Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Juldan']Taaaa, chciała byś:lol::lol::lol: tak bez wizyty p/a, bez ankiety:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wysłałabym Cię w innym kierunku:cool3:

P.S. Zabierałam kiedyś Pyrdce tymczasowiczkę- Iskę:loveu: (klik) Ryczłyśmy obie, a później musieliśmy z Juldanem szybko biec do auta. Jechały z nami wtedy do Łodzi 4 ogony- dwa nasze, Iska i Yoki vel Czesio. Baliśmy się z co się stanie jak nas policja zatrzyma:lol:

pffft na wizyte przedadopcyjna wszystkie was zapraszam, o!:eviltong:
Jakie te hienki cudne! kundelki takie wyszly czy co?:loveu:

Posted

najśmieszniejsze jest to, że wszystkim mówiłysy że to będą malutkie psiaki, góra do kolan, a to wielkie bestie porosły - nikt się tego nie spodziewał :)

Posted

Dobra reklama jest podstawą sukcesu;) Czasami i kit trzeba powciskać:eviltong:
Julka dzisiaj doprowadziła mnie do łez( ze śmiechu).
Odwiedziła mnie dzisiaj szwagierka ze swoim psiakiem. Julka z Frankiem lezeli na swoich legowiskach. Tosia zbliżyła się do Frankowego łóżeczka. Julcia w obronie brata ruszyła na Tośkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie z zębami, ale ostrzegawczo i groźnie warczała.
Cudna, kochana Julitka. Dzisiaj grzecznie z cioteczką spała do 10 rano. Nic nie nabrudziła.:lol:

Posted

martwie sie troche, ze bedzie jej brakowac psiego towarzystwa, a drugi piesek to nie opcja przynajmniej na razie...ale juz ja kocham za to wylegiwanie sie w lozeczku poranne;-))))

Posted

A ja to już bym chciała by piątek był :)

Bo już się nie mogę doczekać poznania osobiście NatyZG, reakcji na Julkę, Julki reakcji na Natę i w ogóle :)
Boje się tylko, że wszystkie trzy będziemy ryczały, że powódź w mieszkaniu Ci Pyrdka zrobimy :)

Posted

Julcia jutro ma swój wielki dzień. Panna pięknie wykąpana, manicure zrobiony. Ciekawa jestem reakcji Naty i Julianki. Mam straszną tremę i lód w sercu. To nasza ostatnia wspólna nocka. Ehhhh.

Posted

[SIZE=3]Julcia pewnie już spakowana :) [/SIZE] [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJ_ky5p5MBsekGu4os9yaJ8mxOXKmETeO_ly9vH9rNi1rwM24I[/IMG]

[SIZE=3]A Pyrdka dziś będzie się musiała pocieszać[/SIZE] [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRHsjoHxFuKq4udeuvz1M4RivLWZZF8ILCLX1eI7pRj1bXkkzrK[/IMG]