirtulana jak sądzę) naszego Leosia, zaadoptuje Julcie. Świetne wieści. Julcia - gratulacje! Może kiedyś Cię spotkam w Kopenhadze-bywam a nie widuję tam za dużo psiaków więc może, może... Moi znajomi z Danii mają sporo znajomych z Zielonej... ale czyżby świat był tak mały?! No chyba nie :-) Wspaniala Animalia, zgadzam sie!;-) Opiekunka wirtualna dla Leosia, i gosc od czasu do czasu, bo ten pyszczek mieszka teraz w hotelu zaraz pod Zielona Gora. Zapraszam w odwiedziny jak bedziesz w Kopenhadze, koniecznie:-)))) Quote
Pyrdka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Nie wiem jak kości bo ja nie daję, ale surowe mięso z pewnością polubi. Quote
NataZG Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Po tym jak moj kocur mial ogromne problemy z ukladem trawiennym i zadne specjalistyczne karmy , mokre, suche, przezute przez wielblady, nic nie pomagalo, dopoki powoli nie przestawilismy sie na BARF, gdzie przeszlo jak reka odjal, jestem fanka:-) Polecam! Oj bedzie, na rekach, na kolanach, ja tez przylepa jestem;-) Quote
NataZG Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Akrum napisał(a):i ja przyszłam się na wątek z NataZG przywitać :) To ze mną na samym początku rozmawiałaś i już wtedy powiedziałam do Pyrdki, że jeśli się nie rozmyślisz, to na moją intuicję Julcia będzie miała super domek :) Bardzo się cieszę, że Julcia będzie z Tobą Nata mieszkała, będzie miała jak w raju - potwierdziły to również dziewczyny z Animalia :oops::oops::oops: I widzę, że już avatarek z Julcią masz :):):) aaaa ale jestem szczęśliwa :) no, to tylko potrzebowałabym Twoje dokładne dane (imię,nazwisko,adres zameldowania i nr dowodu osobistego-możesz przesłać do Pyrdki mailem) - bo muszę w przytulisku zgłosić, że Julcia już domek zaklepany ma :multi::multi::multi: ale się cieszę :):):) teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć - że czas zająć się intensywnie naszą trójłapką Dianą :) Czesc slonce, pamietam dobrze nasza pogaduche;-)! Ech, mysle, ze to ja jestem szczesciara, ze Juleczke przyuwazylam. Bede dawac znac regularnie, jak sie mala sprawuje i co slychac oczywiscie :-) . Strasznie mi sie to zdjecie w avatarze podoba, widac blysk w oku i charakterek:-). Wysle dane, bedzie paszport, bo ja nowego dowodu jakos nie zdazylam wyrobic...;-) mam nadzieje, ze to nie problem, chyba ze moze byc pesel? Zmykam do watku Diany, moze bede mogla pomoc jakos?:-) Quote
Pyrdka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Juleńka w piątek została zaszczepiona i zachipowana. Dzielna z niej dziewucha:lol: Właśnie miałam fajny telefon i maila z zapytaniem o Julcię. Tłumaczyłam, że adopcja nie aktualna. Juleńka ma dom.:lol: Pannica załapała do czego służy psie łóżeczko.Właśnie szepnęła mi do uszka, abym pozdrowiła i ucałowała Natę:lol: Quote
Becia Lublin Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Od początku kibicowałam Julci. Bardzo się cieszę, że znalazła taki cudowny domek :) Pyrdka mamy sunię bardzo podobną do Julci, jeśli ktoś będzie chętny zaproponuj Zosię :) http://www.dogomania.pl/threads/209958-Male%C5%84ka-wystraszona-Zosia-!!!!!/page28 Quote
Pyrdka Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Kurde, wczoraj miałam fajny telefon w sprawie Julki. Zapisałam numer zadzwonię. Może Zosi się uda.Poczytam wątek. Julka jest kochana. Wszystkich domowników sobie kupiła. Ata - będziesz miała problem, aby ją odebrać:evil_lol: Chyba siłą!!! Quote
Akrum Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 suńka Zosia podesłana do kolejnego domku zainteresowanego Julką :) domki fajne o Julkę dzwonią, ale najlepszy domek na świecie na nią już czeka :) aaaa tylko Julci pozazdrościć :) Quote
Becia Lublin Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Cioteczki dziękuję Wam bardzo !!! Julcia wszystkiego dobrego w nowym domku :) Quote
obraczus87 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Cieszę się, że Julka wzbudza takie zainteresowanie :) Quote
NataZG Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Pyrdka napisał(a):Juleńka w piątek została zaszczepiona i zachipowana. Dzielna z niej dziewucha:lol: Właśnie miałam fajny telefon i maila z zapytaniem o Julcię. Tłumaczyłam, że adopcja nie aktualna. Juleńka ma dom.:lol: Pannica załapała do czego służy psie łóżeczko.Właśnie szepnęła mi do uszka, abym pozdrowiła i ucałowała Natę:lol: Haha niech sobie dzwonia, ile chca, Julisia jest moja i koniec:mad::evil_lol::loveu:! Przyzwyczajaj sie powoli do mysli, ze stworka zabieram, cioteczko, bedzie trzeba to sila:mad::cool3: Akrum : :oops::loveu: Quote
NataZG Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Becia Lublin']Od początku kibicowałam Julci. Bardzo się cieszę, że znalazła taki cudowny domek :) Pyrdka mamy sunię bardzo podobną do Julci, jeśli ktoś będzie chętny zaproponuj Zosię :) http://www.dogomania.pl/threads/209958-Male%C5%84ka-wystraszona-Zosia-!!!!!/page28 Alez pieknota, kciuki trzymane za Zosienke! Quote
Akrum Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 W razie co, to siłą odbierzemy :) Zamkniemy Pyrdkę w łazience, a Julką spakujemy i przekażemy nowej pańci :) a jeśli Pyrdka będzie szlochać za Julcią, to z ukrycia wyciągniemy kolejną bidę i jej do DT wepchniemy :) Quote
NikaEla Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Akrum']s domki fajne o Julkę dzwonią, ale najlepszy domek na świecie na nią już czeka :) aaaa tylko Julci pozazdrościć :) można wykorzystać i podobne psiaczki popodsyłać dzięki Julce może sporo malizn domki znaleźć :) Quote
Akrum Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 i tak też robimy :) aczkolwiek - kilka domków, którym malizny podesłałam - w ogóle już się nie odezwało... Quote
Recommended Posts