Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka napisał(a):
Witaj Nata u Juleczki. Mówię już na nią moja duneczka kochana.:lol:
Julisia jeszcze u mnie troszeczkę pomieszka;) Musimy babiszonka dobrze przygotować do drogi. Nata pamietaj, że ja nie jestem dobrym dt. Wszyscy to potwierdzą. Rozpuszczam swoje tymczasy jak dziadowski bicz.:evil_lol:

Hihi dom w pelni polski, bo to tylko ja, no i bedziemy i tak z Juleczka smigac czesto Kopenhagi do Zielonej Gory, zeby Mamcie moja i tlusciocha kota odwiedzac:lol:

Nie ma problemu, Pyrdka, ja jestem wychowana przez Mamcie, zeby swiezej wedliny w lodowce nie ruszac, bo to dla zwierzatek;) Bede godnie Twoja tradycje podtrzymywac i rozpuszczac mala jak sie da:evil_lol:

A Julisie znalazlam, bo wspolpracuje troche z Animalia (Leos to moj podopieczny, jesli ktos kojarzy) i dziewczyny z Animalii wrzucily link z kruszynka na ich sciane. I tak przepadlam jak ta pysie zobaczylam:oops:

Dziekuje za wszystkie slowa mile<3

Posted

Rozpieszczaj i kochaj bardzo mocno. Julcia wybredna w jedzeniu. Puszeczki Animonda są super, ale juz sucha karma bleeee. No i lubi psie smakołyki. Bardzo podoba mi się Twój avatarek( cosik znajomy):lol::lol::lol: Światowa dziewucha z niej będzie:evil_lol:

Posted

NataZG napisał(a):
Hihi dom w pelni polski, bo to tylko ja, no i bedziemy i tak z Juleczka smigac czesto Kopenhagi do Zielonej Gory, zeby Mamcie moja i tlusciocha kota odwiedzac:lol:

Nie ma problemu, Pyrdka, ja jestem wychowana przez Mamcie, zeby swiezej wedliny w lodowce nie ruszac, bo to dla zwierzatek;) Bede godnie Twoja tradycje podtrzymywac i rozpuszczac mala jak sie da:evil_lol:

A Julisie znalazlam, bo wspolpracuje troche z Animalia (Leos to moj podopieczny, jesli ktos kojarzy) i dziewczyny z Animalii wrzucily link z kruszynka na ich sciane. I tak przepadlam jak ta pysie zobaczylam:oops:

Dziekuje za wszystkie slowa mile<3

Wspaniałe wieści i... wspaniała Animalia :oops: Dziękujemy, że opiekunka (wirtulana jak sądzę) naszego Leosia, zaadoptuje Julcie. Świetne wieści.
Julcia - gratulacje! Może kiedyś Cię spotkam w Kopenhadze-bywam a nie widuję tam za dużo psiaków więc może, może... Moi znajomi z Danii mają sporo znajomych z Zielonej... ale czyżby świat był tak mały?! No chyba nie :-)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Rozpieszczaj i kochaj bardzo mocno. Julcia wybredna w jedzeniu. Puszeczki Animonda są super, ale juz sucha karma bleeee. No i lubi psie smakołyki. Bardzo podoba mi się Twój avatarek( cosik znajomy):lol::lol::lol: Światowa dziewucha z niej będzie:evil_lol:

Zobaczymy czy da sie Julcie na BARF przestawic - jesli nie, damy rade jakos inaczej, ja tez bym suchej karmy jesc nie chciala hihi. No i na pewno bedzie sobie podrozowac ze mna weekendowo, bo ja dlugo w jednym miejscu nie daje rady usiedziec;-).

Posted

Autkiem lubi jeżdzić ( czasami jeszcze sie boi), ale po chwili jest wszystko okey. Ma jeszcze swoje strachy. Boi sie pewnych odgłosów. Biorę ją wtedy na ręce i juz jest dobrze. Muszę poczytać sobie o barfie.;) Słyszałm, ale nie zaglębiałam się za bardzo:oops:.

Posted

i ja przyszłam się na wątek z NataZG przywitać :)
To ze mną na samym początku rozmawiałaś i już wtedy powiedziałam do Pyrdki, że jeśli się nie rozmyślisz, to na moją intuicję Julcia będzie miała super domek :)
Bardzo się cieszę, że Julcia będzie z Tobą Nata mieszkała, będzie miała jak w raju - potwierdziły to również dziewczyny z Animalia :oops::oops::oops:
I widzę, że już avatarek z Julcią masz :):):)
aaaa ale jestem szczęśliwa :)

no, to tylko potrzebowałabym Twoje dokładne dane (imię,nazwisko,adres zameldowania i nr dowodu osobistego-możesz przesłać do Pyrdki mailem) - bo muszę w przytulisku zgłosić, że Julcia już domek zaklepany ma :multi::multi::multi:

ale się cieszę :):):)
teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć - że czas zająć się intensywnie naszą trójłapką Dianą :)

Posted

Marylin napisał(a):
Wspaniałe wieści i... wspaniała Animalia :oops: Dziękujemy, że opiekunka (wirtulana jak sądzę) naszego Leosia, zaadoptuje Julcie. Świetne wieści.
Julcia - gratulacje! Może kiedyś Cię spotkam w Kopenhadze-bywam a nie widuję tam za dużo psiaków więc może, może... Moi znajomi z Danii mają sporo znajomych z Zielonej... ale czyżby świat był tak mały?! No chyba nie :-)

Wspaniala Animalia, zgadzam sie!;-) Opiekunka wirtualna dla Leosia, i gosc od czasu do czasu, bo ten pyszczek mieszka teraz w hotelu zaraz pod Zielona Gora. Zapraszam w odwiedziny jak bedziesz w Kopenhadze, koniecznie:-))))

Posted

Po tym jak moj kocur mial ogromne problemy z ukladem trawiennym i zadne specjalistyczne karmy , mokre, suche, przezute przez wielblady, nic nie pomagalo, dopoki powoli nie przestawilismy sie na BARF, gdzie przeszlo jak reka odjal, jestem fanka:-) Polecam!

Oj bedzie, na rekach, na kolanach, ja tez przylepa jestem;-)

Posted

Akrum napisał(a):
i ja przyszłam się na wątek z NataZG przywitać :)
To ze mną na samym początku rozmawiałaś i już wtedy powiedziałam do Pyrdki, że jeśli się nie rozmyślisz, to na moją intuicję Julcia będzie miała super domek :)
Bardzo się cieszę, że Julcia będzie z Tobą Nata mieszkała, będzie miała jak w raju - potwierdziły to również dziewczyny z Animalia :oops::oops::oops:
I widzę, że już avatarek z Julcią masz :):):)
aaaa ale jestem szczęśliwa :)

no, to tylko potrzebowałabym Twoje dokładne dane (imię,nazwisko,adres zameldowania i nr dowodu osobistego-możesz przesłać do Pyrdki mailem) - bo muszę w przytulisku zgłosić, że Julcia już domek zaklepany ma :multi::multi::multi:

ale się cieszę :):):)
teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć - że czas zająć się intensywnie naszą trójłapką Dianą :)

Czesc slonce, pamietam dobrze nasza pogaduche;-)! Ech, mysle, ze to ja jestem szczesciara, ze Juleczke przyuwazylam. Bede dawac znac regularnie, jak sie mala sprawuje i co slychac oczywiscie :-) . Strasznie mi sie to zdjecie w avatarze podoba, widac blysk w oku i charakterek:-).

Wysle dane, bedzie paszport, bo ja nowego dowodu jakos nie zdazylam wyrobic...;-) mam nadzieje, ze to nie problem, chyba ze moze byc pesel?

Zmykam do watku Diany, moze bede mogla pomoc jakos?:-)

Posted

Juleńka w piątek została zaszczepiona i zachipowana. Dzielna z niej dziewucha:lol: Właśnie miałam fajny telefon i maila z zapytaniem o Julcię.
Tłumaczyłam, że adopcja nie aktualna. Juleńka ma dom.:lol: Pannica załapała do czego służy psie łóżeczko.Właśnie szepnęła mi do uszka, abym pozdrowiła i ucałowała Natę:lol:

Posted

Kurde, wczoraj miałam fajny telefon w sprawie Julki. Zapisałam numer zadzwonię. Może Zosi się uda.Poczytam wątek.
Julka jest kochana. Wszystkich domowników sobie kupiła. Ata - będziesz miała problem, aby ją odebrać:evil_lol: Chyba siłą!!!

Posted

suńka Zosia podesłana do kolejnego domku zainteresowanego Julką :)

domki fajne o Julkę dzwonią, ale najlepszy domek na świecie na nią już czeka :)
aaaa tylko Julci pozazdrościć :)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Juleńka w piątek została zaszczepiona i zachipowana. Dzielna z niej dziewucha:lol: Właśnie miałam fajny telefon i maila z zapytaniem o Julcię.
Tłumaczyłam, że adopcja nie aktualna. Juleńka ma dom.:lol: Pannica załapała do czego służy psie łóżeczko.Właśnie szepnęła mi do uszka, abym pozdrowiła i ucałowała Natę:lol:

Haha niech sobie dzwonia, ile chca, Julisia jest moja i koniec:mad::evil_lol::loveu:!

Przyzwyczajaj sie powoli do mysli, ze stworka zabieram, cioteczko, bedzie trzeba to sila:mad::cool3:

Akrum : :oops::loveu:

Posted

W razie co, to siłą odbierzemy :)
Zamkniemy Pyrdkę w łazience, a Julką spakujemy i przekażemy nowej pańci :)

a jeśli Pyrdka będzie szlochać za Julcią, to z ukrycia wyciągniemy kolejną bidę i jej do DT wepchniemy :)

Posted

[quote name='Akrum']s
domki fajne o Julkę dzwonią, ale najlepszy domek na świecie na nią już czeka :)
aaaa tylko Julci pozazdrościć :) można wykorzystać i podobne psiaczki popodsyłać
dzięki Julce może sporo malizn domki znaleźć :)